Skoda Yeti Detailing (Tac system Refinish 1- Tac System Resinish 2- Autobrite Cherry Glaze- S100 Carnauba Wax )

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkür ederim Berkay, glaze kullanmaktan vazgeçemiyorum zira bana göre parlalığa çok etki ediyor.
Selsil i beğendim, kullanım kolaylığı ve finali hoşuma gitti, tavsiye ederim.
Jant fırçasının linkini bırakıyorum. Fena ürün değil, sıçratma yapıyor oldıkça, kılları hafif sertimsi. Çok çok iyi değil ama kötü de değil. Fiyatına göre idare eder. Kullanımı kolay, her yere rahat girip çıkıyor ama az daha uzun olmasını isterdim.
Armor All Izgara & Tekerlek Temizleme Fırçası 79,90 TL yerine 69,90 TL https://urun.n11.com/supurge-ve-yikama-makineleri/armor-all-izgara-tekerlek-temizleme-fircasi-P340261138
Teşekkürler :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Her yerine sağlık abi :)

Benim bir sitemim var yalnız, forumdaki arkadaşlara. Kimse kusura bakmasın, burada bu 1000'in üzerinde adamız, @onurçiko Abinin konularından kendine bir pay almamış olanımız yoktur diye düşünüyorum.

Adamın YouTube kanalında yalnızca 111 abone var, bu videolar sadece 5-10 beğeni alıyor. İnsaf ey güzel insanlar, hala abone olmamış, duymamış, atlamış olanlar lütfen gerekli işlemleri yapalım.

Aynı şekilde @SubaruOutback , @Detail 35 'in kanallarını da takip edelim arkadaşlar. Sanıyorum @UrTR Hocamın da kanalı vardı. Biz birbirimize destek oldukça şevkleniyor insan, detay zaten zahmetli, bir de bu işleri kaydedip düzenleyip yüklemesi de bir o kadar zahmetli.
Şuan aklıma gelmeyen diğer kanal sahipleri kusura bakmasın. Mutlaka vardır.
Ekleme: @ege Bey'in kanalını nasıl atladım bilemiyorum, özür dilerim üstad :)

Foruma katkı veren herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Benim bir sitemim var yalnız, forumdaki arkadaşlara. Kimse kusura bakmasın, burada bu 1000'in üzerinde adamız, @onurçiko Abinin konularından kendine bir pay almamış olanımız yoktur diye düşünüyorum.

Adamın YouTube kanalında yalnızca 111 abone var, bu videolar sadece 5-10 beğeni alıyor. İnsaf ey güzel insanlar, hala abone olmamış, duymamış, atlamış olanlar lütfen gerekli işlemleri yapalım.

Aynı şekilde @SubaruOutback , @Detail 35 'in kanallarını da takip edelim arkadaşlar. Sanıyorum @UrTR Hocamın da kanalı vardı. Biz birbirimize destek oldukça şevkleniyor insan, detay zaten zahmetli, bir de bu işleri kaydedip düzenleyip yüklemesi de bir o kadar zahmetli.

Ben bizim forumdan olanları takip ediyorum aynı şekilde onlarda beni takip ediyorlar :) Desteğin ve değerli yorumların için ve farkındalığın için teşekkür ederim :)

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Eline sağlık abi,Tac Refinish 2 hakkında biraz bilgi vereyim ürün tek başına bir çok işe imza atabiliyor.Opak siyah bir mercedeste zahmetsizce keçe ile çizikleri alıp finish pedi ile finish yapılabiliyor.Hatta Refinish 1 e başvurmadan ilk başta refinish 2 ile bir deneme yapılması tercihim.Refinish 2,Kochh8 den daha iyi çizik alabiliyor :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık :)
Sağlık açısından çok tozutan ürünlerden uzak durmakta fayda var. Maske, gözlük...vs koruyucu önlemlerde bir yere kadar koruyabilir. O incecik tozlar solunduğunda kimbilir nerelere gidip yapışıyordur :(
Teşekkür ederim Hakan'cığım, tozutan ürünler ilerleyen zamanlarda büyük sıkıntılar yaratıyor, canlı gördüklerim var. Zaten zamanında çok 105 tozu yuttuk, şimdi maske takmaya gayret ediyorum, eldivenim nitmişti onunda siparişini verdim, gözlük de var onu da çıkartayım artık tozlu raflardan.
Gri işte... Bir kırmızı değil.

Ellerine sağlık @onurçiko
Senin arabada gri:)
Eline sağlık abi yine noktayı koymuşsun.
Teşekkür ederim kardeşim, senin bu son kırmızıdan sonra yüzüne bakılmaz ama neyse idare edin artık.

Çok teşekkür ederim farkındalığın için, bizim neyimiz eksik gurudan:) kendim için değil ama özellikle Hakan'ın kanalı uçar gider inşallah. @ege yi de unutmayalım.
Elinize sağlık mükemmel olmuş :alkis:cg wheel guard dayanımı nasıl peki?
Teşekkür ederim, parlaklık harika ama dayanım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim malesef, kısa bir dayanımı var.
Ben bizim forumdan olanları takip ediyorum aynı şekilde onlarda beni takip ediyorlar :) Desteğin ve değerli yorumların için ve farkındalığın için teşekkür ederim :)
Ben bu konuda ayrıca bir sitemde bulunacağım, konunun okunma sayısı 1000 i geçiyor lakin yorum sayısı 50-60 ile sınırlı kalıyor, bunu kandi konularım için yazmıyorum fakat @CNR Detailing @bugrahongul @ege @SubaruOutback @Dragstar @akhisar gibi harika konular açan ve emek veren insanların konularına en azından bir eline sağlık yazsanız yine yeter.
Eline sağlık abi,Tac Refinish 2 hakkında biraz bilgi vereyim ürün tek başına bir çok işe imza atabiliyor.Opak siyah bir mercedeste zahmetsizce keçe ile çizikleri alıp finish pedi ile finish yapılabiliyor.Hatta Refinish 1 e başvurmadan ilk başta refinish 2 ile bir deneme yapılması tercihim.Refinish 2,Kochh8 den daha iyi çizik alabiliyor :)
Evet doğru bir yorum, katılıyorum.