Shiny Garage Interior Quick Detailer - Araç İçi Temizleyici İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Test Konugumuz Türkiye pazarina yeni giris yapan Shiny Garage nin Ürünlerine devam ediyoruz

Bugünku Test Konugumuz Shiny Garage İnterior Quick Detailer olarak nitelendirilen ürünüdür.İç plastik, vinil, deri, ahşap ve alüminyum yüzeyler için uygun iç yüzey temizleyici. Mat (sıfır araç görünümünde), UV ışınlarına karşı dayanıklı ve toz tutmayan bir yüzey bırakan bir Üründür aciklamasi mevcut.

Ürün Ücretiyle alinmis olup sizler icin Test Yapiyorum.

Ürün Hakkinda Bilgi

Ürün 500 ML dir.
Plastik Beyaz şişe de kapakli ve Sprey Baslikla gelmektedir.
Kokusu Çilek Karpuz karisimi birsey sanki
Fiyati 77 Tl

Test Asamasi

Ben Arac uzerine püskürtüp detay fircasiyla calisma yaptim siz Bez e sikip Direk te uygulama yapabilirsiniz.

Bugün Firsat buldukca testleri yaptim bu İnterior Quick Detailer Arac ici Mat seven ve Sifir arac görünüm isteyen arkadaslar bu üründen vazgecemeyecekler Kokusu cok hos hani tam bilemedim Karpuz Cilek mi Kavun mu Anlayamadim ama iyiydi yani bir ferahlik veriyor temizlikten sonra :) Şise si cok guzel hani Fiyat konusunda ben normal buldum fiyatini Spreyli sise ile geldigi icin (Tüm Meguiars İnteriorlardan Uygun Fiyatli En dusuk İnterior 110 Tl den Baslayan Fiyatlarla :)) ben genel olarak begendigimi söyleyebilirim Yorumlamam bu sekildedir.Bir Sonraki Testimizde Görusmek uzere Hoscakalin :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Bir kez daha elinize sağlık, ben konsolda bıraktığı matlığı çok sevdim uv koruması olması da ayrıca güzel, toz tutmama ve matlığını koruma konularında da ileriki günlerde performansı devam ederse sanırım AF Spritz'e yeni bir rakip geliyor,.
Spritz'in kokusunu sevmeyen birisi olarak, gerek fresh meyve kokusu gerekse aralarındaki yaklaşık 30TL'lik fark yüzünden çok iyi bir seçenek olacak gibi duruyor.
Keşke firma 5LT'lik olanlarını da getirse.
Teşekkürler

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık, kesene bereket hocam. Zaten bu tür ürünlerin mat olanı bana göre uygun olanıdır. Hele birde dediği gibi UV koruması da varsa yeme de yanında yat :) Benim tarzım da genelde beze sıkarak uygulama yapmak yönünde. Yapışkan bir hissiyat bırakıyor mu ?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık, kesene bereket hocam. Zaten bu tür ürünlerin mat olanı bana göre uygun olanıdır. Hele birde dediği gibi UV koruması da varsa yeme de yanında yat :) Benim tarzım da genelde beze sıkarak uygulama yapmak yönünde. Yapışkan bir hissiyat bırakıyor mu ?
Yok hocam sade kuru bir yuzey hissi birakti Yagli yapiskan bir his yok yani el degdiginde parmak izi birakmiyor :) denedim iyiymis dedim

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Spritze rakip gelmiş hocam:) ilerleyen dönemde aracı görürseniz toz toplama durumunu yorumlarsanız seviniriz:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık abi,finali güzel görünüyor:)

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Elinize sağlık. Finişi güzel bir ürün gibi duruyor. Böyle testler sayesine gerekli ürünler nokta atışı alınabilir. :) inceleme için teşekkürler.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Finali güzelmiş hocam,eline emeğine sağlık. :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Vaay finale bayıldım. Sanki sonax finalinden daha mat gibi. Toz toplama ile ilgili de bilgi verebilir misin abi?
Kardesim valla hi arac sabit degil ki bende olmadi kendi aracimda denerim o sekilde test e devam ederiz

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Sefa46 elinize emeğinize sağlık test dediğin böyle olur hakkını veriyorsunuz bu işin. Kendi adıma teşekkür ederim.

finali benim en sevdiğim tarzda. İç aksamda parlatan veya renk koyulaştıran ürünler sevmiyorum, sevemiyorum. Bu yüzden bu ürünü çok beğendim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 elinize emeğinize sağlık test dediğin böyle olur hakkını veriyorsunuz bu işin. Kendi adıma teşekkür ederim.

finali benim en sevdiğim tarzda. İç aksamda parlatan veya renk koyulaştıran ürünler sevmiyorum, sevemiyorum. Bu yüzden bu ürünü çok beğendim.
Tesekkurler hocam yorumunuz icin :) Ürünü bende begendim Meguiars tan sonra Terapi oldu fiyat performans konusunda :komik: