İnceleme Shine Mate EX620 5/15 Orbital Deluxe Polisaj Makinesi 125mm İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Haftanin son gününden Merhaba Herkeze bugun ku test konugumuz Ülkemize yeni giris yapan Shine Mate 620 Serisi Orbital Polisaj Makinasi :)

Ürün Özellikleri ve Kutu İceriği

Bilinmesi gereken önemli özellikler

Salinim 15 MM
Tabla Boyu 125MM/150MM
Maksimum Devir 5800
Agirlik 2.6 Kg

Kutu İcerigi

Yedek Kömür ve Kullanma Kilavuzu
1 Adet Pasta Kecesi
1 Adet Cila Kecesi
Fiyat 2800₺

Ürün İncelemesine basliyoruz.

Cihaz Test Asamasi

Hologram li Cizik olan Bölge Testi

Öncesi

Sonrasi

Cihazin Uygulama videosu Ses ve Performans

İnceleme sona erdi Arkadaslar

Benim yorumum diger eski model e gore yani 610 Serisine gore hizi artirilmis ve ufak modifiye edilmis ben zaten eski modelini de begeniyorum bunu daha cok begendim makina harika gayet elit ve premium duruyor basma tetigi cok yumusak ve hafif makina ele güzel oturuyor yormuyor fiyati da bana gore fena degil 2800₺ Valla Tercih meselesi ama 6000₺ Rupes alacagima iki tane 125MM ve 150MM Shine Mate Orbit Makina alirim ayni isimi görür bu arada 3 Yil Rupes te kullandim ona istaneden söylüyorum.Yorumum ve degerlendirmem bu sekilde arkadaslar @medxr13 hocam da aldi o da kullaninca yorumlamasini yapar zaten :)

Kendinize iyi bakin Sürpriz Testler gelecek önümüzdeki günlerde :partix:

Son düzenleme:

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Hocam elinize sağlık. Daha önce rotary konusunda biraz tecrübem oldu kendi aracımı polisaj yaparken. Kalite olarak çok iyi bişey değildi fakat işimi gördü zamnında. Şimdi yeni biraz daha kaliteli bişey almak istiyorum fakat rotary ve orbital arasındayım orbital ile çizik almak zor diyorlar daha çok finish ve wax uygulaması için o yapıda olduğu söyleniyor. Amatör için hem çizik almak hemde wax için bi makina düşünüyorum sizce yorumunuz ne olur.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline sağlık hocam test için teşekkürler :)
Makina gerçekten f/p ürünü olmuş
T10 kombinasyonuda harika
İçinden çıkan pedler nasıl?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merak ettiğim makineydi teşekkürler :)
Kardesim güzel Makina :)

Hocam elinize sağlık. Daha önce rotary konusunda biraz tecrübem oldu kendi aracımı polisaj yaparken. Kalite olarak çok iyi bişey değildi fakat işimi gördü zamnında. Şimdi yeni biraz daha kaliteli bişey almak istiyorum fakat rotary ve orbital arasındayım orbital ile çizik almak zor diyorlar daha çok finish ve wax uygulaması için o yapıda olduğu söyleniyor. Amatör için hem çizik almak hemde wax için bi makina düşünüyorum sizce yorumunuz ne olur.
Hocam Sizin araciniz Honda bu makinanin 21 MM salinim olanini alin arkaniza yaslanin keyifle cok guzel final cikartir size Uygun bir Yün kece veya Agresif Pasta pedi ile rahat çizik alir sikintisiz hologramsiz final yaparsiniz.Cizik almaz diye birsey kesinlikle yok yukarida resimde var biraz parlamis flastan dolayi ama gayet net ve pürüzsüzdü tavsiye ederim.Eger ki Rotary Alacaksiniz Dewalt Bakin.
Makita Kullanan birine göre Dewalt Gayet güzel gelir Ancak Dewalt Kullanan birine göre Makita biraz farkli gelir :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme ve tanıtım için teşekkürler Sefa hocam :alkıssx: Detay piyasasını domine edebilecek bir makine yapmışlar gerçekten.

