Sihirli süngeri kaputta denedim

35detailing35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selam arkadaşlar daha önce plastik kısımda denediğim sihirli süngeri çok merak ettiğim kaputta denedim 2’ci kaputu toparlama çalışmamda denedim ve çabuk bir şekilde boyayı aldı bölgede herhangi bi matlaşma yapmadı yani kendi görüşüm bölgesel sürtmelerde kullanılabilir çok ince zimpara gibi çalışyor çok kısa videosu çektim pov çekim keyifli seyirler

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Marka farkından dolayı hemen buğulama yapmamış olabilir biz de bir aracın kapısına denemiştik buğulama yapmıştı

35detailing35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Marka farkından dolayı hemen buğulama yapmamış olabilir biz de bir aracın kapısına denemiştik buğulama yapmıştı
Selam çok bastirmadım belki ondandır belki arabanın verniği boyasındandır ama özellikle dikkat ettim olmadı zaten küçük sürtmelerde bölgesel kullanmakta fayda var

ProtechPlus

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şimdi mantıken oraya direkt olarak zımpara mantığıyla aşındırıp transfer boyasını aldı fakat onu alırken zemindeki verniği çizdi bana pek mantıklı gelmedi açıkçası

35detailing35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Şimdi mantıken oraya direkt olarak zımpara mantığıyla aşındırıp transfer boyasını aldı fakat onu alırken zemindeki verniği çizdi bana pek mantıklı gelmedi açıkçası
Dediğin gibi zımpara mantığı çalışıyor verniği çizme konusunda dediğiniz doğru boyayı alan verniğede dokundurur

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bu süngerlerin tamamı zımpara özelliği taşır. Kimizi 3000, kimisi 5000, kimisi 10000 arası zımpara gibi çalışır. Gözle görülmese dahi süngeri yıkadığınızda sürdüğünüz yüzeyin boyasını aldığını anlayabilirsiniz. Ancak spot ışık altında belli olur.

35detailing35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu süngerlerin tamamı zımpara özelliği taşır. Kimizi 3000, kimisi 5000, kimisi 10000 arası zımpara gibi çalışır. Gözle görülmese dahi süngeri yıkadığınızda sürdüğünüz yüzeyin boyasını aldığını anlayabilirsiniz. Ancak spot ışık altında belli olur.
Bilgiler için teşekürler üstat dediğiniz doğru markaya göre 3000 5000 değişiyor pratik bi alet abartmamak şartıyla kullanılabilir diye düşünüyorum

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Ben iç plastik akşamlar da ve yumuşak yüzeyde kullanılmasına kesinlikle karşıyım ama tercih meselesi bi kere iç trimde boya lekesi için denendi sonuç berbattı yumuşak ve zayıf plastikler de geri dönülmez hasarlar oluşturuyor en azından bu tecrübeyle sabit :)