Selamlar

sinanthewhite

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
14 Tem 2020
Mesajlar
5
Beğeniler
9
Yaş
34
İl
Çanakkale
#1
Merhaba!
Paddock, Det.Dükkanı ve bunlarda yayın yapan youtuberlar sağolsun baya özendirdiler bizi bu işlere :) Aslında çok aklımda yoktu fakat eski arabayı satıp yerine de alev kırmızı Clio 4 alınca en azından yıkmasını düzgün yapalım diyerekten bu virüse bulaşmış oldum :)
Şimdilik superclean'in 800gsm havlusunu ve koyun yünü eldivenini, innovacar fraber s2 foamy şampuanı, gyeon wetcoat ürünlerini satın aldım. Başta sadece bathe+ alıp yeter bu demek istiyodum fakat allahlık bir bathe+ gönderdiler bana. şişenin üstünde ne etiket var ne yazı var çizik içinde bir şişe geldi. iade ettim, wetcoat'ı da merak ettiğim için biraz daha ucuz bir şampuan alıp üstüne wetcoat almayı mantıklı buldum.
İnşallah bu konu benim için bu kadarla kalır yoksa içiydi dışıydı degresser'ıydı seramiğiydi derken arabaya bakmak için yaşıycaz araba dediğimde Clio 4 Joy :D
Düzgünce temizleyelim boyasına iyi bakalım yeter diyorum şimdilik bakalım.
 

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
Katılım
14 Şub 2020
Mesajlar
2,689
Beğeniler
5,857
Yaş
25
İl
Denizli
#6
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. Önemli olan araba değil süren ve bakan insan, bizde de Fiorino var ancak en güzel ürünleri uygularım. :)
 

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
Katılım
20 Mar 2018
Mesajlar
2,301
Beğeniler
6,432
Yaş
47
İl
izmir
#14
@sinanthewhite, Bey Hoş geldiniz. aramıza katılmanıza çok sevindik. yeni arabanızda hayırlı olsun. güzel detaylara vesile olması dilekleriyle.
 

sinanthewhite

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
14 Tem 2020
Mesajlar
5
Beğeniler
9
Yaş
34
İl
Çanakkale
#17
@sinanthewhite hoşgeldiniz :) kurulama havlusu ve şampuan aldıysanız geçmiş olsun :) paylaşımlarınıza başlarsınız artık yakında :D keyifli forumlar dilerim :)
Para yetiştiremediğim bir bisikletçiliğim var zaten üstüne bu da eklenirse benim maaş iphone bataryasından çabuk bitecek :smilex::smilex:
İşin salak tarafı 5 inde sipariş verdiğimiz Clio'muz 200km ötedeki fabrikadan bir türlü getirilemedi. Sıfır km Renault alıyosanız teslim tarihinin üstüne en az 10 gün ekleyin. 18'inde tır parkına konan araba daha bugün geldi. Plakasıyla uğraşılıyor hala teslim alamadık. Araba gelene kadar boş boş bakıştık şampuanlarla. Wet coat'la elimi mi yıkasam su iticilik olur :smilex: