Herkes Merhaba;
çok severek kullandığım rengine tipine her şeyine aşık olduğum İbizam dan elde olmayan sebepler yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. aracı 2. ele satarken zorlandım. taliplisi çok oldu ama motor arızası sebebiyle alan olmadı. mecburen doda verip yerine ellerinde kalan son sıfır km Nevada beyazı Leon FR aldım. Aracı aldığım 1 ayı geçti aldıktan sonra kiwami uygulamıştım. yaklaşık 3 haftadır aracı yıkayamıyordum nasip bugüneymiş. Vaktim kısıtlı olmasaydı CG white car kiti uygulayacaktım. hızlı koruma olarak Cg P40 ı tercih ettim.
Kullandığım malzemeler;
Prewash : Ceviz
Foamlance : B33 - VP snow 2
Kova : Sonax Kırmızı
Davlumbaz : Saf Ceviz ( koruma : 3d Magic)
Jantlar : B33 (koruma: Sonax BSD
Camlar : Flowey s3
koruma olarak Chemical Guys P40 qw kullandım
kirli halleri ve temiz halleri fotoğrafladım. uygulama esnasında video çektim.
İyi seyirler dilerim.
çok severek kullandığım rengine tipine her şeyine aşık olduğum İbizam dan elde olmayan sebepler yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. aracı 2. ele satarken zorlandım. taliplisi çok oldu ama motor arızası sebebiyle alan olmadı. mecburen doda verip yerine ellerinde kalan son sıfır km Nevada beyazı Leon FR aldım. Aracı aldığım 1 ayı geçti aldıktan sonra kiwami uygulamıştım. yaklaşık 3 haftadır aracı yıkayamıyordum nasip bugüneymiş. Vaktim kısıtlı olmasaydı CG white car kiti uygulayacaktım. hızlı koruma olarak Cg P40 ı tercih ettim.
Kullandığım malzemeler;
Prewash : Ceviz
Foamlance : B33 - VP snow 2
Kova : Sonax Kırmızı
Davlumbaz : Saf Ceviz ( koruma : 3d Magic)
Jantlar : B33 (koruma: Sonax BSD
Camlar : Flowey s3
koruma olarak Chemical Guys P40 qw kullandım
kirli halleri ve temiz halleri fotoğrafladım. uygulama esnasında video çektim.
İyi seyirler dilerim.
Son düzenleme: