Satış Sıfır ürünler Ürünler

kotan86

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Selamlar dostlar. Ellerimdeki ürünler ,pasif duruma düştüğü ve evde artık koyacak yer kalmadığı için satılıktır. Hepsi sıfır üründür. Set için uygundur.
Mersin Tarsus’ta ikamet ediyorum , Adana- Mersin yakınım, elden almak isteyen iletişimede geçenibilir. A
Hyundai hyv 70 Li.
Fiyat 3000
Sıfır fiyatı 6500 tl
Hiç kullanılmadı , 2025 yılında alındı. Test amaçlı banyoda deneme yapıldı. Garanti devam ediyor. Satma sebebim 2 ci evde bırakılıp araç ve at-Çek tekne yıkama maksatı ile kullanılacaktı. Ev işi olmadı. Trendy oldaki aynı sınıf makinalardan daha kaliteli malzemesi ve daha yüksek bar gücü var. Trendyoldaki 2000 tl lik makineyi almayı düşünenlere bu makineyi tavsiye ederim. Birde bunun 45 li modeli var karıştırılmasın.

Marolex 3000.
Fiyat 700 tl (yanında sibobu bulursam hediye)
Sıfırı fiyatı 1650 tl
Bu üründe hiç kullanılmadı. Ve yukarıdaki Hyundai hyv cihazla beraber , aynı sebeb ile satın alındı. Ev işi olmadığı için bunuda elden çıkarmak istiyorum. Marolexin kalitesini biliyorsunuz, yedek parça ,conta monta, hertürlü aksesuarları satılıyor,
yanında modifiye etmesi için sibop hediye edilecektir.

Sonax ppf koruyucu.
Fiyat 300 tl .(500 ml)
Sıfır fiyat 1140 tl.

Ürün güzel uygulaması kolay, su iticilik ve parlaklık sağlıyor. Eski Aracımın ön kaputunda ppf vardı. Aracımı sattığım için ürüne ihtiyacım kalmadı. Resimdeki seviyede ürün. Zaten bir kaç defa kullanma fırsatım oldu.

Workstuff kil bloğu
Fiyat 150 tl.
Sıfır fiyat 600 tl
Birdefa kullandım. Yeni araca geçtiğim için seramik öncesi kullandım. Amatörler için uygun. Aracım beyaz olduğu için çizip çizmediğinden emin değilin. Ama gözüme takılan bir çizik olmadı.