Seramik Sonrası Şampuan Seçimi

MURON70

Çaylak Detaycı
Üye
Uygun degil hocam Cilalidir,perdeleme yapar su iticilik.sorun degil derseniz alabilirsiniz digerPurple Velvet kismen daha uygundur.:)
Hocam seramige perdeleme dediginiz olay nedir.benim aracimdada seramik var yikayip kuruladigimda uzerinde bir pus kaliyor kuru bezle sildigimde o pus gidiyor perdeleme dediginiz olay bumudur

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam seramige perdeleme dediginiz olay nedir.benim aracimdada seramik var yikayip kuruladigimda uzerinde bir pus kaliyor kuru bezle sildigimde o pus gidiyor perdeleme dediginiz olay bumudur
Yok hocam perdeleme su iticiligi ve kayganligi kaybettiriyor.

Pus kaliyorsa araciniz nemli kaliyordur,Kurulamayi daha dikkatli yapin ve Seramik icin güclendirici kullanin Fireball Piroquette,Fireball Grace veya Sentetik wax gibi ürünlerle hem seramik in parlakligini korursunuz hemde dayanimini artirirsiniz.

MURON70

Çaylak Detaycı
Üye
Yok hocam perdeleme su iticiligi ve kayganligi kaybettiriyor.

Pus kaliyorsa araciniz nemli kaliyordur,Kurulamayi daha dikkatli yapin ve Seramik icin güclendirici kullanin Fireball Piroquette,Fireball Grace veya Sentetik wax gibi ürünlerle hem seramik in parlakligini korursunuz hemde dayanimini artirirsiniz.
Hocam forumda cokca konusulmus tabiki kafam karisti biraz net olarak hangi sampuan ve yikama eldiveni tavsiye edersin ucuz yollulardan.birde yikama eldiveni yerine purestarin yikama padi var onu alsak cizmeden yikayabilirmiyiz

E4321

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
İyidir.hocam da istersen başka üründe alabilirsin illa o olacak diye bisey yok :)

Nasiol Cleanpro
Koch Chemie RS
AD Velvet
Vonixx V Flocc
Valet.Pro Concentrated
K2 Bela
Nanolex Shampoo
Nanolex Pure
Tac System Mystic Bubble
Sam s Detailing Shampoo
Carpro Reset

ve aklima.gelen sayamadiklarimin %90 ini kullandim temasli yikayacaginiz icin kriter sadece korumaya dokunmamasi olmali diger türlü geneli kova yikamasinda ister istemez hepside kuruyor bu biraz uygulama hizina da bagli tabiki.:)

Bak hocam duruma göre Nasiol de alabilirsin veya benim.testten gecti korumaya vs zarar vermiyor.

Velvet te guzeldir yuzeyde kayganligi ve kokusu cok guzel olan bir sampuandir.
Vonixx V Floc korumaya zarar vermez degil mi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam ön yıkama sonrası eldivenmi süngermi önerirsin ne marka alayim bu konularda acemiyim biraz aracta seramik var
Eldiven daha iyidir yeni nesil eldivenlerde kiri içine hapsetme gibi özellikler var. Kendim Purestar Double Twist Wash Pad ve Work Stuff Typhoon Wash Pad kullanıyorum ikiside cok güzel. Gyeon, Klin, Cartainer, Adbl gibi markaların eldivenlerinide alabilirsiniz bütçenize hangisi uyuyorsa

MURON70

Çaylak Detaycı
Üye
Eldiven daha iyidir yeni nesil eldivenlerde kiri içine hapsetme gibi özellikler var. Kendim Purestar Double Twist Wash Pad ve Work Stuff Typhoon Wash Pad kullanıyorum ikiside cok güzel. Gyeon, Klin, Cartainer, Adbl gibi markaların eldivenlerinide alabilirsiniz bütçenize hangisi uyuyorsa
Hocam sampuan ne kullaniyosun elde yikama ph nötr olarak

