Skoda Octavia Polisaj Ve Boya Koruma Uygulaması

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fatih eline sağlık çok güzel uygulama. Konuyu görünce çayımı aldım geldim öyle okudum :)

Toledo78

Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük
Elinize sağlık güzel olmuş bende tek basima 1.5 günde bitiriyorum bi arabayı gercekten kolay deil butun bu işlemler beya yoruyo

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Elinize sağlık, sonuçlar harika. Gri ve tonları renkler iyi bakılırsa çok güzel gözüküyor gerçekten.
Yeni padlerden sonra, 20 yıldır fırçayla yıkanan araçlar hariç rotary ile çizik alma devri bitiyor galiba. Son bir kaç uygulamada DA makinalar ile sonuca gidildiğini görüyorum. Yeni başlayanlar için de büyük avantaj aynı zamanda.

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık, çok güzel uygulama olmuş, komşu komşunun detayına muhtaç:) Size eğlenecek bir araç daha çıkmış.
Teşekkür ederim. Aynen öyle oldu. Güzelde oldu ama büyük araba dertmiş onu anladım.

Fatih eline sağlık çok güzel uygulama. Konuyu görünce çayımı aldım geldim öyle okudum :)
Teşekkürler Emreciğim. Darısı başına diyorum. Afiyet olsun.

Elinize sağlık güzel olmuş bende tek basima 1.5 günde bitiriyorum bi arabayı gercekten kolay deil butun bu işlemler beya yoruyo

Çok zor heleki benzikliçiler daha iyi anlar beni. Orbitalin titreşimi akşam evde devam ediyor.

Elinize sağlık, sonuçlar harika. Gri ve tonları renkler iyi bakılırsa çok güzel gözüküyor gerçekten.
Yeni padlerden sonra, 20 yıldır fırçayla yıkanan araçlar hariç rotary ile çizik alma devri bitiyor galiba. Son bir kaç uygulamada DA makinalar ile sonuca gidildiğini görüyorum. Yeni başlayanlar için de büyük avantaj aynı zamanda.
Teşekkür ederim.
Yeni ürünler gerçekten güzel işler yapıyor. Benim gibi yeni başlayanlar için çok daha basitleştiriyor işi. Aradan 1 aşama kalkıyor zaman kısalıyor. Her konuda çok güzel oluyor.

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, güzel uygulama olmuş.
Da makine ile bu işlemler eskiden hayaldi

Eski Kaptan, Eski Detaycı

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık detaylı güzel bir uygulama olmuş

DENİZLİ

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık Fatih hocam, hayet güzel bir uygulama olmuş. Finallere bayıldım :) Olmadı şöyle bir komşumuz. Bizimkiler üstten çöp atıp cam kırsın :D

Halil

Çaylak Detaycı
Üye
Tedavi edici şekilde resimlere baktıkça insan kendine geliyor:alkis:

kaan67

Acemi Detaycı
Üye
Elinize sağlık çok iyi görünüyor.