Selamun aleyküm

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Kocaeli Derince den 32 yaş bilgi işlem destek uzmanı hasan ben,98 model Volvo S70 T5 manuel ile aranızdayım. Hem tanışma hem de tavsiye alabileceğim bir mesaj olsun istedim.
Elimde Toyota protect ürün var,öncesinde kil ve demir tozu temizliği,7 ay önce komple boyadan sonra eldivenli yıkamada oluşan çok ince kılcal dairesel çizikler için pasta uygulamasını hatasız olarak makul fiyata bu bölgede yaptırabileceğim,bildiğiniz tavsiye edeceğiniz biri var mıdır?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kocaeli Derince den 32 yaş bilgi işlem destek uzmanı hasan ben,98 model Volvo S70 T5 manuel ile aranızdayım. Hem tanışma hem de tavsiye alabileceğim bir mesaj olsun istedim.
Elimde Toyota protect ürün var,öncesinde kil ve demir tozu temizliği,7 ay önce komple boyadan sonra eldivenli yıkamada oluşan çok ince kılcal dairesel çizikler için pasta uygulamasını hatasız olarak makul fiyata bu bölgede yaptırabileceğim,bildiğiniz tavsiye edeceğiniz biri var mıdır?
Hoşgeldiniz :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Aramıza hoş geldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.

@Berkay İstanbul bölgesinde teorik ve uygulama olarak işinin ehli birisidir gözünüz kapalı aracınıza uygulama yaptırabilirsiniz.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hosgeldiniz Aktif ve Keyifli Forumlar

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ve aleyküm selam. Hoşgeldiniz keyifli forumlar, bende Master Detailing @Berkay ı tavisye ederim uygulama için...

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Berkay kardesimi Tavsiye ederim gözü kapali :)

hbb41

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Forumlar konusunda malesef çok acemiyim, bu haftasonuna bu civardaki arkadaşlar ile bi toplantı yapsak çok güzel olur aslında ama buradan nasıl organize olabiliriz?