Seat Leon | Rutin Yıkama | CG P40 qw

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba keyifle izledim guzel finaller .Ceviz pre wash ı nerden temin edebilirim ve nasıl kullanmalıyım özellikleri nelerdir cevaplarsaniz sevinirim tesekkurler

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
elinize sağlık, yeni aracınıza kazasız belasız binin inşallah. jant tasarımı bir değişik geldi bana, her kolda birer küçük delik açmışlar:)

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@İdris, daha iyisini bu araca uygulayacağım inşallah teşekkür ederim :)

@baris26, teşekkür ederm :)

@Cavraoğlu, ceviz foruma özel olarak üretildi. Devamlı satışı yok diye biliyorum. Daha detayları @pro patrondan alabilirsiniz. Araçtaki korumaya zarar vermeden ağır kirleri çıkartan kaliteli bir ürün. Cevizle Evde fırın bile temizleyen oldu :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam tekrar yeni aracınız hayırlı olsun. İbizanın renginden sonra doğru sizi pek kesmemiştir. Ama vag grubunda normal şartlarda zaten istediğin rengi bulsan, istediğin donanımı bulamıyorsun yada tam tersi. Diğer türlü beklemek hiç akla mantığa sığmıyor benim açımdan. Beyazda üzerinde çalışınca kendini gösteriyor ki sizin uygulamanında maşallahı var. En azından bir de şöyle bir durum var beyaz çizik konusunda biraz sırdaş oluyor:mutlu: Gerçi bizlerden yine kaçmıyor ama göze daha az batıyor.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline koluna sağlık hocam. Sizin uygulamaları izlemek hayli keyifli oluyor :)

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@KaiZeN, koyu renk araca alıştıktan sonra beyaz çok garip geliyor yansıma yapmıyor. Alışmışız yansımalara :)

@Mugzy, teşekkür ederim. :) pek sık paylaşamıyoruz ama.

Yavuz

Acemi Detaycı
Üye
Arkadaşım eline emeğine sağlık. Uygulamada güzel arabada güzel. Allah kaza bela vermesin.

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun arabanız. Önemli olan beyazı parlatmak bol bol iş düşer artık size kazasız belasız binin :)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yeni aracınız en az ibizanız kadar güzel. Güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah.
Uygulama ve video da çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Davlumbazlarda 3d magic den memnun musunuz?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık dostum. Güzel bir yıkama günü olmuş. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Bu jant tasarımını hiç beğenmiyorum. Uyduruk bir jant gibi hissettiriyor. Sen yine buna bir el atarsın;)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Beyazın temizliği de başka oluyor hani :hava:

En güzeli kendi elinizdeki araçtır. Allah sağlık versin daha iyilerini alırsınız inşallah.