Seat Leon FR 2018 Carbon Edition

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Maşallah renk çok güzel sizin dokunuşlarınızla bambaşka birşey çıkmış ortaya. Verilen emeğe ve paraya değmiş . Güle güle kullanın :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Maşallah. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Renk gerçekten güzel ve karbonla uyumu çok güzel olmuş.

Galapagos

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@onurçiko Abi çok teşekkür ederim.Bu renk bana biraz @Dragstar Süleyman abiden geçti desem yeridir.Onun E39 una yakın :)
@Giallorosso Çok teşekkürler.
@Cangp2 Carbonu sevdiğiniz profil resminizdeki Koenigsegg ten belli oluyor :) Emirfiber işçilik olarak harika bir yer ancak fiyat olarak biraz tuzlu :D Diyeceklerim bu kadar :) Teşekkürler.
@can26 Araçta özel yapım lip ve sis kaşları harici fiber bir parça yok aslında.Spoiler ve marşpiyeller abs plastik.Gönül isterdi ki onları da servisten orijinal alayım ama sadece spoiler 1300tl lerdeydi boyasız hali en son.Gerek görmedim o kadarına da.Teşekkür ederim :)
@akhisar Abi öncelikle teşekkür ederim.Aracı satın aldığımda opak lacivert sanıyordum.Bayiden aldım garaja çektim güneş vurunca aaa dedim bunun simleri var :D Aldıktan sonra anladım metalik olduğunu(su bazlı da diyorlar bilemiyorum) uygulama hemen yapmam lazım aslında.Spoiler boyanırken aracı örttük dediler ama ön sağ çamurlukta aşırı boya tozu var.Kil+ polisaj istiyor araç.Mevsimde hiç uygulamalık değil.Yağmur, çamur 1 aya yine çizilecek.
@green_spell Abi Teşekkürler.Oz ultraleggerra HLT 19 bulmuştum ancak elimdekileri satmadan almayayım dedim acele etmedim.Jantlar satıldı.Bunlara kaldım bende.. :)
@Atocan SCT den bağlantıya geçtim orada toplu alım olmuştu.Ancak marşpiyelleri pek beğenmedim.Spoiler güzel ama orijinal gibi.Teşekkür ederim
@Ozgur_gs_91 İnşallah kardeşim.Teşekkür ettim :)
@_CaN_ Çok teşekkürler.Hemen link atayım: US $59.94 19% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
@detailing35 Haklısınız ancak eldeki imkanlar..Şimdi bir fren kiti yaparsak motora da dokunuş gerekecek.E bu sefer araba gelecek ikinci el Audi S3 paralarına :) O yüzden böylesi daha mantıklı geldi.Yoksa bende çok isterdim orijinal brembo takmayı, fren mesafesini de kısaltmayı ama.. Teşekkür ederim.
@multispace Teşekkür ederim.Evet hayaleti gece 10 buçuk gibi teslim aldım 11de taktırdım.Gerçekten tüm vag grubu araçlarda olması gereken birşey.Bir daha böyle bir araç alsam yemem, içmem hayalet taktırırım desem yeridir.

@bsurel Kardeşim hatırladım seni.Sende de kırmızı Leon vardı bir ara mesajlaşmıştık.Ne zaman istersen yazabilirsin.Rahatsızlık ne demek.. Teşekkür ederim :)

@SubaruOutback Abi bende Subaruya benzeteyim biraz dedim ama çok kötü oldu inan.Çevremdekiler dalga geçti hatta :D Vag grubuna gitmiyor.Japona gider de.Teşekkür ederim.

@El_Diablo Çok sağ olun.Teşekkür ettim :)
@Yasin.Dogan Teşekkürler :)
@Muratcan07 Teşekkürler :) Kırmızı kadar olmasa da..

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Kırmızıdan sonra farklı bi efsane renkle dönüş güzel olmuş, Jantların sonradan siyah olmasına ayrı bi sevindim. Hayırlı olsun kardeşim, detaylı günlerini bekliyoruz ;)

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Merhabalar.2015 model 1.4 ecotsi Act dsg 150hp kırmızı FR araca sahiptim.Yaşadığım bi kaza sebebi ile araçtan soğudum ve sattım.Ne alsam diye düşünürken yine Leona kapıldık.2018 Model 1.4 ecotsi act dsg 150hp fr aracımı satın aldım.Opsiyon olarak sadece 18 janta sahipti.Yılbaşını bekleyeyim biraz kenara para koyayım dedim ama rahat edemedim tabi.Aracın resimleri ile başlayayım.

Aero tamponu ikinci el olarak satın aldım.Ancak hiç kullanılmamış diye düşünüyorum.Vidalari vs poşetinden çıkmamıştı.

Daha sonra Türkiyede ilk olan altın sarısı carbon kullanmak istedik ve ayna kapaklarını afyona kargoladım.Lacivert araca sarı uyumu iyi olur diye düşündüm.

