SefaDetay.com.tr Açıldı! Forum Özel İndirimi

oknkrmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Forumda çok aktif olmasam da kendisi ile alışverişim oluyor. Her konuda yardımcı olmaya çalışması ve dürüst ticareti sebebi ile teşekkür ediyorum hayırlı olmasını diliyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
hayırlı olsun hocam.
lütfen bölme olayını ileride çok büyürseniz durdurmayın.
Durdurma yok hocam bu hafta zaman bulursam bendeki 5 lt liklerin resmini bolunmus olarak siteye ekleme yaparim halledrriz Sitenin acilis amaci zaten Forum icin.

Daha oncesindede forumda satiyorduk paylasiyorduk ufak tefek sikayetler olunca resmilestirmek zorunda kaldik bu sekilde daha iyi oldu zaten sitedeki fiyatlarla forumdaki fiyatlar ayniydi ekleme cikarma yapmadim indirim kodu ile yine ayni fiyatlara geliyor gelmeyen varsada alıs fiyatim artmistir yoksa cizgimiz net.:)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkeze çok tesekkur ederim iyi dilekleri icin www.sefadetay.com.tr magazasi sizlerindir.Beni Araci olarak görün.

Hepsiburada Trendyol N11 gibi yerlerde olma amacim Magazayi tanitmak ve Ulasilabilirligini artirmak bu Platformlar da kalici olarak satis yapmayi dusunmuyorum ki cok sacma sapan kölelik sistemi var :) Oralara verecegimiz komisyonu Kendi Sitemizde sizlerle paylasmak daha mantik kazanan biz olalim :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Durdurma yok hocam bu hafta zaman bulursam bendeki 5 lt liklerin resmini bolunmus olarak siteye ekleme yaparim halledrriz Sitenin acilis amaci zaten Forum icin.

Daha oncesindede forumda satiyorduk paylasiyorduk ufak tefek sikayetler olunca resmilestirmek zorunda kaldik bu sekilde daha iyi oldu zaten sitedeki fiyatlarla forumdaki fiyatlar ayniydi ekleme cikarma yapmadim indirim kodu ile yine ayni fiyatlara geliyor gelmeyen varsada alıs fiyatim artmistir yoksa cizgimiz net.:)
Bu işin vakkosusun, Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin, herşey gönlüne göre olsun inşallah :melekx: seni de şikayet eden varsa o kötü insandır, bu kadar net söylüyorum. Eğer firma ise bilelim de oradan alışveriş yapmayalım. :mad:

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Üstad selam naçizane bir önerim var.

Detay sayfalarında alışveriş yaparken yeni eklenen ürünleri takip etmek amacıyla “Tüm Ürünler” linkine girip ürünleri yeniden eskiye doğru sıralayarak kontrol ediyorum. Sayfana “Tüm Ürünler” şeklinde bir link eklersen, bence kullanıcılar açısından bu konuda oldukça faydalı olabilir.

Ayrıca “Yeni Eklenen Ürünler” adı altında sayfaya dikkat çekici bir görsel veya ayrı bir bölüm eklenmesi de yeni ürünlerin fark edilmesini kolaylaştırabilir.

Bir diğer konu da taksit seçeneği. Alışverişlerde sepet tutarları yüksek olabildiği için, özellikle vade farksız 3 taksit seçeneği sunan yerleri daha çok tercih ediyorum/ediyoruz. Belki belirli bir sepet tutarının üzerinde vade farksız 3 taksit imkanı sunulabilir. Böyle bir uygulama, müşterilerin farklı alışveriş sitelerine yönelmesini de engelleyerek senin sitenden alışveriş yapmaya devam etmelerini sağlayabilir diye düşünüyorum. Aynı zamanda taksitli alışveriş yapmak için bizler daha fazla üründe alabiliriz :gulumsemex:

Tamamen kullanıcı gözüyle nacizane fikirlerim; belki değerlendirilebilir.