Ötv diliminin 130 binden 150 bine çıkmasından çok az önce kardeşime kamiq almıştık, zararımız yok, zaten alt dilimden aldık. Derken acaba bir de ben baksam mı diye 2 hafta önce bayiye uğradım, eylül ayı için bir scala varmış ellerinde, dolu olmayan donanım, 1.0 tsi dsg. (240bin civarinda olacak)
Emin olamadım alıp almamakta kapora verdim, gelmesini bekliyorum şimdilik
Aslında bana lazım olan d sedan veya d suv, 2 küçük çocuk var ama şu an için imkanım yok, küçük olarak da volvo v40 var, dar geliyor. Elden çıkarmaya kıyamıyoruz, seviyorum çünkü arabayı. Bu scala her ne kadar polo zemininde geliştiren araç olmasına rağmen birçok c hatcback araçtan daha büyük. (bagaj hacmi 467 lt; golf 380 lt, bir önceki kasa kuga 406 lt mesela)
İlçede çalışıyorum, hergün 220 km yolum var. Bunun için kullandığım 99 otomatik lpgli coralla var, can sıkmaya başladı. Atmosferik motorla her sollamada şehadet getiriyoruz.
Biraz can sıkıntısı, biraz büyük araç için basamak olsun diye bunu alayım diyorum.
Sizin fikirleriniz nelerdir duymak isterim, sohbet edelim bu başlıkta
Bir foto bir video koyuyorum, gelecek araç bu renkte (yarış mavisi)
Emin olamadım alıp almamakta kapora verdim, gelmesini bekliyorum şimdilik
Aslında bana lazım olan d sedan veya d suv, 2 küçük çocuk var ama şu an için imkanım yok, küçük olarak da volvo v40 var, dar geliyor. Elden çıkarmaya kıyamıyoruz, seviyorum çünkü arabayı. Bu scala her ne kadar polo zemininde geliştiren araç olmasına rağmen birçok c hatcback araçtan daha büyük. (bagaj hacmi 467 lt; golf 380 lt, bir önceki kasa kuga 406 lt mesela)
İlçede çalışıyorum, hergün 220 km yolum var. Bunun için kullandığım 99 otomatik lpgli coralla var, can sıkmaya başladı. Atmosferik motorla her sollamada şehadet getiriyoruz.
Biraz can sıkıntısı, biraz büyük araç için basamak olsun diye bunu alayım diyorum.
Sizin fikirleriniz nelerdir duymak isterim, sohbet edelim bu başlıkta
Bir foto bir video koyuyorum, gelecek araç bu renkte (yarış mavisi)