Öneri Sizce Cam Su İticiler Görevini Yerine Getiriyormu ?

Sizce Yağmur İticiler Görevini yerine getiriyormu

• Evet Yerine Getiriyor

Kullanılan: 47 61.8%
  • Hayir Yerine Getirmiyor

Kullanılan: 8 10.5%
  • Kesinlikle Cam Su İtici Kullanmam

Kullanılan: 5 6.6%
  • Kullanmak İstemiyorum Dayanim Ömrü Çok kisa

Kullanılan: 10 13.2%
  • Ürünler Çok Pahali Tercih Sebebim Değildir.

Kullanılan: 6 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    76

Nymphetamin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Efendim gerilerden gelerek bir husus danışmak istiyorum.Konuyu da hortlatayım. Glaco falan bilindik 1 2 ürün bende denedim kısmen 50km hız üzerine çıkabildiğim bir şehirde ona uygun bir rotam var ve seviyorum bu ürünlerin verdiği hissiyatı. Soruma geçeyim instagramda ısrarla bir ürün düşüyor önüme bu hızlı ayakkabı cilası formunda arkası ürün önü uygulama süngeri şeklinde reklamında üzerine bi asit dökmüyor bi zımpara atmadığı kalıyor ama güya hesapta çıkmıyor ve camın temiz görüntüsünü koruyor. Otowix yada otomix diye bişey adı. Deneyen oldu mu ? Uyduruk bir üründe ben ucuz reklam tuzaklarına mı düşüyorum alıp deneyesim geliyor.

rewhere

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Efendim gerilerden gelerek bir husus danışmak istiyorum.Konuyu da hortlatayım. Glaco falan bilindik 1 2 ürün bende denedim kısmen 50km hız üzerine çıkabildiğim bir şehirde ona uygun bir rotam var ve seviyorum bu ürünlerin verdiği hissiyatı. Soruma geçeyim instagramda ısrarla bir ürün düşüyor önüme bu hızlı ayakkabı cilası formunda arkası ürün önü uygulama süngeri şeklinde reklamında üzerine bi asit dökmüyor bi zımpara atmadığı kalıyor ama güya hesapta çıkmıyor ve camın temiz görüntüsünü koruyor. Otowix yada otomix diye bişey adı. Deneyen oldu mu ? Uyduruk bir üründe ben ucuz reklam tuzaklarına mı düşüyorum alıp deneyesim geliyor.
Valla o reklamları ben de gördüm ama nedense inanasım gelmiyor. Ben glacio kullanıyordum ama 3 gün kar altında kalan arabada etkisini yitirdi hemen. Nasiol aldım onu deneyeceğim bakalım. Ayrıca uygulama yapmadan önce vonixx focus ile temizlemeyi düşünüyorum.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
K2 vizio uygulamıştım 70 80 den sonra iş görüyor bir kat daha yapmayı düşünüyorum yağmur geçince bakalım etkisi artacak ya da daha düşük hızda çalışacak mı?