Motoru alalı daha 1 yıl olmadı ancak daha yeni yıkama fotoğraflarını atabiliyorum.
Gelelim motorumuza Cfmoto 250SR ilk motorum olarak başlamıştım ancak benim düşünceme göre 250cc Racing olmazmış en az bana kalırsa 400 500 cc olması lazım.
İlk kirli hallini atıyım ve kullandığım malzemeler
Her yıkama söktüğüm aynalardan başlıyorum, ön yıkama için Bilt Hammer Auto Foam, temaslı yıkama için Velvet kullandım
Durulamaya geçtim, eskiden kalan wax ve CG Barebones, gerçekten iyi iş yapıyor demir plastik kir gören tüm aksamlara uyguluyorum.
Temaslı yıkamada patur kütür girişiyorum

Makarnayla grenajları, en sevdiğim fırçalarım olan Carbon Collective'le de hassas yerleri, sert çin fırçasıyla sert plastikle lastiklere
Duruladımmm

Kuruladımm
Evett gelelim M700'e silelim eski waxımızı, M700 tam uçana kadar üst taraf plastiklere Perl, alt kirli kısımlara Barebonesimizzz
Çok fazla kullanmadığım AutoGlanz Süpernovamızı sürelim ardından parlaklığı paylaşıyım, çok güzel kapatıcı özelliği var bayılıyorum.
Kimden duydum bilmiyorum ya da ben mi uydurdum ?

Glaze'nin üstüne wax sürülüyormuş, deneyim dedim en fazla ne olabilir ki
имг
Aynaları vs her şeyi yerine taktım, şansıma her yer bulut kapladı bizim makine biraz soluk kaldı
Küçük bir dip not ekliyim hareketli ayaklık ayak pedi gibi yerlere düzenli wd40 sıkıyorum, zincirimde temiz ve yağlıydı hiç ellemedim. Hatalarım var ise yorumlarda belirtiniz.