Selam

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hoşgeldiniz sadece okumayın sizde paylaşım yapın lütfen bizim de sizden öğreneceklerimiz olabilir :)

c3b1r

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim. Elbette ben de tecrübe ettiğim şeyleri paylaşmaya çalışırım :)

Kurulama havlusu önerisi olan varsa alabilirim :sicak:

Klin önerilmiş genellikle

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim. Elbette ben de tecrübe ettiğim şeyleri paylaşmaya çalışırım :)

@MoonDance @Tonyukuk07 etiketlediğim abilerimin 2sinde de güzel havlular ve güzel ürünler var, iletişime geçerseniz yardımcı olabilirler.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

İlk olarak hoşgeldiniz keyifli forumlar..
@MoonDance emre hocamda wizard of gloss blue marlin mevcut hala. Yada superclean in getirdiği purestar var. İkiside twisted pile. İstediğiniz birini seçebilirsiniz. Afaki farklar olacağını düşünmüyorum..

c3b1r

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
İlk olarak hoşgeldiniz keyifli forumlar..
@MoonDance emre hocamda wizard of gloss blue marlin mevcut hala. Yada superclean in getirdiği purestar var. İkiside twisted pile. İstediğiniz birini seçebilirsiniz. Afaki farklar olacağını düşünmüyorum..
Moondance tek havlu satmıyormuş hocam blue marlin olmadı o yüzden. Superclean e bir bakayım , teşekkür ederim