Sıcak Fırsatlar Her Türlü Ürün Sürekli Güncel

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bugün baktım da. Önceden 28 liraya aldığım solo tuvalet kağıdı 31 lira olmuş %25 indirim ile. Papiadan bahsetmiyorum bile...

İnternette de yakın fiyatlara bulabilirsiniz.
Migros candır. Yeter ki indirim + GDİ (Gördüğüne duy inan kampanyası) + banka kampanyası kombine et.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Migros et reyonlarına aman dikkat!!! . Kasap diye geçinen şahıslar eski kıymaları yenileriyle harmanlıyor hep. Çok geri götürmüşlügüm var. Almayın aldıysanız hemen açıp koklayın. Zaten çok agır kokuyor. Ben et ürünü alımını kestim bu market zincirinde. Bilginize zehiirlenmelere kadar gidebilir iş dikkat!!!

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
B
Migros et reyonlarına aman dikkat!!! . Kasap diye geçinen şahıslar eski kıymaları yenileriyle harmanlıyor hep. Çok geri götürmüşlügüm var. Almayın aldıysanız hemen açıp koklayın. Zaten çok agır kokuyor. Ben et ürünü alımını kestim bu market zincirinde. Bilginize zehiirlenmelere kadar gidebilir iş dikkat!!!
aşkan sana tavsiye kuzu koyun eti kemikli al hep danada migrosta konrafile antrikot ve bonfile al poşetli geliyor kesim tarihine bak gerisi sana kalmış püf noktalar bunlar

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
B

aşkan sana tavsiye kuzu koyun eti kemikli al hep danada migrosta konrafile antrikot ve bonfile al poşetli geliyor kesim tarihine bak gerisi sana kalmış püf noktalar bunlar
Sagol önerin için ama kasabın var. Migros bedava verse artık tövbeliyim. Kaç kere şikayet ettim. Yine yapıyorlar. Etiketleri hep degiştiriyorlar. O kesim tarihleri hep üçkagıt. Paranla adamı rezil ediyorlar.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Migros candır. Yeter ki indirim + GDİ (Gördüğüne duy inan kampanyası) + banka kampanyası kombine et.
Migrostan başka bir yerden neredeyse hiç alış veriş yapmam abi.

Herkes pahalı der ama migrosun indirimlerini yakalarsan daha ucuzunu bulman çok zor.

Hiç unutmam, 1 liraya koroplast 8 metre pişirme kağıdı almıştım :D

Ugurr

Çaylak Detaycı
Üye
Öğrenciliğim döneminde Migrosta çalıştım yıllarca hiç böyle bir olaya şahit olmadım emin misiniz?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öğrenciliğim döneminde Migrosta çalıştım yıllarca hiç böyle bir olaya şahit olmadım emin misiniz?
Yüzde beşyüz. En son izmir Güzelbahçe migros 102 TL lik kıyma alışverişi de oldu. Neyse ki migros büyük bir firma ve bu tarz şahısların yaptıklarını telafi ediyor ve para iadesi yapıyor. İlden ile degişiklik gösterebilir kişisel kasapların yaptığı bir olay sonuçta.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Biz çok uzun süredir migrostan et almıyoruz. Evliliğin ilk yıllarında oturduğumuz bölgede kasap yoktu bizde migrosa güvenip et alıyorduk. 1-2 sefer etin kokması, rengi...vs gibi sıkıntılar nedeniyle etleri geri vermiştik ve tövbe bir daha et reyonuna adım atmayız demiştik.

Bir al bir bedava olan gıda ürünlerinde de genelde sıkıntı oluyor. O nedenle bir al bir bedava ne satıyorlarsa almıyoruz. Geçen gün %25 indirim var diye her zaman aldığımız deterjandan aldık hanım renginden şüphelendi ürünü iade ettik.

Halen satıyorlar mı bilmiyorum x marka bir pirinç vardı 2 sefer kurtlanma yaşadık neyseki yanlız olmadığımızı öğrendik.

Bunları hiç yazmayacaktım ama sen startı verince yazayım dedim.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Biz çok uzun süredir migrostan et almıyoruz. Evliliğin ilk yıllarında oturduğumuz bölgede kasap yoktu bizde migrosa güvenip et alıyorduk. 1-2 sefer etin kokması, rengi...vs gibi sıkıntılar nedeniyle etleri geri vermiştik ve tövbe bir daha et reyonuna adım atmayız demiştik.

