Siyah İnci Uygulamaları

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim :)

Biraz montajcı olduk:sırıtan1: Teşekkürler:melekx: şu ana kadar elde ettiğim en iyi parlaklık oldu diyebilirim. Shinee waxı sürüp bir 15 20 sn kadar bekleyip sonra silince parlaklık daha da başarılı oldu gibime geldi

Teşekkür ederim efem:) o kadar reklam yapıyoruz hiç parasını vermiyorlar:kahkahaa:
Hiç sorma, Soft99 bilse, görse beni marka elçisi ...vs'si yapardı da yapmadılar. :D

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam elinize sağlık arabaya can gelmiş. Tüm aşamalara baktım maşallah bu arada cevizlibağ petrol ofisini bende duydum, bir dahakine denemeyi düşünüyorum :) sakin oluyor mu? Siz gayet rahat işlem yapmışsınız. Birde sanırsam aynı semtte oturuyoruz belki bir gün denk geliriz. Sizi görüp yüzyüze de tanışırsam çok mutlu olurum :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tac system moonlight uygulama&İnceleme
Herkese merhabalar, detay aşkı içimde tekrar canlandı, dayanamadım gittim parlaklığını hiç beğenmediğim fussoya bir operasyon düzenledim eks oldu:) yerine başlığa yazdığım üzere silika bazlı spray sealent olan tac moonlight attım Benzinlikte olunca çok foto çekemedim özür dilerim
Kirlilerimiz gelsin

Ön yıkama koch gs+ benzinlik köpüğü
Çift kova koch gs(fussoyu sökmem lazımdı)
Jantlarda da fusso vardı onlar içinde kovaya koch gs döküp wooden kit ile daldım(Koch gs nin dibini gördük :) ) bu wooden kit baya güzel:lezzetlix: jantlara destek için tam cg siganature sıkıyordum ki birkaç fıs sonrası başlık kırıldı sıkamadım :( koch gs jantta fena değildi ama bana göre yetersiz kaldı uzun vadede kesinlikle sıkıntı yaratır gibi duruyor

okeyin türkçesi
Uygulama ekipmanı yukarıdakiler makyaj pamuğu ile uyguladım, nitril eldiveni giymeyi asla unutmayın:kovboyyx:
Seramik gibi sürüp 30sn-1dk sonra siliniyor
Şu hale gelince sildim

İkinci bezle bir daha silip parlatmak önemli
Ürün dış plastiklerde çok iyi çalışıyor, beyazlıkları yok etti adeta

Uygulama esnasından bir resim

tiny editor free
Uygulama ile ilgili söylemem gerekenler:
Sürmesi silmesi kolay yanında sprey başlık da geliyor onu mutlaka kullanın bence diğer türlü çünkü ürün damla damla gelmiyor ağzında herhangi bir şey yok yani. Ben spreyle makyaj pamuğuna uguladım bu şekilde çok daha rahat
Ürün kılcalları az da olsa doldurabiliyor internetten bununla ilgili bir görsel buldum

Dayanımı için 9 ay vaad ediliyor 7 8 ay gideceğini düşünüyorum. Parlaklık gerçekten güzel kayganlık da iyi denebilir
%25 SiO2 içeren bu ürün bir nevi lite seramik gibi bir şey
Sizler için uygulama anında su ile temas da ettirdim silince leke vs kalmadı rüzgarlı havadan vs veya silmeyi unutursanız birkaç dk sonra olsa da yine siliniyor olmadı birkat daha sürüyorsunuz sonra hemen silince leke yine kalmıyor, kullanıcı hatalarını az çok tolere edebilen bir ürün yani ve kürleştikçe parlaklık artıyor
Çok konuştum tam kürleşmemiş finallere geçelim:cool:(Not tavana uygulama yapmadım)
Fotoğrafları çok hızlı çekince iyi çıkmamış o yüzden ilk başta bir video çekmiştim onu koyayım(1080p tavsiye edilir:sırıtan1:)
Final fotoğrafları

Araba tam inci maşallah elinize sağlık :nazar:
Cevizlibağ po sıkça aracımı yıkadıgım yerdir bir gün denk gelmek ümidiyle :)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellinize sağlık, montajda çok güzel olmuş :) moonlight'ı bende merak ediyorum. Aldım bakalım benim mavi boncukta nasıl işler çıkartıcak :D

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam elinize sağlık arabaya can gelmiş. Tüm aşamalara baktım maşallah bu arada cevizlibağ petrol ofisini bende duydum, bir dahakine denemeyi düşünüyorum :) sakin oluyor mu? Siz gayet rahat işlem yapmışsınız. Birde sanırsam aynı semtte oturuyoruz belki bir gün denk geliriz. Sizi görüp yüzyüze de tanışırsam çok mutlu olurum :)
Kusurabakmayın bu mesajı şimdi gördüm arada kaynamış :( cevizlibağ po çok sakin değil ama kalabalık da sayılmaz saatine gününe hava durumuna göre değişiyor. Denk gelirsek tanışırız, ben de memnun olurum:)

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhabalar efenim:) 1.5 aydır yıkanmayan keratayı yıkayıp yağladık:D
Tac system moonlight 6 ay civarı dayanım gösterdi en son yağmurda etkisi ciddi zayıfladı tabi ben kiri de üzerinde çok beklettim bu ömrünü bir miktar çalmış olabilir
Video çekildiği için foto çekilemedi maalesef:(
Ön yıkama
Af verso(1:10)+ benzinlik köpüğü
Jant
Vp Dragons breath
Temaslı Yıkama
Sams car shampoo: Bu ürün çok çabuk kuruyor ve kuruyunca da iz bırakıyor havalar ısınınca daha net anladım tavsiye etmiyorum şahsım adına
İpa ile temizlik
Prewax cleaner

Auto finesse rejevunate: hafif çizik alma, yüzey temizleme özelliği olan wax öncesi uygulanıp kürleşme süresi olmadan silinen bir ürün, makine ile de kullanılabiliyor araç üzerindeki su lekesi veya başka bilimum lekeleri alabilen bir ürün ben beğendim. İçinde çizik kapatıcı özellik az da olsa var
Uyguladıktan sonra yüzey biraz kayganlaştı renk bir tık derinleşti. Üzerine uygulanan waxın dayanımını nasıl etkiliyor göreceğiz, af daha iyi tutunma sağladığını belirtiyor
Wax
Wax planet solarized hibrid carnauba wax
Parlaklık ve bıraktığı yüzey hissiyatı güzel bir ürün öncesinde uyguladığımda 3 ay dayanım gösterdi. Sürmesi kolay silmesi biraz zor çok yağlı bir wax hatta videoda final çekerken güneş altında hare gibi görünenler wax artıkları bez kalmadı silmeye sonradan sildim:)
Cam
Auto finesse caramics glass cleaner: Hem cam temizleyici hem de yağmur kaydırıcılı temizleme özelliği standart, su iticilik yarın belli olacak hava yağmurlu diye bugünden yıkadım ki yarın sonucu göreyim:sırıtan1:
Lastik/Plastik
Lastik meg endurance: uygulaması biraz zahmetli
Dış plastik: meg ultimate black trim sponge
Buyrun finaller efenim:kovboyyx:

Waxın kalan yağ izleri: Elimi bastım çamurluğa:gulumsemex:

İçine bir şey yapmadım paspasları yıkayıp koku astık

Ve video iyi seyirler:gulumsemex:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık doktor bey,bayadır görmüyoruz aramız açılmış uygulamalarla :) nanolexinde rakip bir ürünü vardı çok merak ettim ama hiç elim gitmedi fiyatı dolayısıyla almaya :) takipteyim ürünü

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
estağfirullah, semtimde detaycı insanları görmek hoşuma gidiyor :)

Kılcal çizikleri elle aldığınız ürün nedir? Bu ürün bu şekilde alıyor mu yoksa kapatıcı etkiye mi sahip? Yani 3-5 yıkamadan sonra alttan çıkmıyorsa işimize yarayacak bir aşındırıcıya benziyor

