Opel Gerçek bayiisinde çalışan arkadaşımdan haber geldi. Opel araçları olan değerlendirebilir. 4 lastik alımında GM filtre seti hediyeymiş. Filtre fiyatlarını lastiklere eklemediler ise güzel kampanya. Belki işine yarayan olur.
Hocam 150 veya 300 Tl lik bir alışveriş yapılacakmış,ondan sonra kod alınacakmış, sonra ki yapılacak olan 150 veya 300 Tl lik alışverişlerde indirim uygulanacakmış...
Hocam 150 veya 300 Tl lik bir alışveriş yapılacakmış,ondan sonra kod alınacakmış, sonra ki yapılacak olan 150 veya 300 Tl lik alışverişlerde indirim uygulanacakmış...
150 liralık alışverişe ikinci alışveriş için 50 tl ,300 tl lik alışverişe ikinci alışveriş için 100 tl indirim kodu veriyor . 450 lira alışveriş 350 liraya gelecek , ev - mutfak ürünleri için iyi bir indirim gibi geldi bana.
AXESS BOYNER bugün son gün kampanyası
500-100 boyner seçili ürünlerde S100 kodu ile 100 iniyor
axess de exktrede 100 indiriyor
500-300 ödüyorsunuz yüzde 40 ndirim güzel.
Outdoor faaliyetini seven benden başka kimseler vardır belki aramızda diye paylaşıyorum; bu Cuma Bim'de çok güzel bir indirim var. Ürünün kalitesini bilenler bilir. Normalde 350-400 TL arasında. İhtiyacı olan kaçırmasın derim. Bim A.Ş.
Outdoor faaliyetini seven benden başka kimseler vardır belki aramızda diye paylaşıyorum; bu Cuma Bim'de çok güzel bir indirim var. Ürünün kalitesini bilenler bilir. Normalde 350-400 TL arasında. İhtiyacı olan kaçırmasın derim. Ekli dosyayı görüntüle 9174 Bim A.Ş.
Evet bizim bime özel galiba ama ellerinde kalan ürünleri indirimli çıkartıyorlarmış. Belki her bimde olmayabilir, yinede aynı anda kalan ürünleri çıkartabilirler kolaçan etmekte fayda var.
Evet bizim bime özel galiba ama ellerinde kalan ürünleri indirimli çıkartıyorlarmış. Belki her bimde olmayabilir, yinede aynı anda kalan ürünleri çıkartabilirler kolaçan etmekte fayda var.