Shiny Garage Morning Dew QD&Wax Hizli Cila Ürün Testi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Herkez e Mutlu ve Güzel Haftasonu dilerim.

Bugün kü Uygulama Konusu Sürekli Dolapta Gözüme çarpan Shiny Garage Morning Dew Quick Detailer&Wax adi üstünde hem Temizleyici hem koruyucu Wax diyebiliriz diger bir adi ile Hizli Cila olarakta kabul edebiliriz Gecen sene den beri aklimda ama maglum buna firsat gelmedi bu sefer aldim dolaptan aldim ve test ettim.

Ürün Bilgileri

Kokusu Çok Güzel
500 Ml Beyaz Harika Şisesinde ve Basligiyla
Fiyati: 128₺

Test e Başliyoruz :cool:

Arkadaşlar Öncesinde Aracimizi Ben Yikayip Hazirladim Bu Aşamalari zaten artik atmiyorum zaten hepiniz artik biliyorsunuz.

Baslangic ta Artik Olmaz sa olmazimiz M709 veya İpa Bendeki Aerosol M700 ler i bitirmeye calisiyorum gecen sene 1 koli aldim 12 li 8 tane bitirdim 1 tanesini basligi arizali cikti ve çöp oldu digerlerini de bitirmeye calisiyorum bu Sprey şisesinin üzeri paslaniyor bundan ben huylanmaya basladim o yuzden cok bekletmemekte fayda var.

Shiny Garage Dew Morning Uygulamasi

Arkadaşlar Ürün ün kokusu gercekten cok hoş valla garajin havasini degistirdi resmen
Ürün yogun kivamda Kisa kenarli bir bezle yüzeye yaydim daha sonra Parlatma islemi yaptim Tek Seferde 1 bezle silemezsiniz Yogunluk kivami Meg Hybrid Ceramic Wax gibi aslinda Bu ürün ü uygularken sık daha sonra mikrofiber ped veya eldivenle yayip silmek daha keyifli olur aklima o sonradan geldi kullanim talimatina göre uyguladim.

FİNALLER

TESTLER

Hafif ve Yüksek Basincli Su Testi

Kova Su Testi

Testimiz Sona Ermiştir Arkadaşlar.

Ben ürün ü begendim gerek biraktigi hissiyat gerekse Parlaklik gerekse su ile görsel şow u bana fazlasiyla yetti Bu Üründe dikkatimi ceken Parlaklik Aracin üzerinde sanki bir kaplama varmis gibi görüntü verdi Mat bir parlaklik degisik valla ben begendim fiyatida güzel zaten bu paralara en makul seceneklerden biri Kokusu Efsane uygulamasi ve silmesi rahat 2 Asamada yapiyorsunuz Panel Panel ilerlemek her zaman iyidir.Kendi Yorumum bu sekilde Arkadaşlar Ürüne Ulasmak icin www.herseygarajda.com a girerek satin alabilirsiniz.

Kendinize İyi Bakin Güzel Detaylar.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık ürün güzel.

Kesene bereket hocam. TR de test edilmedik ürün bırakmadın sanıyorum.:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğinize yüreğinize sağlık. Harika olmuş. Çok teşekkür ederim
Eline emeğine sağlık anlatım ayrı videolar ayrı görseller apayrı emek teşekkürler süpermen :smilex:
2022 Aynaya Dewam shinny garage ürünleri beni şaşırtıyor:)
Eline emeğine sağlık sefa hocam güzel olmuş fiyat performans ürünü
İnceleme için teşekkürler kardeşim
Teşekkür ederiz abi, shiny garage ürünleri iyi iş çıkarıyor. Bende de quick detailerı var kokusu, temizlemesi harika.
Sefa abi eline sağlık harika bir inceleme olmus bakalım ömrü ne kadar olacak o da tabi önemli :)
Vay arkadaş durduk yere masrafa gireceğiz iyi mi ? :D:D
emeğine sağlık Sefa :) @Sefa46
Elinize, emeğinize sağlık.
@Sefa46 abi bu ne hız:) yakında denemedigin ürün kalmayacak..Eline sağlık..
Üstadim Eline Emegine saglik cok guzel olmuş test Üründe gayet basarili
Elinize sağlık, kesenize bereket. İnceleme için teşekkürler.
Emeğine sağlık sefa hocam inceleme için teşekkür ederiz :alkıssx:
ABİ ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK
Elinize sağlık hocam. Güzel ürün.
Eline sağlık ürün güzel.

Kesene bereket hocam. TR de test edilmedik ürün bırakmadın sanıyorum.:)
Herkeze güzel yorumlari ve duyarliligi icin Tesekkur ederim Her gecen gün testlere yeni ürünler ekleyerek devam edecegiz Simdiden Beklemede kalalim :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Sefa46 Hocam eline sağlık, ürünü uygulaması diğer hızlı cilalara göre farklı olsa da başarılı bir ürünmüş. Özellikle markanın şişeri çok sevimli :)