slm

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
birde stoklarda sordugun soruyu burdan cevaplayacagım o başalıkta biraz gecikme var.bende . anlatırım sonra.

ürünleri tr den aldım. hatta inanmayacaksın. her biri 5 tl :) şaka gibi . şimdi pahalanmış ama . bunlar trial size. 120 lik.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
ege' Alıntı:
birde stoklarda sordugun soruyu burdan cevaplayacagım o başalıkta biraz gecikme var.bende . anlatırım sonra.

ürünleri tr den aldım. hatta inanmayacaksın. her biri 5 tl :) şaka gibi . şimdi pahalanmış ama . bunlar trial size. 120 lik.
Fiyatları çok uygun(du) Biliyorum trial size olduklarını o nedenle sordum ::)üle güle kullan, en kısa sürede de izlenimlerini paylaşmanı rica edeceğim ::)
Beğenirsen bende alırım :)

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
SubaruOutback' Alıntı:
ege' Alıntı:

Fiyatları çok uygun(du) Biliyorum trial size olduklarını o nedenle sordum ::)üle güle kullan, en kısa sürede de izlenimlerini paylaşmanı rica edeceğim ::)
Beğenirsen bende alırım :)
sen iste ilk fırsatta yaparım  testleri . ama biraz zaman ver bana yeni bir proje var elimde. onu bitrmem lazım yaz girmeden.
 birde yeni bir seri geliyor .gelsin iyi çıkarsa paslarım sanada.
;) ;)