MURON70

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam su work stuff typhoon tavsiye edermisin yoksa purestar padlerindenmi alayim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam su work stuff typhoon tavsiye edermisin yoksa purestar padlerindenmi alayim
Tavsiye ederim güzel eldivendir içine çok su çeker çizmeyi minimuma indirir severek kullanıyordum makinede yüksek devirde yıkayınca şekli bozulur bilginiz olsun. Purestarın yıkama pedindende kullanıyorum oda cok güzel. Bugün Adbl promitt kullandım oda cok güzeldi.

blunt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tavsiye ederim güzel eldivendir içine çok su çeker çizmeyi minimuma indirir severek kullanıyordum makinede yüksek devirde yıkayınca şekli bozulur bilginiz olsun. Purestarın yıkama pedindende kullanıyorum oda cok güzel. Bugün Adbl promitt kullandım oda cok güzeldi.
https://app.hb.biz/pmQb3JsgShPk

Sizce linkteki gibi bi ürün mü kiri daha iyi hapseder yoksa Adbl Promitt gibi saçaklı bir eldiven mi? Markadan bagimsiz tip olarak soruyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
https://app.hb.biz/pmQb3JsgShPk

Sizce linkteki gibi bi ürün mü kiri daha iyi hapseder yoksa Adbl Promitt gibi saçaklı bir eldiven mi? Markadan bagimsiz tip olarak soruyorum.
Ben bu tarz ürünleri sevmiyorum nedense bana göre ADBL Promitt tarzı eldivenler daha iyi geliyor bana. ADBL Promitti tavsiye ederim bugun kullandım begendim güzeldi

MURON70

Çaylak Detaycı
Üye
Bu islere yeni basladim araca seramik yaptrdim cizmek istemiyrm.sizce padmi daha kullanisli yoksa eldivenmi bu soylediniz 3 urunden yeni alacak olsaniz hangisini alirsiniz

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bu islere yeni basladim araca seramik yaptrdim cizmek istemiyrm.sizce padmi daha kullanisli yoksa eldivenmi bu soylediniz 3 urunden yeni alacak olsaniz hangisini alirsiniz
Ben ped olanları tercih ederim eldiveni elime geçirmeyi sevmiyorum. Alacak olsam Adbl Promitt alırdım ama elime geçirmeden kullanırdım :)

blunt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben bu tarz ürünleri sevmiyorum nedense bana göre ADBL Promitt tarzı eldivenler daha iyi geliyor bana. ADBL Promitti tavsiye ederim bugun kullandım begendim güzeldi
Cevap icin tesekkur ederim. Fiyat/performans acisindan iyi, kiri hapsetme ozelligiyle seramik kaplamayi/boyayi cizmeyecek wash pad öneriniz var midir?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Cevap icin tesekkur ederim. Fiyat/performans acisindan iyi, kiri hapsetme ozelligiyle seramik kaplamayi/boyayi cizmeyecek wash pad öneriniz var midir?
Dediğim gibi fp ürünlerden Adbl promitt i beğendim elinize takmazsınız wash pad gibi kullanırsınız. Purestar wash pad de iyidir bulabilirseniz ondanda alabilirsiniz

MURON70

Çaylak Detaycı
Üye
Dediğim gibi fp ürünlerden Adbl promitt i beğendim elinize takmazsınız wash pad gibi kullanırsınız. Purestar wash pad de iyidir bulabilirseniz ondanda alabilirsiniz
Benimde kafa karsti iyice purestar wash pad,adbl promitt,work stuff typon hangini aliyim abi fiyati onemli degil

blunt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emirhan bey son sorum, daha da vaktiniz almayayim. Benzincide kendi köpügümle arabayi köpükledim diyelim, wash padle sadece boyali yerleri (padi durulamadan) geçsem çizik sorunu oluşur mu? Benzincide padi durulama imkanim olmayacagindan merak ettigim son konu bu.