Yeni seat leon araç aldım ve benden önceki sahibi aracı fırça ile yıkadığından dolayı hem boyada hem de camlarda, farlarda, stoplarda hareler oluşmuştu. Sonax Autocreme Lackglanz pasta ile el yordamıyla farları, stopları ve camlardaki hareleri almaya çalıştım. Polisaj makinesi olmadan el yordamıyla yapmak zaman aldı ama kesinlikle sonuç veriyor. Bu tarz sorunları olanlar için sonax ın pastasını öneririm. Ayrıca camlardaki kireç lekelerini de alıyor. Deneyecekler için uygulama yönetimini kısaca anlatayım; arabanız gölgede ve soğukken pasta uygulanacak bölgeyi temizleyin ve sonrasında pastadan süngerinizin üzerine biraz alarak uygulanacak bölgeye ped ile yayın ve sonrasinda yuvarlak yapan hareketlerle bölgenin tamamına ortalama 5-6 dk arasında uygulayın. Sonrasında ise bir tık kurumasını bekleyip temiz nemli bir bez ile bölgeyi temizleyin. Ben pastadan sonra daha parlak bir görünüm alabilmek ve suyun hem cam üzerinde hem farlar ve stoplarda kayması için en son yine sonax ın hızlı cilası olan sonax brillant shine ı kullandım, bunu yapmanız şart değil ama yaparsanız da daha uzun vadeli düzgün şekilde kullanmanızı sağlar diyebilirim. Bu arada pastayı yapmadan önce cam fitillerini veya stop far kenarlarını kağıt bant ile maskeleme yaparsanız pastalar sağa sola bulaşmamış olur. Uygulama yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin.