Selamün Aleyküm

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Ve aleyküm selam hocam hoş geldiniz .Doğru yerdesiniz keyifli forumlar

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Aleyküm selam. Hoş geldiniz. Keyifli forumlar.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoş geldiniz hocam, keyifli forumlar dilerim. Bende forumda yeniyim ve gerçekten güzel bir ortamı var. Yıllardır bu forumun bir mensubuymuşum gibi insanlarla hasbi hal içersindeyim keza diğer insanlarda birbirleri ile öyle. Gördüğüm kadarıyla bir katakulli varsa müdahilleri ile şüpheye mahal verilmeden yollar ayrılıyor. Ben memnun kaldım, dilerim sizde aynı şekilde keyif alırsınız.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba arkadaşlar.. Kendi aracımla azda olsa zaman geçirmeyi seven birirsiyim.Şansa bu foruma yolum düştü ve cok guzel samimi şekilde sohbet oldugunu gördüm. Samsundan yazıyorum..Matematik Öğretmenliği yapıyorum zaman kaldıkca muhabbetinize ortak olmaya geldim diyeyim:) Forum tecrübe koktugundan yanlış şeçimler yapmamak için aranızdayım kabul görülürsek
Hocam hoşgeldiniz. Keyifli forumlar :)

P.s= 4üzeriiks +6 üzeri iks=9uzeriiks x nedir cevaplayınız :)

Mehmet55

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar herkese tesekkur ettim h.buldum aile ortamı olduğu aşikar tesekkur ettım tekrardan herkese

Mehmet55

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Hoş geldiniz hocam, keyifli forumlar dilerim. Bende forumda yeniyim ve gerçekten güzel bir ortamı var. Yıllardır bu forumun bir mensubuymuşum gibi insanlarla hasbi hal içersindeyim keza diğer insanlarda birbirleri ile öyle. Gördüğüm kadarıyla bir katakulli varsa müdahilleri ile şüpheye mahal verilmeden yollar ayrılıyor. Ben memnun kaldım, dilerim sizde aynı şekilde keyif alırsınız.
İnşallah hocam bende öyle umuyorum kaliteli ınsanlardan olusuyor yoksa bı foruma üye oldugum gorulmemıstır;)