Selamlar

h.guzel

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Herkese merhaba. Foruma geçen hafta üye oldum ve bir haftadır forumun altını üstüne getirerek birçok konuyu okudum :) Camdaki nokta parlamalarla ilgili araştırma yaparken burayı buldum. Neler varmış burada diye bakarken arabama çok yanlış baktığımı öğrendim. Boyasında bolca çizik, camında bolca nokta parlama, içinde bir sürü deformasyon olan aracımı bu hafta ilk kez doğru yıkamaya çalışacağım :D Tabii amatör, biraz da uydurma malzemelerim hazır olduktan sonra yıkayacağım. İleride de zaman ayırabildikçe arabanın kalanıyla ilgilenmek istiyorum. Forumdaki bu kadar bilgi için emeği geçen herkese teşekkürler :tesekkurr:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese merhaba. Foruma geçen hafta üye oldum ve bir haftadır forumun altını üstüne getirerek birçok konuyu okudum :) Camdaki nokta parlamalarla ilgili araştırma yaparken burayı buldum. Neler varmış burada diye bakarken arabama çok yanlış baktığımı öğrendim. Boyasında bolca çizik, camında bolca nokta parlama, içinde bir sürü deformasyon olan aracımı bu hafta ilk kez doğru yıkamaya çalışacağım :D Tabii amatör, biraz da uydurma malzemelerim hazır olduktan sonra yıkayacağım. İleride de zaman ayırabildikçe arabanın kalanıyla ilgilenmek istiyorum. Forumdaki bu kadar bilgi için emeği geçen herkese teşekkürler :tesekkurr:
Hosgeldiniz keyifli ve aktif forumlar :)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldiniz, geçmiş olsun, Allah kurtarsın diyorum :) Şaka bir yana iyi forumlar dilerim. Arabayı güzelce yıkadıktan sonra karşısına oturup keyifle çay içeceğiniz günler yakındır. :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aramıza hoşgeldiniz :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Rica ederiz :) Aramıza hoşgeldiniz :)

Deniz akseki

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi