Shiny Garage Scan İnspection ve Shiny Garage Wet Protection Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Nasilsiniz ?

Bugün kü test konuklarimiz Shiny Garage Scan İnspection ve Shiny Garage Wet Protection Wax Ürünleri iki ürünü ayni anda test etmek istedim.

Shiny Garage Scan İnspection Nedir?

Arkadaslar kisa olarak özetleyeyim Prep Tarzda bir ürün yani M700 ün Lüks Modeli olarak yorumlayalim.Kokusu Fena degil İPA agirlikli bir koku var. 500 Ml 64 ₺ Fiyat olarak bence iyi Sarf ina gelince tamamen kullaniciya bagli ben begendim.

Shiny Garage Wet Protection Nedir?

Polimer ve Si02 İçerikli Sprey Koruyucu Wax Fiyat 250 Ml 64 ₺ 1 Litre 173 ₺

İnceleme Aşamasi

Aracimiz yikandi ve kurulandi Hafif yikama çizikleri mevcut işlem yapmadan direk uygulama yaptik %50 Seklinde daha belirgin olmasi icin .

Wet Protector Uygulamasi Fis Fis Sprey Seklinde Ben uygulama icin Meg Even Coat Mikrofiber Pedlerini kullandim.Direk Sık Sil şeklinde de uygulama yapabilirsiniz.

Testler

Basincli Su Testi

Kova İle Su Testi

Test sona ermistir arkadaşlar ben her iki ürünüde başarili buldum gayet makul ve fiyatlarida bence güzel tavsiye ederim arkadaşlar.

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa46 Eline Saglik Merak Edilen ürünlerdi özellikle Scan İnspection olan senden sonra ben de siparis geciyorum:)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sefa46, bey elinize saglık güzel test olmuş.
lakin işinize karışmak gibi olmasın ama ürün ıslak yüzeyler için tasarlanmış bir ürün. yani;
koch chemie protector wax,
Gyeon Q2M Wet Coat ,
Polytop Hybrid Sealer Maximus
muadili bir ürün.

şu video üreticinin ürün tanıtımı için çektigi videosu.

tabi zevk meselesi sizin uyguladıgınız gibide denenebilir. ama tam bir performan ölçümü için ıslak yüzey daha makul olacaktır.

test için ayrıca teşkkürler.

iyi detaylar.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
@Sefa46 Üstad elinize sağlık, test için teşekkür ederiz,
uygun fiyatlı ve performansı güzel bir ürünler her ikisi de, eskiler bozulmadan bitse de yenilere yer açsak :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
İnceleme için teşekkürler elinize sağlık Shiny ürünleri fp açısından bir çok kullanıcıya hitap edecek düzeyde.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık hocam test ve bilgiler için teşekkürler
Tesekkur ederim hocam :)

Tesekkur ederim :)

@Sefa46, bey elinize saglık güzel test olmuş.
lakin işinize karışmak gibi olmasın ama ürün ıslak yüzeyler için tasarlanmış bir ürün. yani;
koch chemie protector wax,
Gyeon Q2M Wet Coat ,
Polytop Hybrid Sealer Maximus
muadili bir ürün.

şu video üreticinin ürün tanıtımı için çektigi videosu.

tabi zevk meselesi sizin uyguladıgınız gibide denenebilir. ama tam bir performan ölçümü için ıslak yüzey daha makul olacaktır.

test için ayrıca teşkkürler.

iyi detaylar.
Hocam Tesekkurler uygulamadan önce izlemistim ayni sekilde dediginiz urunlerde o sekilde kullaniliyor ya ben sık su tut mantigini çözemedim tabi belki dogrusu budur ama tazyikli su vurduktan sonra ürünün cogunu bence arac üzerinden su ile atiyor diye düsünüyorum ayni olay Meg Ceramic Wax dada gecerli zaten bu sekilde uygulandiginda ben diyorum 1 yikama anca dayaniyor birde bu sekilde deneyelim dedik bakalim nasil bir sonuc verecek :)

@Sefa46 Üstad elinize sağlık, test için teşekkür ederiz,
uygun fiyatlı ve performansı güzel bir ürünler her ikisi de, eskiler bozulmadan bitse de yenilere yer açsak :)
Eskilerin bitmesini beklemeden fiyatlar artmadan stoklar tükenmeden almak lazim fiyatlar gercekten uygun :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi Tesekkurler :)

İnceleme için teşekkürler elinize sağlık Shiny ürünleri fp açısından bir çok kullanıcıya hitap edecek düzeyde.
Aynen öyle hocam katiliyorum size :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim eline koluna sağlık, test için teşekkürler. Deneye deneye bitiremedik. Dibini bulan yok daha:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sefa hocam inceleme için teşekkürler. Boyada herhangi bir reng derinliği vs. değişimi gözlemlendin mi? Bir de bu ürünün dayanımını takip edebilecek miyiz acaba :gulumsemex:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tesekkurler hocam :)

Kardeşim eline koluna sağlık, test için teşekkürler. Deneye deneye bitiremedik. Dibini bulan yok daha:)
Dipsiz bir kuyu abi Elimde gün yüzüne cikmamis bir sürü ürün var :)

Sefa hocam inceleme için teşekkürler. Boyada herhangi bir reng derinliği vs. değişimi gözlemlendin mi? Bir de bu ürünün dayanımını takip edebilecek miyiz acaba :gulumsemex:
Hocam Parlaklik Eh iste ama su iticilik makul seviyede takip etme sansim malesef yok :)

Ellerine sağlık çok güzel test olmuş
Tesekkurler kardesim :)