Kusurabakmayın bu mesajı şimdi gördüm arada kaynamış :( cevizlibağ po çok sakin değil ama kalabalık da sayılmaz saatine gününe hava durumuna göre değişiyor. Denk gelirsek tanışırız, ben de memnun olurum:)
Tac system moonlight 6 ay civarı dayanım gösterdi en son yağmurda etkisi ciddi zayıfladı tabi ben kiri de üzerinde çok beklettim bu ömrünü bir miktar çalmış olabilir
Ön yıkama
Jant
Vp Dragons breath
Temaslı Yıkama
Sams car shampoo: Bu ürün çok çabuk kuruyor ve kuruyunca da iz bırakıyor havalar ısınınca daha net anladım tavsiye etmiyorum şahsım adına
İpa ile temizlik
Prewax cleaner

Auto finesse rejevunate: hafif çizik alma, yüzey temizleme özelliği olan wax öncesi uygulanıp kürleşme süresi olmadan silinen bir ürün, makine ile de kullanılabiliyor araç üzerindeki su lekesi veya başka bilimum lekeleri alabilen bir ürün ben beğendim. İçinde çizik kapatıcı özellik az da olsa var
Uyguladıktan sonra yüzey biraz kayganlaştı renk bir tık derinleşti. Üzerine uygulanan waxın dayanımını nasıl etkiliyor göreceğiz, af daha iyi tutunma sağladığını belirtiyor
Wax
Parlaklık ve bıraktığı yüzey hissiyatı güzel bir ürün öncesinde uyguladığımda 3 ay dayanım gösterdi. Sürmesi kolay silmesi biraz zor çok yağlı bir wax hatta videoda final çekerken güneş altında hare gibi görünenler wax artıkları bez kalmadı silmeye sonradan sildim:)
Cam
Auto finesse caramics glass cleaner: Hem cam temizleyici hem de yağmur kaydırıcılı temizleme özelliği standart, su iticilik yarın belli olacak hava yağmurlu diye bugünden yıkadım ki yarın sonucu göreyim:sırıtan1:
Lastik/Plastik

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ön yıkama
Jant
Vp Dragons breath
Temaslı Yıkama
İpa ile temizlik
Prewax cleaner

Wax
Cam
Lastik/Plastik

elinize sağlık doktorum. özlemişiz uygulamaları :) moonlight parlaklığı son uyguladığınız wax planet solarized'a göre nasıldı?

Dr HCD

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emeğinize sağlık doktor bey,bayadır görmüyoruz aramız açılmış uygulamalarla :) nanolexinde rakip bir ürünü vardı çok merak ettim ama hiç elim gitmedi fiyatı dolayısıyla almaya :) takipteyim ürünü
Teşekkür ederim efem:) bugün inceleme konusunu açıyorum fiyatlara döviz kuru darbe üstüne darbe vuruyor:keyifsizx: ben biraz üşengeçliğimden aldım:utandımx:
estağfirullah, semtimde detaycı insanları görmek hoşuma gidiyor :)

Kılcal çizikleri elle aldığınız ürün nedir? Bu ürün bu şekilde alıyor mu yoksa kapatıcı etkiye mi sahip? Yani 3-5 yıkamadan sonra alttan çıkmıyorsa işimize yarayacak bir aşındırıcıya benziyor
Kılcal çizikleri elle aldığım ürün auto finesse rejuvenate ürün biraz kesim yapabilen, yüzeyi temizleyen oksidasyonu alan Eski wax, cila vb şeyleri söken birazcık da doldurucu özelliği olabilir ancak af youtube videosunda geride kalıntı bırakmaz tarzı bir cümle söylüyor El ile uygulamada müthiş sonuç beklememek lazım ben araç siyah olduğu için üzerinde eski su kireç vb lekeri alsın eski wax artıklarını söksün birazcık da parlatsın diye aldım memnun kaldım diyebilirim şimdilik. kılcallar birazcık geri gelebilir(az da olsa doldurucu olan içerikten ötürü) ama ürünün kesim özelliği mevcut. üzerine wax uygulanınca dayanımını düşürüyor mu artıyor mu test ediyorum af yetkilileri waxın yüzeye daha iyi tutunmasını sağladığını söylüyor
elinize sağlık doktorum. özlemişiz uygulamaları :) moonlight parlaklığı son uyguladığınız wax planet solarized'a göre nasıldı?
Teşekkür ederim:) wax planetin parlaklığı daha iyi, sıcak bir carnauba parlaklığı var:gulumsemex:
Bilinen ürünler olduğu için söylüyorum parlaklık sırası
Wax planet solarized>tac system moonlight>soft99 fusso