Selamlar

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Peki hocam bizim tanımız nedir, ne diyelim kendimize.
Peki hocam bizim tanımız nedir, ne diyelim kendimize.
Hocam aslında çoğunlukla bizim bu durumumuz obsesif kompülsif yani takıntı saplantı bozukluğu gibi veya istifçi kişilik bozukluğu gibi tabir ya da teşhis ediliyor gibi gözükse de aslında tam olarak böyle değil. Bizim toplayıcı diye tabir ettiğimiz başka bir şekilde buna koleksiyonculuk diyebiliriz, yani koleksiyonumuza eklediğimiz şeylerle ve uygulamalarımızla aslında gurur duyuyor mutlu oluyor Ve çevremizdekilere sergilemekten yine hoşnut oluyoruz:D:D Ama tabiki aramızda titizlik hastaları da mutlaka olacaktır onların durumu biraz daha derin bir gün hep birlikte kahve içerken uzun uzadıya konuşulabilir Onur bey:D

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam aslında çoğunlukla bizim bu durumumuz obsesif kompülsif yani takıntı saplantı bozukluğu gibi veya istifçi kişilik bozukluğu gibi tabir ya da teşhis ediliyor gibi gözükse de aslında tam olarak böyle değil. Bizim toplayıcı diye tabir ettiğimiz başka bir şekilde buna koleksiyonculuk diyebiliriz, yani koleksiyonumuza eklediğimiz şeylerle ve uygulamalarımızla aslında gurur duyuyor mutlu oluyor Ve çevremizdekilere sergilemekten yine hoşnut oluyoruz:D:D Ama tabiki aramızda titizlik hastaları da mutlaka olacaktır onların durumu biraz daha derin bir gün hep birlikte kahve içerken uzun uzadıya konuşulabilir Onur bey:D
Hocam hoşgeldin de bu durumu direk yüzümüze niye vuruyorsun :D

@onurçiko hocam USA deki TV programlarında istifçilerin evini geziyor temizliyorlar ya, forumdan birilerinin evini bassalar ona benzeriz sanırım. Ama ne hikmetse benim aklıma direk sen geldin :komik::nazar:Primalar amigolar waxlar cilalar filan :nazar::nazar: Garajın sağında solunda son derece parlak bir davlumbaz tablosu da olabilir. :rolleyes:

Benim için başarılı bir örnek ve idol olsan da ekonomim için tam bir düşmansın :)

Sevgiler.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hoş geldiniz keyifli forumlar.burdan inanın ben dahil size çok müşteri çıkar

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam hoşgeldin de bu durumu direk yüzümüze niye vuruyorsun :D

@onurçiko hocam USA deki TV programlarında istifçilerin evini geziyor temizliyorlar ya, forumdan birilerinin evini bassalar ona benzeriz sanırım. Ama ne hikmetse benim aklıma direk sen geldin :komik::nazar:Primalar amigolar waxlar cilalar filan :nazar::nazar: Garajın sağında solunda son derece parlak bir davlumbaz tablosu da olabilir. :rolleyes:

Benim için başarılı bir örnek ve idol olsan da ekonomim için tam bir düşmansın :)

Sevgiler.
Bak bu toplayıcı teshisi bana uyuyor çok, benim hatun bir kutu yada şişeyi atarken görünce Allah Allah başımıza taş yağacak diyor:)
Hocam ben çay kahve değilde sizin deri koltuğa mı uzansam acaba:kop:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bak bu toplayıcı teshisi bana uyuyor çok, benim hatun bir kutu yada şişeyi atarken görünce Allah Allah başımıza taş yağacak diyor:)
Hocam ben çay kahve değilde sizin deri koltuğa mı uzansam acaba:kop:
Koltuğa nasıl uzanacaksın, kanepeden aşağısını almıyorlar ki :D :D

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim :)

Daha tanışma konunuz da hoş bir etkileşim ve sohbet oluşmuş bile. Forumun tamamında bu hava hakim. Keyif alacağınıza kendi adıma kefil olabilirim.

Hastalık ve bağımlılık konularına bir şey yazacak olursam, "bezlerin nasıl yıkanacağı" ile ilgili forumda yer alan tavsiye ve bilgileri okuduktan sonra hastalığımız konusunda tekrar bir kaç bir şeyler yazmanızı rica ederim. Bakalım hala aynı fikirde olabilecek misiniz ? :D

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Hepinize geçmiş olsun. . Bana da ))
Hepimizin psikiliojik sorunları var araba temizleme ile ilgili. Ama hobi diyoruz ))). Çaktırmıyoruz ))

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yakalamışsın valla, tamam kanepe:)
Koltukta birşey anlatmak için etrafı karanlık yapıp tepeden projektör açacaksın o zaman da Malı Arap Faik'den aldım gibi bambaşka bilgiler çıkabilir. Kanepe olunca çocukluğa kadar inilebiliyor, o zaman da babam beni hortumla dövüyor gibi bilgiler çıkabilir. Bunun bir açısı vardır yatayla 30 derecede belki çok duygusal naif şeyler çıkabilir.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim paylaşımlarınızı bekliyor olacağız :) :)