Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş sanırm hibrid ped testinde ilklerin arasına yazdırdın adını. Yaptığı iş çok başarılı gözüküyor sonuçlar şahane maşallah
teşekkür ederim. Aslında sıkıntı balans değil hybrid keçe. Aynı tablada diğer padlerde sıkıntı yok. Sıkıntı balans değilde mukavemet. Keçe yüzeyde dirençle karşılaşıyor aynı rotary makinada olduğu gibi
Elinize sağlık sanırım ilk polisaj denemeniz. Eğer ilkiyse ilki olamayacak kadar güzel bir uygulama olmuş. Hem de vernikten fazla götürmeden uygulamışsınız güle güle kazasız sürüşler
Elinize sağlık sanırım ilk polisaj denemeniz. Eğer ilkiyse ilki olamayacak kadar güzel bir uygulama olmuş. Hem de vernikten fazla götürmeden uygulamışsınız güle güle kazasız sürüşler
2. Oldu ilk seferinde fiat linea aracıma yapmıştım. Ama kötü makinalar beni çok yıpratmıştı. Bu sefer kaliteli ve doğru ürün tercihleri ile güzel bir çalışma oldu
Ellerinize sağlık, hem uygulama hem de anlatım şahane olmuş. Finaldeki kırmızı yansımalarına ise kocaman bir maşallah
Benim annemin aracı da kırmızı renk Polo ve tam da sizin hikayenin başında olduğu gibi hareli köyün kavalcısı durumunda. Bakalım bana ne zaman kısmet olacak ufaklığı parlatmak