Daha sonra Hiç boyanmamış, Kaynak, macun vs olmayan orijinal Oz Superturismo LM 18 jant buldum ve gidip jantları gördüm.Görür görmez satın aldım.Güzel fiyata geldi.

Daha sonra sarıya boyattım :(:(

Jantları daha takarken yüzüm düştü.Sarı bana göre iğrenç oldu.1 hafta üstünde tuttum aracın sonra tekrar boyaya gönderdim.Kafamdaki proje de değişti haliyle.Cupra R lip aradım, yurtdışına mailler attım vs ama orijinalini bulamadım.Daha sonra instagramdan Fiber işi yapan emirfiber i buldum(reklam yapmıyorumdur umarım) lipi yapabileceğini pek düşünmedim açıkcası ama o bana Cupra R da bulunan sis farlarının çevresindeki kaşı da yapmayı önerdi.Umarım apachi işi olmaz diyip başladık.

Adem usta kontrol yaparken

Daha sonra boyadan jantlar geldi.Jantın boyasını kendim yaptırıp boyacıya teslim etmiştim.Bir reklamcıya da O.Z stickerlarını bastırdım.Boyadan sonra yapıştırdım.

Boyadan brembo kaliper kapaklarımız geldi

Aliexpressten aldığım gerçek carbon fiber 114 lük egzoz ucları geldi

İspanyadan bir arkadaş yardımı ile aldığım hayalet kadran

Madem carbona bulaştik dedim aero arka tamponun difuzorunu de carbon kaplatmayı istedim ancak Difuzor sökülemediğinden kaplamak bayağı zahmetli bir iş.İşinin ehli olmayan bi usta desenleri bozmadan yapamaz diye tahmin ediyorum.

Bu da boya fırınında tampon boyanıp carbonla beraber verniği atıldıktan sonra.

Desenlerin bu derece düzgün olması beni çok şaşırttı

Verniklemeden sonra

Ayna kapaklarına geçiyoruz.

Lipte bitti.

Lip montajı yapılırken

Lip ve sis kaşı montajımız bitti.

Maslaktan çıkıp Firüzköydeki egzozcuya gittim.Son susturucuyu çift çıkışlı başka bir susturucu ile değiştik bu sayede eşit duman aldık.Seste sıfır değişim oldu.

Ertesi gün aracı garaja çekip yıkadıktan sonra tampon ile çamurluğun renginin tutmadığını fark ettim.Bir daha boyaya gönderdim.

Maslaktan haber geldi aracı teslim almaya gittim ancak bu sefer de ton açık olmuştu.Biraz sert çıkıştım.Boyada kabarma olmaması için 1 hafta sonra tekrar gel boyayalım dediler.

3. boyada %80 tutmuştu.En azından içime sindi(biraz fazla takıntılıyım bu konuda) :) Aracı garajımda yıkadım.Mutlu son.Son olarak Seat ön ve arka amblemi carbon kaplayıp daha birşey yapmayı düşünmüyorum.Çünkü haddinden fazla para harcadım.İzlediğiniz için teşekkürler.

ciddi emek maddıyat var hayırlı olsun oz oem rengıde cok guzeldi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Çok emek harcamışsın ama emeğine değmiş Mükemmel olmuş. Güle güle kullan.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Emeğinize ve cebinize sağlık,sıfır bile olsa aracına bu derece emek veren kişiselleştiren insanlara ayrı bi hayranlık duyuyorum.
ilk proje biraz sıkıntılı ama sonraki siyah karbon projenizle çok iyi bi görüntü yakalanmış. siyah ozlar o basıklıkla heralde benden daha iyi bi jant takamazdın dercesine konuşuyolar :) yalnız bu görüntü birazda ses ister,kutu içi filtre+dv + orta resonatörü iptal etseniz güzel olur gibi

Detay forumunda böyle bi konu güzel olmuş :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galapagos

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emeğinize ve cebinize sağlık,sıfır bile olsa aracına bu derece emek veren kişiselleştiren insanlara ayrı bi hayranlık duyuyorum.
ilk proje biraz sıkıntılı ama sonraki siyah karbon projenizle çok iyi bi görüntü yakalanmış. siyah ozlar o basıklıkla heralde benden daha iyi bi jant takamazdın dercesine konuşuyolar :) yalnız bu görüntü birazda ses ister,kutu içi filtre+dv + orta resonatörü iptal etseniz güzel olur gibi

Detay forumunda böyle bi konu güzel olmuş :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sesi ben de istiyorum.hatta büyük turboya geçmeyi bile düşünüyorum da.devlet uçan kuşa bile ceza yazıyor bu ara.Ortalik biraz sakinlesse.Asayis bile araç içinde telefonla konusma cezası yazdı geçen.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi