Seramik Kaplama ve Boya Koruma

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
Katılım
26 Eki 2017
Mesajlar
2,836
Beğeniler
9,093
İl
Türkiye
#21
Öncelikle firma ile bağlantımız kesinlikle yoktur bunu belirteyim, foruma üye olan bir çok firma mevcut ve sırf reklam amaçlı forumu kullanmadıkları sürece forumu kullanabilirler aksi halde zaten buna izin vermiyoruz. Reklam ve sponsorluk alımı gibi durumları zaten kabul etmiyoruz.

@SONAX ÇANKAYA GARAGE eğer amacınız sırf reklam buna forum yönetiminin izin vermeyeceğini bilmenizi isterim, yok amacınız karşılıklı bilgi alışverişi ise lütfen firmanıza ve profesyonelliğinize yakışan şekilde gayret göstermenizi rica ediyorum. :)

Forum Kuralı Madde 24. uyarınca " Forum ticari veya kişisel amaçla kullanılamaz, reklam amaçlı mesajlar silinir. "
 

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Katılım
22 Tem 2018
Mesajlar
167
Beğeniler
795
Yaş
33
#22
Aramıza hoş geldiniz.Yazıp yazmamak arasında çok gittim geldim.Yazacaklarım dostanedir, polemik amacım yok.
İnsanların çöğunluğu iddialı konuşanları sevmez. Foruma gelir gelmez her şeyi biz biliyoruz edası ile yazdığınız için insanlar size karşı soğuk davranıyor.

Yapmanız gereken bizler gibi bir başlık açıp uygulama paylaşmak. Bu forumda insanlar her türlü ürünü deniyor. (Kaliteli,kalitesiz,ucuz,pahalı)
Sizin cümlelerinizden bana geçen şu ''Bu işi en iyi biz yapıyoruz, diğerleri yanlış yapıyor '' (Uygulamacı olarak değil. forum üyesi olarak yazıyorum)
İnsanların size karşı soğuk olmasının sebebi tam olarak bu.


''... Tr de tanıdığım en iyi 5 Ustanın 2si sizde demesiyle ...''Mesela bu ustaya sorun bakalım forumdaki ustaları tanıyor mu ? (Kendimi ayrı tutuyorum konudan)

Bazı videolarınızı izledim .Bizlere göre hatalı uygulamalar var.

Bizlerin başlığı gibi bir başlık açıp paylaşımlarınızı yapın. İnsanlar görsün,izlesin.

Soğuk ortam paylaşımlarla ısınacaktır. Buradaki insanlar çok sıcakkanlıdır.Yeni gelenlere her konuda yardımcı olur ve benimserler.

Keyifli forumlar dilerim.
 
Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
7,878
Beğeniler
20,308
Yaş
44
İl
antalya
#23
Siz konularınızı uygulamalarınızı paylaşın, ustalarınızın ustalıklarına biz karar verelim, ben 30 senedir bu işi yapan ama iki tane pasta markası bilmeyen, en iyi pastada meg. 105 diyen usta biliyorum. Bu adamda zibart da çalışmış bir de.
 

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
Katılım
22 Eyl 2019
Mesajlar
444
Beğeniler
1,423
Yaş
31
İl
Ankara
#24
Konu dışı bir şey söylemek istiyorum. Foruma yazarken düzgün Türkçe kullanımı ve uzun metinleri paragraflara ayırmak forum kurallarına dahil edilmeli.

Kim ne kadar iyi uygulama yaparsa yapsın, bu yazım tarzıyla kimseyi ciddiye almam şahsen.
 

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
5,785
Beğeniler
8,441
Yaş
35
İl
Bilecik
#25
Bizler bu işin profesyonelleri olmamamıza rağmen profesyonellerden daha iyi işler çıkarıyoruz forum olarak. Bakınız @Dragstar, @onurçiko @Ozgur_gs_91 , @SubaruOutback , @CNR Detailing @s-Works @Detail 35, @ege @Atocan,@Shirb13 liste uzar gider. İsmini paylaşmadıklarım kusuruma bakmasın lütfen. Şuan aklıma gelenleri etiketledim. O yüzden bizlerde en iyisi bilen ya da kullanan yoktur. Paylaşım, uygulama, denemeler, bilgi aktarımı, ne nasıl yapılır vardır. Zaten ancak bu şekilde mükemmele ulaşabiliriz.

Paylaşımlarınızın reklam olarak algılanmaması için uzun uzun metinler yerine yaptığınız işleri paylaşın. Bizlerde bu işi iyi mi yapıyorsunuz yoksa eksikleriniz mi var ya da sizden bir şeyler öğrenebiliyor muyuz hep birlikte değerlendirelim.

İyi çalışmalar dilerim.
 

Berkay

Master Detailing
Moderator
Katılım
21 Oca 2019
Mesajlar
3,185
Beğeniler
10,342
İl
İstanbul
#26
Yukarıdaki yazıma neden cevap veremediniz ve kendinizin, çevrenizin uzman olduğunu kanıtlama ihtiyacı hissediyorsunuz? Bizim böyle bir ihtiyacımız yok.

Etrafınızda o kadar master vs. vardı da o yüzden mi instagrama insanları yanıltacak bilgi verdiniz? Hem de %100 gibi bir oran vererek.

Masterlar bizde çok var. İşini iyi yapan her kimse ona saygım sonsuz, sonaxı bmwsi borusanı vs. bizi pek enterese etmiyor.

Sürekli yeni ürünler, teknikler öğrenerek kendimizi geliştiriyoruz, öğrenme açlığımız var. Öğrenmenin bitmeyeceğini bize öğretemezsiniz. Hala söylüyorum hedeflediğiniz amaç için yanlış insanlarız. Forumu hala gezmediğiniz çok belli.

Yeni, en kaliteli ve butik ürünlerle, farklı teknik ve tecrübelerle tanışmak için doğru yerdesiniz, işletmenize bu anlamda katkı sağlayabilecek bir ortamdasınız. Sanmıyorum ama umarım siz de paylaşımlarınızla katkı sağlarsanız kimin ne kadar usta olduğuna birlikte karar veririz