Arkadaslar Merhaba Test Konugumuz Türkiye pazarina yeni giris yapan Shiny Garage nin Ürünlerine devam ediyoruz
Bugünku Test Konugumuz Shiny Garage İnterior Quick Detailer olarak nitelendirilen ürünüdür.İç plastik, vinil, deri, ahşap ve alüminyum yüzeyler için uygun iç yüzey temizleyici. Mat (sıfır araç görünümünde), UV ışınlarına karşı dayanıklı ve toz tutmayan bir yüzey bırakan bir Üründür aciklamasi mevcut.
Ürün Ücretiyle alinmis olup sizler icin Test Yapiyorum.
Ürün Hakkinda Bilgi
Ürün 500 ML dir.
Plastik Beyaz şişe de kapakli ve Sprey Baslikla gelmektedir.
Kokusu Çilek Karpuz karisimi birsey sanki
Fiyati 77 Tl
Test Asamasi
Ben Arac uzerine püskürtüp detay fircasiyla calisma yaptim siz Bez e sikip Direk te uygulama yapabilirsiniz.
Bugün Firsat buldukca testleri yaptim bu İnterior Quick Detailer Arac ici Mat seven ve Sifir arac görünüm isteyen arkadaslar bu üründen vazgecemeyecekler Kokusu cok hos hani tam bilemedim Karpuz Cilek mi Kavun mu Anlayamadim ama iyiydi yani bir ferahlik veriyor temizlikten sonra
Şise si cok guzel hani Fiyat konusunda ben normal buldum fiyatini Spreyli sise ile geldigi icin (Tüm Meguiars İnteriorlardan Uygun Fiyatli En dusuk İnterior 110 Tl den Baslayan Fiyatlarla
) ben genel olarak begendigimi söyleyebilirim Yorumlamam bu sekildedir.Bir Sonraki Testimizde Görusmek uzere Hoscakalin 
Bugünku Test Konugumuz Shiny Garage İnterior Quick Detailer olarak nitelendirilen ürünüdür.İç plastik, vinil, deri, ahşap ve alüminyum yüzeyler için uygun iç yüzey temizleyici. Mat (sıfır araç görünümünde), UV ışınlarına karşı dayanıklı ve toz tutmayan bir yüzey bırakan bir Üründür aciklamasi mevcut.
Ürün Ücretiyle alinmis olup sizler icin Test Yapiyorum.
Ürün Hakkinda Bilgi
Ürün 500 ML dir.
Plastik Beyaz şişe de kapakli ve Sprey Baslikla gelmektedir.
Kokusu Çilek Karpuz karisimi birsey sanki
Fiyati 77 Tl
Test Asamasi
Ben Arac uzerine püskürtüp detay fircasiyla calisma yaptim siz Bez e sikip Direk te uygulama yapabilirsiniz.
Bugün Firsat buldukca testleri yaptim bu İnterior Quick Detailer Arac ici Mat seven ve Sifir arac görünüm isteyen arkadaslar bu üründen vazgecemeyecekler Kokusu cok hos hani tam bilemedim Karpuz Cilek mi Kavun mu Anlayamadim ama iyiydi yani bir ferahlik veriyor temizlikten sonra