Seat leon - Uzun Yol Sonrası İç Detay - Zymöl Titanium - Temizlik Polisajı

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese selamlar.
bayağıdır uygulama paylaşımı yapamıyordum. bayram öncesi yaptığım 2000 kmlik tatil yolunun pisliğinden leonu arındırdım.

aşamalı olarak video da mevcut.

çöp pislik ne varsa topladım. ardından güzelce bosch vac20 ile süpürdüm. daia sonra würth araç içi temizleme köpüğünü taban, döşeme ve kapı pandizotundaki kumaş yüzeylere sıktım. köpük uçtuktan sonra nemli bez ile temizledim. ezilmiş çikolata, meyve suyu lekelerini çok güzel temizledi. ardından torpido aksamlarını sonax mat efect ile geçtim. dış yüzeyde ilk olarak 5 litrelik pompa ile ceviz geçtim. ardından foamda vp sfc2 ile güzelce temizledim. kova yıkamadan önce koch chemie fb ile demiz tozu temizliği yaptım. kova yıkamasından sonra birkaç yerde zift lekesi gördüm ve m700 ile müdahale ettim. soft99 pembe yumuşak kilini dalin bebek şampuanı ile kaydırarak tüm panelleri temizledim. koch chemi m2 ve m2 pedi ve makita po6000c ile orbital modda tüm arabayı dolaştım. ardından koruma olarak zymöl titanium uyguladım. final fotoları ve video aşağıda. iyi seyirler :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ellerine sağlık :nazar: Kirlenmek güzeldir, temizlenmek daha güzeldir :alkıssx: Finaller, videonun sonunda kompozisyon filan :alevv::alevv::alevv::nazar:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Böyle uygulamaya böyle fotoğraflara can kurban. :) Emeklerine ellerine sağlık abi, tez zamanda kirletip bir daha konu atma dileğiyle. :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Herkese selamlar.
bayağıdır uygulama paylaşımı yapamıyordum. bayram öncesi yaptığım 2000 kmlik tatil yolunun pisliğinden leonu arındırdım.

aşamalı olarak video da mevcut.

çöp pislik ne varsa topladım. ardından güzelce bosch vac20 ile süpürdüm. daia sonra würth araç içi temizleme köpüğünü taban, döşeme ve kapı pandizotundaki kumaş yüzeylere sıktım. köpük uçtuktan sonra nemli bez ile temizledim. ezilmiş çikolata, meyve suyu lekelerini çok güzel temizledi. ardından torpido aksamlarını sonax mat efect ile geçtim. dış yüzeyde ilk olarak 5 litrelik pompa ile ceviz geçtim. ardından foamda vp sfc2 ile güzelce temizledim. kova yıkamadan önce koch chemie fb ile demiz tozu temizliği yaptım. kova yıkamasından sonra birkaç yerde zift lekesi gördüm ve m700 ile müdahale ettim. soft99 pembe yumuşak kilini dalin bebek şampuanı ile kaydırarak tüm panelleri temizledim. koch chemi m2 ve m2 pedi ve makita po6000c ile orbital modda tüm arabayı dolaştım. ardından koruma olarak zymöl titanium uyguladım. final fotoları ve video aşağıda. iyi seyirler :)

Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor yine sen bu jantları özellikle seçiyorsun sanırım. Şahane kombinliyorsun. Video şahane olmuş :alkis:
Arayı açma:atess:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Enes eline emeğine sağlık. Fr bey ak pak olmuş :yıldızlı: Video da şahane 5 dkde özet mis :begenixx: Yarışmaya hoşgeldin

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Video da Level atlıyorsunuz :alevv::yuzx::damalıx:
Çok güzel olmuş. Hem kısa hem öz .

paspaslar orjinal mi ?

Birde o wax i elle sürdükten sonra. Bez ile sildiniz mi ?

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@OmerNecmi54, teşekkürler ömer yakında beraber yıkama yaparız.
@Sercan20, Teşekkür ederim iki güne pislenir :terlisırıtan::terlisırıtan:

@Mentalfeed, teşekkürler hurşit. Polished jantlar çok hoşuma gidiyor. İbiştede hoş duruyordu. Bunada yakıştı :partix::kahkahaa:

@Nakamura, teşekkür ederim :)

@Pro, patron uzun videolar sıkar diye kısa tutuyorum. Hoşbuldum :sevilenx::sevilenx:

@ugurus, Teşekkür ederim. Paspaslar sahler markasının ürünü çok kaliteli. Piyasada 3d-5d diye satılan havuz paspasları toplar çarpar böler. Evet Waxı uyguladıktan sonra bez ile temizledim.
@RecepGürışık, Teşekkür ederim :)

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hiçbir zaman böyle yıkayamayacağım için (alet edevat, yer, zamam vs) mümkün olduğunca kirletmemeye gayret ediyorum :D

Koltuklara kılıf, tela paspas vs :melekx:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Endotown, bey elinize saglık uzun yol yükünü atmış araç üstünden sayenizde. titanda can vermiş son dokunuşta parlaklıga maşallah.

iyi detaylar.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Elinize sağlık videoya özellikle bayıldım. Keşke bende şöyle video çekip montaj yapabilsem :(