Sıfır Araç Için Tavsiyeler

tgykya

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar arkadaşıma Citroen C5 Aircross aldık nisanda teslim alacak. aldıktan sonra ziebart firmasında kaput koruma filmi filan yaptıracak, daha sonrasında öğrenmek istediğim bazı şeyler var sizlerden bu aracı hangi şampuan ile yıkayalım dışını hangi ürünle koruyalım lastikleri jantlar kısacası, araç şampuanı,lastik parlatıcı,jant temizleyici ,jant koruyucu,cam temizleyici, yağmur kaydırıcı,araç plastiklerini içini ve koltuklarını temizleyici, iç mekanı iç plastikleri torpidoyu koruyucu malzemeler önerilerini bekliyorum. söylediklerimin haricinde tavsiye edeceğiniz ürünleride söyleyebilirsiniz.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Son düzenleme:

tgykya

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Markasını sordum ziebart kendi markasını kullanıyor muş ziebart marka

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Markasını sordum ziebart kendi markasını kullanıyor muş ziebart marka
Şöyle genel tavsiye vereyim Ziebart'ın eski kurumsallığı,işçiliği olduğunu zannetmiyorum hepsi standart eleman çalıştırma düzeyinde. Bu işin uzmanı,ustası olanlar hepsi bilindik butik mağazalarda hizmet veriyor.

Tavsiyem şöyle olur araca yıkama yapılmamasını talep edebilirsiniz ilk öncelikle maalesef bayi yıkamaları içinden geçiyor boyanın,parlak piano Black yüzeylerin.

Teslimat günü araç yüzeyini gözle iyi bir kontrolden geçirin taş izi,boya atığı gibi problemler olabiliyor.

Aracı teslim aldıktan sonra uygulamacınızla o gün için randevulaşıp gerekli işlemleri yaptırabilirsiniz trafiğe çıkmadan.

PPF kaplamalardan tavsiyem Llumar,Stek ve ülkemize yeni giriş yapan Xpel olabilir geri kalan yüzeyler için para-çokomel eğrisine göre iş yapabilirsiniz. Ziebart yerine bilindik butik merkezleri tercih etmeniz tavsiye olur tarafımdan.Güle güle kullansın arkadaşınız

Son düzenleme:

tgykya

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şöyle genel tavsiye vereyim Ziebart'ın eski kurumsallığı,işçiliği olduğunu zannetmiyorum hepsi standart eleman çalıştırma düzeyinde. Bu işin uzmanı,ustası olanlar hepsi bilindik butik mağazalarda hizmet veriyor.

Tavsiyem şöyle olur araca yıkama yapılmamasını talep edebilirsiniz ilk öncelikle maalesef bayi yıkamaları içinden geçiyor boyanın,parlak piyano Black yüzeylerin.

Teslimat günü araç yüzeyini gözle iyi bir kontrolden geçirin taş izi,boya atığı gibi problemler olabiliyor.

Aracı teslim aldıktan sonra uygulamacınızla o gün için randevulaşıp gerekli işlemleri yaptırabilirsiniz trafiğe çıkmadan.

PPF kaplamalardan tavsiyem Llumar,Stek ve ülkemize yeni giriş yapan Xpel olabilir geri kalan yüzeyler için para-çokomel eğrisine göre iş yapabilirsiniz. Ziebart yerine bilindik butik merkezleri tercih etmeniz tavsiye olur tarafımdan.Güle güle kullansın arkadaşınız
Teşekkür ederim bilgiler için arkadaş görmüş ziebart işçiliği çok hoşuna gitmiş ondan dedim bende dedim butik seçelim diye

tgykya

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Demir tozu ve kill uygulaması yapmak gerekli dimi sıfır araca

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Demir tozu ve kill uygulaması yapmak gerekli dimi sıfır araca
Yapın hocam,araçlar bayilerde gümrükte transfer aşamasında çok şeyle karşılaşıyor.boya durumuna göre demir tozu kil arkadasından ihtiyaç var ise son kat hare giderici uygulanıp boya koruması tercihe göre ne ise uygulanabilir.

tgykya

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yapın hocam,araçlar bayilerde gümrükte transfer aşamasında çok şeyle karşılaşıyor.boya durumuna göre demir tozu kil arkadasından ihtiyaç var ise son kat hare giderici uygulanıp boya koruması tercihe göre ne ise uygulanabilir.
elimizde polisaj makinesi yok sadece kill ve demir tozunu yapabiliriz ön kaputa ve farlara film çekilecek seramik düşünmüyoruz çünkü bütçe yok elimizde. şimdilik wax aldık Soft99 Authentic Premium Carnauba

Son düzenleme: