Shiny Garage Smooth Clay Tube İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Test Konugumuz Türkiye pazarina yeni giris yapan Shiny Garage nin Ürünleri vakit buldukca Test konugumuz olacaklardir.

Bugünku Test Konugumuz Smooth Clay Tube yani Kil Kaydiricj olarak nitelendirilen ürünüdür.

Ürün Ücretiyle alinmis olup sizler icin Test Yapiyorum.

Ürün Bilgileri

Ürün Miktari 500 ML
Plastik Beyaz Şişede Kapakli ve Sprey Baslikla geliyor.
Renk Pembe
Kokusu Turuncgil
Ürün Fiyati 42 Tl dir.

Ürün İncelemesi

Arkadaslar Testi Motor Kaputunda yaptim.İlk İzlenim olarak kivami yogun degil ancak kil uygulamasindan sonra yogun bir nemlendirme var kurumadan silmek gerekiyor silme icin iyi bir silme bezi gerekli Kokusu cok iyi kesinlikle iceri bildiginiz turuncgil koktu kil kaydiriciligi guzel kivamida yeterlidir.

Asil gelelim şu meseleye :komik:Bu ürünü ben sizler gibi şiseleri hosuma gittigi icin aldim hem ürün rafinda gorsellik olsun diye siseler cok hoş baslikta guzel sadece sisesini almaya kalksak 20-30 tl arasi birsey olur ürünün fiyati 42 tl fiyat iyi gibi geldi Zaten forumdaki arkadaslarim Araclarini sevdigi icin Malzemenin en iyisi inceleyip ona gore karar veriyor benim incelemem bu sekilde bana soracak olursaniz da ben bireysel olarak kullaniciyim ben kendi aracim ve gorsellik icin alirdim-aldimda :komik:

Bir sonraki testimizde görüsmek üzere Saglikli ve Mutlu günlerde kalin.

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa hocam inceleme için teşekkürler. kil kaydırıcı olarak sabunlu su da tavsiye ediliyor bu ürünlerin iyi olmasını sağlayan özelliği kayganlık yaratması değil mi? ayrıca merak ettim yoğun nemlendirme var demişsiniz orasını pek anlayamadım nemlendirme olması iyi değil mi çabuk kurumaz gibi geldi bana ama? biraz kafam karıştı merak ettim o sebeple..

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam inceleme için teşekkürler. kil kaydırıcı olarak sabunlu su da tavsiye ediliyor bu ürünlerin iyi olmasını sağlayan özelliği kayganlık yaratması değil mi? ayrıca merak ettim yoğun nemlendirme var demişsiniz orasını pek anlayamadım nemlendirme olması iyi değil mi çabuk kurumaz gibi geldi bana ama? biraz kafam karıştı merak ettim o sebeple..
Nemlendirme iyi hocam yani kaydiricilik ozelligini artirmak icin hemen yuzeyde kurumuyor yani kil uygulamasinin bitiminde kurumadan silinmesi gerektiginden bahsettim :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Test için teşekkürler :) Sefa abinin nemlendirme diye bahsettiği şey ürünün kurumayıp uzun çalışmaya fırsat vermesidir. Çoğu şampuanlı su karışımları kuruyor ve tüketim artıyor bu tip ürünler kullanmaktaki amaç fayda maliyeti ön planda tutmak oluyor. Çoğu kil kaydırıcı konsantre olarak satılıyor ancak bu ürün sanırım kullanmaya hazır

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
@Sefa46 Elinize sağlık , dediğiniz gibi ürünün ambalajı bile resmen beni al diye bağırıyor, işini de iyi yapıyor anladığım kadarıyla, keşke en azından 1:2-1:4 gibi sulandırmaya da imkan verseydi o zaman çok daha ekonomik bir ürün olurdu. Güzel kokan ürünler beni ayrı cezbediyor, alınacaklar listesine yeni bir ortak daha çıktı.
Teşekkürler inceleme için

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Sefa46 Elinize sağlık , dediğiniz gibi ürünün ambalajı bile resmen beni al diye bağırıyor, işini de iyi yapıyor anladığım kadarıyla, keşke en azından 1:2-1:4 gibi sulandırmaya da imkan verseydi o zaman çok daha ekonomik bir ürün olurdu. Güzel kokan ürünler beni ayrı cezbediyor, alınacaklar listesine yeni bir ortak daha çıktı.
Teşekkürler inceleme için
sulandırma olmamasında rağmen 3:1 falan denenebilir bence en azından %30 daha ekonomik olur

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Shiny konusunda testlerin devamı gelecek gibi, emeğine ve bütçene sağlık abi :) Yakın zamanda camlara kil uygulamayı düşünüyorum ama sanırım şimdilik şampuanlı su kullanmaya devam edeceğim. Ama arabanın tamamına uygulayacak olsam mutlaka bu iş için üretilen ürünlerden temin etmeye çalışırdım, uzun süre nemli kalması büyük kolaylık.

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Eline sağlık güzelmiş hele ki ben gibi prill ile bu işi yapmak zorunda kalan biri için :) listeye attım bunu da :)