Selamun Aleyküm

Ediz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Arabam olursa bukadar şeyi ben nasıl yapacağım nereden başlıyacağım diyerek diğer sitedeyken pekçok detayları/ürünleri görüp utana sıkıla (hicbirini bilmedigimden)yazılarınızı okumaktan çıkıp hayalimdeki aracı alip burada biraz daha aktif olacak şekilde tekrardan araniza katıldım. Öncelikle ben gibi ufak yerde yaşıyan,çevresinde bu işlerle ilgilenen/anlayan kimselerin olmadığı detaycı adaylarina böyle bir imkan sundugunuz için minnettarım. Kabul görürse ilk setimi almak için araştırmalarım sürüyor. :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Aleyküm selam doğru yerdesiniz, hayalinizdeki arabayı merak ettim, bol bol zaman ve okumaya ihtiyaç duyabilirsiniz soruları sıralamadan önce;)
Keyifli ve aktif forumlar

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Ediz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Ve aleykümselam. Hoşgeldiniz.
Aleyküm selam doğru yerdesiniz, hayalinizdeki arabayı merak ettim, bol bol zaman ve okumaya ihtiyaç duyabilirsiniz soruları sıralamadan önce;)
Keyifli ve aktif forumlar
Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Ayrı ayrı teşekkürler,hosbuldum. Aracım fx coupe :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Aleyküm selam, hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.. Forumda aradığınız herşey var. Uygulama konularını takip ederseniz hızlaca fikir edinirsiniz.

Ediz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Aleyküm selam, hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.. Forumda aradığınız herşey var. Uygulama konularını takip ederseniz hızlaca fikir edinirsiniz.
üstadım zaten forum konseptine yabancı değilim,biliyorum acemi biri geldiğinde soru bombardımanı ve konu yaygarası oluşuyor okumayı sevmesemde genelde mevcut konularda gezinirim,yada özelden birilerini rahatsız ederim ben daha çok (uygun karşılarsa) :) ama o poloya yaptıklarınızı dün gece epey bi okudum. Ürünleri bilmesemde uygulama metodu/sabrınız ve yaparkenki tutkunuz gerçekten çok iyiydi.
Aleyküm selam, hayırlı olsun, keyifli forumlar...
Aleyküm selam hocam, hoşgeldiniz iyi forumlar..

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Aleykümselam @Ediz, bey Hoş geldiniz. aramıza katılmanıza çok sevindik.

Ediz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Aleykümselam @Ediz, bey Hoş geldiniz. aramıza katılmanıza çok sevindik.
Hoşgeldiniz biraz geç yazmış olsamda kusuruma bakmayın artık :)
Pekçok forumda bulundum halada forumlardayımdır yürekten söylüyorum burasi bir başka 2 gündür ne güzel şeyler öğrendim,ne iyi insanlarla karşılaştım. InşALLAH forum bu içtenliğini hiç kaybetmez. Teşekkür ederim saolun hosbuldum.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Pekçok forumda bulundum halada forumlardayımdır yürekten söylüyorum burasi bir başka 2 gündür ne güzel şeyler öğrendim,ne iyi insanlarla karşılaştım. InşALLAH forum bu içtenliğini hiç kaybetmez. Teşekkür ederim saolun hosbuldum.
Teşekkür Ederiz.Bende bilindik bir forumdaydım uzun zamandır hatta 500 küsür mesajım vardır ama bu forum gibisi yok basit bir soruyu öbür forumlarda cevap alamazken bu forumda hiç bilinmeyen bir konu için bile yorum yürütülebiliyor.Bilen herkes yardımcı oluyor en basit bir konu için 4 sayfa yazı yazıldığını bilirim.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar. Merak etmeyin aklınızdaki bütün soruların cevapları bu forumda.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aleyküm selam. Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim :hava: