Sırf artık içim rahat etsin diye gittim sıfır araç aldım fabrika da boyanırken kum mu küçük çakıl taşı mı bir şey yapışmış ama ellemeye de çekiniyorum sizce nasıl bir uygulama izlemeliyim ?
Benim araçta da buna benzer birşey vardı ilk hafta farkettim. Kafama takmadım böyle birşeyi, zaten araç 1 ayda 2 nazarlık oldu. 5 ayda maalesef otoparka bıraktığım halde 3-4 tane nazarlığımız var ve eminim daha da olacak Çünkü İstanbul’da yaşıyorum..
Aracınız hayırlı olsun fakat son 1-2 senedir neredeyse tüm markalarda olan bir durum. Sadece aracınıza özgü bir durum olduğunu zannetmiyorum. Değişen boya standartları ve üretim koşullarıyla alakalı problemler olması muhtemel. Çok can sıkmamaya çalışmanızı tavsiye ediyorum premium markalar dahil rastlanması mümkün
Sırf artık içim rahat etsin diye gittim sıfır araç aldım fabrika da boyanırken kum mu küçük çakıl taşı mı bir şey yapışmış ama ellemeye de çekiniyorum sizce nasıl bir uygulama izlemeliyim ?
Fotoğrafını çektiğiniz gibi kayıt olması açısından hem aldığınız bayiye hem de merkeze bir e-mail atın. Umarım olmaz ama ileride boya atması gibi bir durum söz konusu olursa elinizde hem delil, hem de kayıt olmuş olur.
P.S: 2011 model Duster'da garanti süresi dolmadan kapı direğinde yumruk kadar vernik atması olmuştu. Şimdi de başka bir yerinde çok az bir vernik atması olmuş takmadım artık. Gittiği yere kadar gitsin diye düşündüm.
Validenin 2011 model X3'ünde tavan raylarının boyası söküldü. Premium gözü ile bakılan otomobillerde bile sorunlar oluyor.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben çevresini zımpara yaparak belki taşı çıkartırım sonra güzel bir menzerna uygulaması ile düzeltirim diye düşündüm ama anladığım kadarıyla ellememek lazım.
Bu arabalari son kontrol eden arkadaş kör oldu...
Bunlar nedir boyle sanayide acik alanda boyansa boyle hatalar olmaz, marka model yazinda alacak arkadaslar dikkat etsinler.
Sırf artık içim rahat etsin diye gittim sıfır araç aldım, fabrika da boyanırken kum mu küçük çakıl taşı mı bir şey yapışmış ama ellemeye de çekiniyorum sizce nasıl bir uygulama izlemeliyim ?