Skoda Superb Komple Detay

TalhaCelik

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İst
Merhabalar tekrardan
Kendi aracıma uygulama yapmaya fırsat bulamıyordum uzun zamandır
Aracı aldıktan sonra boya düzeltme işlemlerini falan yapmıştım fakat geçen gün ince bir polisaj yapayım dedim.
Hem boyanın üzerindeki ölü tabaka gitsin hemde ufak tefek harelenmeler kaybolsun diye.
Uygulama esnasında fotoğraf çekemedim ama bol bol final fotoları mevcut.

Araca en son kiwami atmıştım 2 ay önce ve her yıkama sonrası üzerine de bsd+v07 karışımı atıyorum.
En son 1 hafta önce yıkadım ve uygulamadan önceki su itiş performansı açıkçası ben bu kadar beklemiyordum çok çok iyi su itişi sağladı araç hayran kaldım :D

Kostikle ön yıkama yaptım korumayı sökmek amacıyla ama kostikten sonra da su itişi aynı düzeyde idi.
Koch FB demirtozu ardından Marflo kil eldiveni ile boyayı temizledim.
İçeri alıp kuruladıktan sonra Tac System Refinish 3 ve Koch Chemie Finishing Pad ile komple polisaj yaptım.
Ufak tefek düzeydeki harelenmeleri aldı.

Asıl amacım boyanın yüzeyinde oluşan ince ve parlaklığı engelleyen tabakayı almaktı.
Aracı ne kadar düzgün yıkarsanız yıkayın bu tabaka yüzeyde oluşuyor.
Ardından üzerine kiwami attım tekrardan yaz başı gibi belki seramik yaparım ama şimdilik kiwami yeterli.
Üzerine de bsd+v07 attım favori karışımım.
Plastiklere Black to Future
Davlumbaz ve Lastiklere Magic Dressing
Gri araç bu kadar parlıyor tabi :)
Ve Final Fotoğrafları...

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık kardeşim
Maaşallah diyorum başka da bir şey demiyorum
Pardon bir şey daha söyliycem
Ne zaman müsaitsen bana da bir uğra
Bizim gariban da sevinsin :komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Maaşallah diye başlayayım, elinize sağlık. Parıl parıl olmuş daha ne olsun. İşi bilen adamın elinden çıktığı belli.
Bu bsd adama detayı bıraktırır. Biz arabayla uğraşalım diye seramik kullanmıyoruz. Bu bsd seramikten beter. Sökemiyorsunda naleti.
Keşke daha bol resimli olsaydı, göz aradı inan ki.
Yaz başı tam wax mevsiminde seramiği nerden çıkardın, organik bi wax yakışır bu yakışıklıya.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Dediğin gibi ne kadar iyi bakarsanız bakın aracın boyasında çok hafif puslu bir tabaka oluşuyor zaman içerisinde. Bu nedenle senede 1 kez ince bir aşındırıcı ile polisaj yapmakta fayda var.
Bu arada işin içinde bsd var ise her zaman şaşırmaya hazır olmak lazım :komik:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Eline emeğine sağlık :nazar: daha çok fotoğraf olsaymış dedirtti gerçekten:sicak: finaller harika görünüyor Onur abinin dediği gibi bende waxla dahada ışıltılı, keyifli olacağını düşünüyorum :sarki:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Talha ellerine, emeğine sağlık..:):alkis: Üstteki yorumlara katılıyorum devir wax devridir, seramiği boşver. Böylece daha fazla foto ,uygulama görmüş oluruz senden :fisilti:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerine sağlık uygulamalar detaylar ürünler bilgi anlatım resimler hepsi çok güzel. Takipteyim...

TalhaCelik

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İst
Elinize emeğinize sağlık. Maşallah iyi parlamış. Kazasız belasız olsun..
Teşekkürler hocam
Amin cümlemize :)

Pürüzsüz cilt gibin, fena parlamis........ellerine saglik
Eyvallah hocam saolun :)

Ellerine sağlık kardeşim
Maaşallah diyorum başka da bir şey demiyorum
Pardon bir şey daha söyliycem
Ne zaman müsaitsen bana da bir uğra
Bizim gariban da sevinsin :komik:
Hocam garajdan pek çıkamıyorum ama siz müsait olursanız ben beklerim garaja ne zaman isterseniz uğrayabilirsiniz :)

Maaşallah diye başlayayım, elinize sağlık. Parıl parıl olmuş daha ne olsun. İşi bilen adamın elinden çıktığı belli.
Bu bsd adama detayı bıraktırır. Biz arabayla uğraşalım diye seramik kullanmıyoruz. Bu bsd seramikten beter. Sökemiyorsunda naleti.
Keşke daha bol resimli olsaydı, göz aradı inan ki.
Yaz başı tam wax mevsiminde seramiği nerden çıkardın, organik bi wax yakışır bu yakışıklıya.
Teşekkürler hocam
Elimde güzel wax kalmadı genelde sealant ve seramik var o yüzden seramik diye düşünmüştüm.
Ama şu waxı al bu araca gider derseniz wax tavsiyelerine açığım :)

TalhaCelik

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İst
Eline emeğine sağlık :nazar: daha çok fotoğraf olsaymış dedirtti gerçekten:sicak: finaller harika görünüyor Onur abinin dediği gibi bende waxla dahada ışıltılı, keyifli olacağını düşünüyorum :sarki:
Teşekkürler hocam bu gidişle paraya kıyıp alıcam güzel bi wax kendi araçlarımıza uygulamak için :)

Teşekkürler hocam saolun :)

Teşekkürler hocam. Uygulamaya dalınca fotoğraf çekmeyi unutuyorum o yüzden bu seferlik az oldu bir sonraki uygulamada daha fazla foto eklerim :)

Talha ellerine, emeğine sağlık..:):alkis: Üstteki yorumlara katılıyorum devir wax devridir, seramiği boşver. Böylece daha fazla foto ,uygulama görmüş oluruz senden :fisilti:
Teşekkürler adminim. Doğru diyosun seramik biraz tembel işi yaz başı gibi güzel bi wax alıp waxlayalım aracı
Wax tavsiyelerini bekliyorum :)

konuyu şimdi gördüm yeniledğin garajınla harika işler çıkarmaya devam ediyorsun her gecen gun ellerine sağlık kardeşim kıskanıyoruz :)
Eyvallah abi :)

Ellerine sağlık güzel parlamış. Bsd v7 karışımı sağlam iş çıkartıyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkürler süleyman abi bsd candır gerisi heyecan :)