Merhaba, önce şunu söyleyeyim, amacım kesinlikle tartışmak değil ama bu tarz komik geldi demenizi ben haddim olmayarak yakıştıramadım bu forumun bir üyesine. Ben
@arsen90 Bey'i de tanımam sizi de tanımam, bu nedenle de tarafsız bir gözle alınmasını haklı buldum beyefendinin ki ben de o kıyamayanlardanım. Belki sizin için çok komik bir durum ama kendi polisaj bilmeyen, polisaj yapabilecek ortamı olmayan, buna bütçe ayıramayan, acemilikten aracına dokunmaya korkan insanlar olabiliriz. Dışarıya da bir ton para yatırarak işçiliğinden, malzemesinden, kalitesinden ve çıkacak sonuçtan emin olmadan bir uygulama yaptırmak yerine arabayı kendimize göre iyi kondisyonda tutmaya çalışıyor olabiliriz. Bunun komik bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Bence gayet mantıklı, haklı bir neden. Herkes usta değil, ya da her usta forumdaki sizler kadar titiz ve usta değil.
Kaldı ki seramik de wax da mükemmel olmayan yüzeye yapılabilir. yapmadığınız yerde 1 ay gider ve az parlaktır, yaparsanız 1 yıl gider. Bu da bir tercihtir. En basit örneği
@Detail 35 Bey'in focus aracı üzerine Gyeon Can Coat uygulaması. Araba 10 yıl polisaj görmemiş.
Polisaj arabaya zarar vermiyor ama usta veriyor. Bu nedenle bence bizi komik bulmayın rica edeceğim. En azından beni bulmayın, belki
@arsen90 Bey'in durumu farklıdır.
Konu sahibinden özür dilerim araya girdiğim için. Söylediğim gibi size saygı duyuyorum ve amacım tartışmak değil, gücüme gitti diyebiliriz
@Berkay Bey.