Arkadaslar Haftanin son gününden Merhaba Herkeze bugun ku test konugumuz Ülkemize yeni giris yapan Shine Mate 620 Serisi Orbital Polisaj Makinasi 
Ürün Özellikleri ve Kutu İceriği
Bilinmesi gereken önemli özellikler
Salinim 15 MM
Tabla Boyu 125MM/150MM
Maksimum Devir 5800
Agirlik 2.6 Kg
Kutu İcerigi
Yedek Kömür ve Kullanma Kilavuzu
1 Adet Pasta Kecesi
1 Adet Cila Kecesi
Fiyat 2800₺
Ürün İncelemesine basliyoruz.
Cihaz Test Asamasi
Hologram li Cizik olan Bölge Testi
Öncesi
Sonrasi
Cihazin Uygulama videosu Ses ve Performans
İnceleme sona erdi Arkadaslar
Benim yorumum diger eski model e gore yani 610 Serisine gore hizi artirilmis ve ufak modifiye edilmis ben zaten eski modelini de begeniyorum bunu daha cok begendim makina harika gayet elit ve premium duruyor basma tetigi cok yumusak ve hafif makina ele güzel oturuyor yormuyor fiyati da bana gore fena degil 2800₺ Valla Tercih meselesi ama 6000₺ Rupes alacagima iki tane 125MM ve 150MM Shine Mate Orbit Makina alirim ayni isimi görür bu arada 3 Yil Rupes te kullandim ona istaneden söylüyorum.Yorumum ve degerlendirmem bu sekilde arkadaslar @medxr13 hocam da aldi o da kullaninca yorumlamasini yapar zaten
Kendinize iyi bakin Sürpriz Testler gelecek önümüzdeki günlerde
Ürün Özellikleri ve Kutu İceriği
Bilinmesi gereken önemli özellikler
Salinim 15 MM
Tabla Boyu 125MM/150MM
Maksimum Devir 5800
Agirlik 2.6 Kg
Kutu İcerigi
Yedek Kömür ve Kullanma Kilavuzu
1 Adet Pasta Kecesi
1 Adet Cila Kecesi
Fiyat 2800₺
Ürün İncelemesine basliyoruz.
Cihaz Test Asamasi
Hologram li Cizik olan Bölge Testi
Öncesi
Sonrasi
Cihazin Uygulama videosu Ses ve Performans
İnceleme sona erdi Arkadaslar
Benim yorumum diger eski model e gore yani 610 Serisine gore hizi artirilmis ve ufak modifiye edilmis ben zaten eski modelini de begeniyorum bunu daha cok begendim makina harika gayet elit ve premium duruyor basma tetigi cok yumusak ve hafif makina ele güzel oturuyor yormuyor fiyati da bana gore fena degil 2800₺ Valla Tercih meselesi ama 6000₺ Rupes alacagima iki tane 125MM ve 150MM Shine Mate Orbit Makina alirim ayni isimi görür bu arada 3 Yil Rupes te kullandim ona istaneden söylüyorum.Yorumum ve degerlendirmem bu sekilde arkadaslar @medxr13 hocam da aldi o da kullaninca yorumlamasini yapar zaten
Kendinize iyi bakin Sürpriz Testler gelecek önümüzdeki günlerde
Son düzenleme:

Ped konusunda Ürün gercekten basarili vala ben mutlu oldum yani