Shiny Garage D-Tox Demirtozu Temizleyici İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Test Konugumuz Türkiye pazarina yeni giris yapan Shiny Garage nin Ürünlerine devam ediyoruz

Bugünku Test Konugumuz Shiny Garage D-Tox olarak nitelendirilen ürünüdür.Hem Jantlarda ve Boyali yuzeyde kullanabilirsiniz diye aciklamasi vardir.

Ürün Ücretiyle alinmis olup sizler icin Test Yapiyorum.

Ürün Bilgileri

Ürün 500 Ml dir.
Ürün Beyaz Plastik Kapakli ve Sprey Baslikli
Fiyati 64 Tl

Uygulama ve Test Asamasi

Ürün hakkindaki yorumlarim Kivami yogun kokusu malesef bana cok agir geldi neye gore agir geldi Meguiars,Flowey,Angelwax a göre kiyasen.Calismasi hizli guzel bu konuda cok iyi Temizlemeside Normal yüzeysel olarak iyi Ancak Bu tür ürünlerde Demirtozu veya Jant Temizleyiciler Olsun Ben Temassiz Fircasiz Tam temizlik yapabilen bir ürüne rastlamadim o yuzden asagi yukari hepside ayni finalde ben öyle düsünuyorum.Fiyat olarak 500 Ml 64 Tl 1 litre 128 Tl ye gelmektedir.Bazi Rakipleri biraz daha uyguna gelmektedir Tercih meselesi bu tur Demirtozu temizleyeci ürünlerin hangi Marka olursa olsun sulandirmaya karsiyim istedigim verimi alamiyorum tabi arkadaslar siz ekonomik olsun diye sulandirabilirsiniz tamamen size kalmis birsey :)Benim Aktaracaklarim bu kadar Hoscakalin.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
İşini güzel yapmış gibi görünüyor, litresi 128TL sanırım en uygun ve yakın rakibi flowey R10 onun da fiyatı şuan 104TL,
KC FB ise sanırım litrede 130TL gibi bir fiyata satılmakta. Şişesi için alınır mı bence de alınır tam butik kıvamında bir ürün.
Güzel incelemeniz için teşekkürler

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İşini güzel yapmış gibi görünüyor, litresi 128TL sanırım en uygun ve yakın rakibi flowey R10 onun da fiyatı şuan 104TL,
KC FB ise sanırım litrede 130TL gibi bir fiyata satılmakta. Şişesi için alınır mı bence de alınır tam butik kıvamında bir ürün.
Güzel incelemeniz için teşekkürler
Araya Tuga Yesil i de ekleyebiliriz 112 Tl ye 1 lt Sprey Baslikli :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
İnceleme için çok teşekkürler. Ben de jantlara fırçayla girmeden içim rahat edemiyorum doğrusu, hal öyle olunca hangi ürünü kullandıysam performanslarını beğeniyorum 3 aşağı 5 yukarı :) Belli bir bilinirliğe sahip olanlar içinde en ucuzu hangisiyse favorim o :cool:

Son düzenleme:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa demirtozu temizleyicilerde bu güne kadar kullandıklarımdan en pis kokan nigrin dir herhalde. Onunda koyu kıvamı ve temizliği başarılı. Koku olarak rahatsız etmeyen temizlik kabiliyeti güzel floweyi beğeniyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için çok teşekkürler. Ben de jantlara fırçayla girmeden içim rahat etmiyor doğrusu, hal öyle olunca hangi ürünü kullandıysam genel olarak performanslarını beğeniyorum 3 aşağı 5 yukarı :) Belli bir bilinirliğe sahip olanlar içinde en ucuzu hangisiyse favorim o :cool:
Cok Mantikli hocam :)

Emeğine sağlık Sefa demirtozu temizleyicilerde bu güne kadar kullandıklarımdan en pis kokan nigrin dir herhalde. Onunda koyu kıvamı ve temizliği başarılı. Koku olarak rahatsız etmeyen temizlik kabiliyeti güzel floweyi beğeniyorum.
Koku konusunda Nigrin Zirvede Abi Tesekkurler Yorumun icin :)

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Elime sağlık iyi oldu açıklaman ben gibi bir defa da kullanıp bitirmek isteyen için ideal gibi şişesi olsun miktarı olsun malum bu meretler evde saklanmıyor :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ürün çalışmış, sprey şişesi de güzel. Fiyat/performans belki tartışılabilir. Genel anlamda orta/iyi geldi bana. Tekrardan teşekkürler, kesene bereket hocam. :tesekkurr:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
eline koluna sağlık abi. açıkçası ufak boy hemen kullanım için ulaşılır bir ürün olmuş. fiyatı fırlamazsa tercih edilebilir, güzel şişe ve sprey başlık da olduğu için. şahsen tercih eder miyim, açıkçası etmem. özellikle de demirtozu ürünlerinde şirin şişe ve başlıktan ziyade miktarı yani ekonomik olmasını önemsiyorum :D yanılmıyorsam bu fiyata divortex demirtozu var yarım lt. bence yarım lt olarak düşünürsek gayet fp ürünü olmuş. galonluk ürün fiyatlarıyla kıyaslamak pek adil olmaz bence

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
eline koluna sağlık abi. açıkçası ufak boy hemen kullanım için ulaşılır bir ürün olmuş. fiyatı fırlamazsa tercih edilebilir, güzel şişe ve sprey başlık da olduğu için. şahsen tercih eder miyim, açıkçası etmem. özellikle de demirtozu ürünlerinde şirin şişe ve başlıktan ziyade miktarı yani ekonomik olmasını önemsiyorum :D yanılmıyorsam bu fiyata divortex demirtozu var yarım lt. bence yarım lt olarak düşünürsek gayet fp ürünü olmuş. galonluk ürün fiyatlarıyla kıyaslamak pek adil olmaz bence
Aslinda kardesim Bireysel olarak Al hemen kullan seklinde oldugu icin tercih edilebilir.Ama kesinlikle Ticari olarak dusunursek Galonluk Urunle kiyaslanamaz hele de 5 lt si 332 Tl olan Koch Chemie FB ile hic kiyaslanmaz :)