Seat Toledo Mk4 Polisaj Ve Boya Koruma Uygulaması

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Ped büyük tabla küçük olunca balansta biraz sıkıntı olmuş gibi geldi.

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş sanırm hibrid ped testinde ilklerin arasına yazdırdın adını. Yaptığı iş çok başarılı gözüküyor sonuçlar şahane maşallah:nazar:
Teşekkür ederim Forumda deneyen yok diye biliyorum ama işini iyi yapıyor
Elinize sağlık harika görünüyor. Yanayi resmen.. :alkis:
Elimizden geldiği kadar yakıyoruz :)
Eline koluna sağlık, çok güzel bir uygulama olmuş :) Çok da güzel anlatmışsın :nazar:
Teşekkürler darısı başına :)

İstenilen kırmızı renk parlaklığı. Elinize sağlık :)
Çok teşekkür ederim

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Ped büyük tabla küçük olunca balansta biraz sıkıntı olmuş gibi geldi.
teşekkür ederim. Aslında sıkıntı balans değil hybrid keçe. Aynı tablada diğer padlerde sıkıntı yok. Sıkıntı balans değilde mukavemet. Keçe yüzeyde dirençle karşılaşıyor aynı rotary makinada olduğu gibi
Elinize sağlık abi, maşallah
teşekkürler

Elinize sağlık güzel uygulama olmuş:)
Teşekkür ediyorum

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık sanırım ilk polisaj denemeniz. Eğer ilkiyse ilki olamayacak kadar güzel bir uygulama olmuş. Hem de vernikten fazla götürmeden uygulamışsınız güle güle kazasız sürüşler

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık sanırım ilk polisaj denemeniz. Eğer ilkiyse ilki olamayacak kadar güzel bir uygulama olmuş. Hem de vernikten fazla götürmeden uygulamışsınız güle güle kazasız sürüşler
2. Oldu ilk seferinde fiat linea aracıma yapmıştım. Ama kötü makinalar beni çok yıpratmıştı. Bu sefer kaliteli ve doğru ürün tercihleri ile güzel bir çalışma oldu

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Elinize sağlık, rotary makineye ihtiyaç kalmadan iş bitmiş. Kırmızı renk araçlara bayılıyorum, Trakyalıyız, kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş kırmızının hakkını vermişsiniz yanıyor maşallah. Konunuzu ödüllü detailing yarışmasına ekliyoruz.

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, rotary makineye ihtiyaç kalmadan iş bitmiş. Kırmızı renk araçlara bayılıyorum, Trakyalıyız, kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun :D
Teşekkür ediyorum. Evet orbital işimi
Çok fazlasıyla gördü. Kırmızıyı kim sevmez ki :)

Eline sağlık abi. Araç kabuk değiştirmiş resmen. Kırmızı araç <3
Teşekkür ediyorum

Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş kırmızının hakkını vermişsiniz yanıyor maşallah. Konunuzu ödüllü detailing yarışmasına ekliyoruz.
Teşekkür ederim

@Fatihkandemir Ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş
Teşekkürler

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Ellerinize sağlık, hem uygulama hem de anlatım şahane olmuş. Finaldeki kırmızı yansımalarına ise kocaman bir maşallah :nazar:
Benim annemin aracı da kırmızı renk Polo ve tam da sizin hikayenin başında olduğu gibi hareli köyün kavalcısı durumunda. Bakalım bana ne zaman kısmet olacak ufaklığı parlatmak :)