Siyah wv jetta polisaj uygulamam

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi eline sağlık araba baya kendine gelmis, galerici olupta satacağı arabaya bu özeni gösteren esnaftan bu araba alınır yani :) abi biseyi merak ediyorum stop ve farlardan çizik alırken kalın pasta yün ped ile mi giriyorsunuz

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Abi eline sağlık araba baya kendine gelmis, galerici olupta satacağı arabaya bu özeni gösteren esnaftan bu araba alınır yani :) abi biseyi merak ediyorum stop ve farlardan çizik alırken kalın pasta yün ped ile mi giriyorsunuz
Cutting ped de olur ama ben yün kullanıyorum sonra ara pasta yapaeken araca ara pasta final yaparken de final yapıyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@bugrahongul reis eline emegine saglık kalite tesadüf degildir potansiyeli yüksek bi ilde olsan you tube da soru cevap yapardın araç için diyecek söz yok gece vede gündüz gibi degişim yaşamış

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Teşekkürler abi :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Buğra abi ellerine sağlık, bayadır foruma girmiyordum senin finallerini özlemişim. :) Bide şu yakın çekim simleri göstermen müthiş. :melekx:

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Buğra abi ellerine sağlık, bayadır foruma girmiyordum senin finallerini özlemişim. :) Bide şu yakın çekim simleri göstermen müthiş. :melekx:
Teşekkürler sercan kars için artık detay vakti bitmek üzere pasta aracın üzerinde donar yakında döktüğün gibi