Selamlar

Zehir41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Herkese merhaba, ben cihan. Uzun bir aradan sonra aracımı değiştirince tekrar araç temizlik işine heveslendik. 10 yıl kadar önce bu kadar marka çeşit ürün var mıydı bilmiyorum ama Atas ve meguiars ürünlerini kullanıyorduk. Şimdi bakıyorum çok fazla çeşit ürün var.
Aracımız ppf kaplı, araç bu sebeble çok az kir tutuyor. Hatta tazikli suyla bile çıkıyor kirler. Bu sebeple ön yıkama için aracın hidrofobikliğini en az bozacak ve en az kimyasalla işimizi çözecek şampuan ve cila bakıyorum. Meguiars snow foam, temaslı için ultimate wash sarı şampuan ve cila için ultimate quik det. 2.0 önerir misiniz? Veya tercihiniz ne olurdu. Üç ürün alacağım için bütçem yüksek. Herkese iyi forumlar.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Abi hoşgeldin bende Gebzedeyim yakın sayılırız. İlerleyen zamanlarda ppfin kalitesine göre 1 yıl sonra hidrofobi gidicek. O zaman ön yıkama şart olur muhtemelen. Meg Snow Foam cok pahalı, Meg ultimate sarı cilalı şampuan oldugundan hidrofobiyi bozuyor normalde ppf te etkisi ne olur bilmiyorum. Liquid elements Ppf özel şampuanı ile yıkamanı yaparsın Ppf bakım ürünüylexe bakımını yaparsın ppfin kaliteliyse uzun zaman götürür seni.

ilhan.erkan99

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Hoşgeldiniz hocam, Liquid Elements Wrapped Shampoo ve Foilen Detailer bir bakıp araştırmanızı öneririm. Kaplama için üretilmiş ürünlerdir.