Bir al bir bedava olan gıda ürünlerinde de genelde sıkıntı oluyor. O nedenle bir al bir bedava ne satıyorlarsa almıyoruz. Geçen gün %25 indirim var diye her zaman aldığımız deterjandan aldık hanım renginden şüphelendi ürünü iade ettik.

Halen satıyorlar mı bilmiyorum x marka bir pirinç vardı 2 sefer kurtlanma yaşadık neyseki yanlız olmadığımızı öğrendik.

Gerçekleri söylemek gerek çok kişi yaşıyor ama üstünde durmuyor. Bu da daha fazla insanın mağdur olmasına sebep oluyor. Açık açık yazdığın için ben şahsım adına teşekkür ederim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Gerçekleri söylemek gerek çok kişi yaşıyor ama üstünde durmuyor. Bu da daha fazla insanın mağdur olmasına sebep oluyor. Açık açık yazdığın için ben şahsım adına teşekkür ederim.
Aslında çok vaka var ama şimdilik aklıma gelenleri yazdım. Haklısın, kimse malesef yaşadıklarını dillendirmiyor o nedenle de birşeyler düzelmiyor. Ama özellikle o pirinç vakasında değiştirmemek veya dillendirmememiz için çok çaba sarf etmişlerdi. Efendim o markada hiç öyle şeyler olmaz başka bir yerden pakete kurt girdi bile dediler ama neyseki tam o direndikelri esnada bir müşteri daha aynı sıkıntı ile gelince eh madem iade alalım demişlerdi.
Genelde iade veya değişim için direnmiyorlar ama arada bir de olsa direndikleri de oluyor. Evde sanki kurt çiftliğim var, aldıklarımı iade etmek için evdeki eğitimli kurtçuklarımı paketlere salıyorum :D :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Geçen hafta migrostan alfığım kıyma çok kötüydü, bir daha hayatta almayı düşünmüyorum.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Aslında çok vaka var ama şimdilik aklıma gelenleri yazdım. Haklısın, kimse malesef yaşadıklarını dillendirmiyor o nedenle de birşeyler düzelmiyor. Ama özellikle o pirinç vakasında değiştirmemek veya dillendirmememiz için çok çaba sarf etmişlerdi. Efendim o markada hiç öyle şeyler olmaz başka bir yerden pakete kurt girdi bile dediler ama neyseki tam o direndikelri esnada bir müşteri daha aynı sıkıntı ile gelince eh madem iade alalım demişlerdi.
Genelde iade veya değişim için direnmiyorlar ama arada bir de olsa direndikleri de oluyor. Evde sanki kurt çiftliğim var, aldıklarımı iade etmek için evdeki eğitimli kurtçuklarımı paketlere salıyorum :D:D
TR nin en Büyük sorunu başarıyı sahiplendigimiz gibi başarızlıgıda kabul etmememiz. Oysaki o sevilen başarı bu ince ayrıntıdan geçen yol. Yanlışlarını görmezsen düzeltip yenisinde başarılı olmazsın.
Ben şans vermek adına kişisellik olarak adlettim lakin şahıslar degişsede yapılanlar degişmedi. Kıbarca yollarımızı ayırdık.evde Kurt çifligi kurduğunu bilmiyordum:komik:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

O zmn bizim aldığımız perwollerde sakat üstad. Bende bim bezlerinde neden işe yaramadı diyordum. Sertleşen ev havlularını kendine getirir gibi oldu ama

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
@ege abi mahalle kasabı candır. Bim deki kapalı kıymalarda sıkıntılı. Geçen haberlere bile çıktı. Dediğiniz doğru, başarıyı yakaladığın zaman kaliteden ödün vermek adet olmuş bizde. Bizim burda Vakfıkebir ekmek fırını var. Trabzon ekmeği diye sattıkları ekmeğin alakası yok. Hayır memleketimin ekmeğini bilmesem kanacaz. Kokusundan bile 10km öteden bellidir Trabzon ekmeği.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
O zmn bizim aldığımız perwollerde sakat üstad. Bende bim bezlerinde neden işe yaramadı diyordum. Sertleşen ev havlularını kendine getirir gibi oldu ama
Ben de aldım indirimden perwol. Bezleri de yıkadım. Hatta eşim de çamaşır yıkamış. Hiç bir sıkıntı yok.