Bu şartlarda rupes tercih etmek zor :sussx:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Kardesim güzel Makina :)

Hocam Sizin araciniz Honda bu makinanin 21 MM salinim olanini alin arkaniza yaslanin keyifle cok guzel final cikartir size Uygun bir Yün kece veya Agresif Pasta pedi ile rahat çizik alir sikintisiz hologramsiz final yaparsiniz.Cizik almaz diye birsey kesinlikle yok yukarida resimde var biraz parlamis flastan dolayi ama gayet net ve pürüzsüzdü tavsiye ederim.Eger ki Rotary Alacaksiniz Dewalt Bakin.
Makita Kullanan birine göre Dewalt Gayet güzel gelir Ancak Dewalt Kullanan birine göre Makita biraz farkli gelir :)
Orbital işimi görürse rotary çok girmek istemiyorum açıkçası. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Sefa Hocam elinize sağlık, makine gerçekten çok güzel iş çıkartmış.(doğru keçe ve pasta kullanımı ile tabi ki)
Ben çok beğendim keşke kurlar bu şekilde olmasa da şu cihazları 1500tl seviyelerine alabilsek.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa Hocam elinize sağlık, makine gerçekten çok güzel iş çıkartmış.(doğru keçe ve pasta kullanımı ile tabi ki)
Ben çok beğendim keşke kurlar bu şekilde olmasa da şu cihazları 1500tl seviyelerine alabilsek.
Tesekkurler hocam Keske 1500 e alabilsek super olur :)

Amirim eline saglık güle güle kullanın güzel makina 3D ler Az kahrımızı cekmedi :sırıtan1:
Tesekkurler Kardesim 3D ler 2 yil oldu hala canavar gibiler :)

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Eline sağlık Sefa hocam. Profesyonellerin yorumları çok daha değerlidir. Canlı kullanıcı yorumu görmek de harika yol gösterici gerçekten. Youtube videoları gerçekten çok iddialı. Bir tanesinin linkini bırakayım. Bu arada benim kutudan 4 adet ped çıktı :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık Sefa hocam. Profesyonellerin yorumları çok daha değerlidir. Canlı kullanıcı yorumu görmek de harika yol gösterici gerçekten. Youtube videoları gerçekten çok iddialı. Bir tanesinin linkini bırakayım. Bu arada benim kutudan 4 adet ped çıktı :D

Size Torpil gecmisler hocam :komik: Ped konusunda Ürün gercekten basarili vala ben mutlu oldum yani :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Kesene bereket abi,sayende fikir edindik. Güle güle kullan bol bol parlat komutanım bizde seyrediyoruz :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Test için teşekkürler elinize sağlık. Fiyat biraz düşük olsa, keşke, amatör kullanıcıları üzer, önceki serileri daha ekonomikti. Tabi kur v s derken malum. Rupes v.s amatör kullanım için çok uzak kaldı maalesef. Güzel bir alternatif güzel iş çıkartmış :)

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme ve tanıtım için teşekkürler Sefa hocam :alkıssx: Detay piyasasını domine edebilecek bir makine yapmışlar gerçekten.

Bu şartlarda rupes tercih etmek zor :sussx:
Aynen öyle hocam ürün harika :)

Kesene bereket abi,sayende fikir edindik. Güle güle kullan bol bol parlat komutanım bizde seyrediyoruz :)
Tesekkurler kardesim adamsin :opucukx::D

Test için teşekkürler elinize sağlık. Fiyat biraz düşük olsa, keşke, amatör kullanıcıları üzer, önceki serileri daha ekonomikti. Tabi kur v s derken malum. Rupes v.s amatör kullanım için çok uzak kaldı maalesef. Güzel bir alternatif güzel iş çıkartmış :)
Tesekkurler hocam katiliyorum size :)

İnceleme için teşekkürler Sefa Hocam
Tesekkurler Hocam :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler Sefa makina çok şık duruyor performansıda gayet iyi görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi