Soft 99 Smooth Egg Platinum Liquid Quick Detailer İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Haftanin İlk gününden Merhaba Nasilsiniz ?

Bugün kü test konuğumuz Japon Soft 99 Markasinin ürünü olan Smooth Egg Platinum Quick Detailer : Quick Detailer ismi Yanlis olabilir ben arastirdim net bir bilgi yok Wax olarakta geciyor olabilir.Türkiye de genis kapsamda Detail forum farkiyla biz test edecegimiz icin sorun yok :)

Aslinda Konu içinde Sürpriz bir karsilastirma daha oldu Turtle Wax in Premium Polishing Compound ve Meguiars Ultimate Compound ürünlerini denedim Motor kaputunu ikiye bölerek Konu icerisinde zaten detaylarindan bahsedecegim.

Ürün içeriği

236 Ml Sıvı Sprey Yogun Degil.
Kokusu Rahatsiz Edici Degil.
Fiyati: 23 Euro (Birkac yerde bu fiyatti)

Testimize Basliyoruz.:)

Test aracimiz da yogun harelenme ve Kilcal çizikler mevcuttu ilk olarak Aracimiz yikandi ve Test için hazir.

Motor Kaputuna İlk Olarak Turtle Wax Premium Polishing Compound ürünü ile yüzey hazirligina basliyorum.

Yüzeyin Uygulamadan önceki Hali

Rotary ve Soft Buff Yumusak Pasta Süngeri ve Turtle Wax ile Basliyorum.

Sonuç

Aklima Gelmisken Kaputun diger tarafinida Meguiars Ultimate Compound ile devam ediyorum.

Sonuç

Meg Ultimate Biraz daha iyi daha agresif Turtle Wax çizik almak icin degil de hologram icin daha makul bir secenek.

Pasta isleminin ardindan Yuzeyi temizlemek icin Meg 34 yuzey temizleyiciyici kullandik hemen arkasindan Rotary Makina ile M205 Final Cilasini kullandim.

Yuzeyi tamamen hallettikten sonra M700 le hazirliga basliyoruz.Aerosol Seklindeki Bu ürünü cok begeniyorum kullanmasi cok rahat silmeside bir o kadar iyi :)

Soft 99 Smoot Egg Platinum Egg Uygulamasi

Ürünün uygulamasi kolay cabuk kuruma yapmiyor ancak ürünün icinden cikan bez in hissiyati güzel ama kücük geliyor elimden kaciyor uygulama yaparken tutmasi zor oluyor.:utan:

Uygulama sonra erdi.

Gözlukleri hazirlayalim Finaller :cool:

Gelelim Su Testlerine

Boncuklanma Testi Hafif Basincli Su

Yüksek Basincli Su Testi

Test ve İncelememiz sona ermistir.:)

Kendi Yorumlamam Ben ilk defa Soft99 ürünü kullanan biri olarak begendim.Parlaklik ve Su iticilik gayet tatminkar final parlaklik resimlerini böyle ışıl ısıl günes altinda cekmek istedim amcak hava kapaliydi yine de güzel Fiyat konusuna gelirsek 23 Euro yani 230 tl gibi bir rakam Tr Distribütörleri getirdiginde fiyat daha da uygun olabilir dayanim olarak takip etmeye calisacagiz bence 4/5 yikama gidecegini düsünuyorum.Yorumlamam bu sekildedir Bir sonraki testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin.:)<3

Son düzenleme:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İnceleme için teşekkürler hocam, soft99 şaşırtmadı.:melekx: Boncuklanma ve parlaklık başarılı gözüküyor. Ellerine sağlık:sarılx:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler hocam, soft99 şaşırtmadı.:melekx: Boncuklanma ve parlaklık başarılı gözüküyor. Ellerine sağlık:sarılx:
Tesekkurler Hocam :)

Emeğine sağlık kesene bereket komutanım:) ürün burdan güzel iş yapmış görünüyor
Burdanda fena gozukmuyor hocam :terlisırıtan:

Eline sağlık abi. Ürün başarılı iş çıkarmış. Ama fiyat düşündürücü :)
Tesekkurler kardesim Tr de 150 tl bandinda olur gibi me geliyor :)

Ellerine sağlık, güneş gözlüklerini takın diye uyarman iyi oldu biraz ekrandan uzaklaştık :D
Ben bu fiyata tercih etmezdim herhalde. Shinee waxım varken :)
Arabayi disari cikartinca Parlakligi Gunes kiskandi ve hava karardi :komik: Arada degisik ürünler denemek iyi olur ;)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline emeğine sağlık bende bu ürün var ama kullanmaya kıyamadım. Soft99 şaşırtmadı desem yeridir :)
@Sefa46
Videolar da izlenmiştir arz ederim:)
Tesekkurler hakan Hocam :) Ya kullan gec bence yoksa durduk yere bozulmaya mahkum olabiliyor.

Test için teşekkürler abi bayadır aklımda olan bir üründü :) acaba dayanım nasıl olacak
Kardesim tesekkurler araclar hergun yikaniyor Cuma günü tekrar bir test yaparim ben ona :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
@Sefa46 üstadım ellerinize sağlık çok başarılı bir uygulama olmuş. Soft 99 yine şaşırtmadı aşağı yukarı her ürününde belli bir seviyeyi tutturuyor.
En sevdiğim markalardan biri, gerek ürün yelpazesi gerekse başarım olarak üzmüyor.

Araç güneş altında gerçekten harika duruyor, ancak merak ettiğim polisaj işlemini sonrasında tüm araca uyguladınız mı yoksa sadece kaputta mı var,
Çünkü aracın tamamı ışıl ışıl gözüküyor, eğer öyleyse Soft 99 işini mükemmel yapmış.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Amirim eline saglik bayiliyorum senin bu testlerine birde canli izleyebilsem cok iyi olacak
Kardesim beklerim adresimz belli :)

Maşallah hocam eline sağlık :)kafamda sayende 15 tane ürün daha oldu:):)
Yardimci olabildiysek ne mutlu bize :)

Elinize sağlık çok güzel gözüküyor :)
Tesekkurler hocam :)

Sefa46 hocam masallah guzel inceleme olmus takip ediyorum sizi
Cok tesekkur ederim hocam :)

@Sefa46 üstadım ellerinize sağlık çok başarılı bir uygulama olmuş. Soft 99 yine şaşırtmadı aşağı yukarı her ürününde belli bir seviyeyi tutturuyor.
En sevdiğim markalardan biri, gerek ürün yelpazesi gerekse başarım olarak üzmüyor.

Araç güneş altında gerçekten harika duruyor, ancak merak ettiğim polisaj işlemini sonrasında tüm araca uyguladınız mı yoksa sadece kaputta mı var,
Çünkü aracın tamamı ışıl ışıl gözüküyor, eğer öyleyse Soft 99 işini mükemmel yapmış.
Guzel yorumunuz icin tesekkurler hocam ürün basarili kesinlikle :) İlk olarak Ön Camurluklar ve Kaputa uyguladik sonra yarim kalmasin diye üsenmeyip komple uygulama yaptik :komik:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam emeklerine sağlık ben çok beğendim ürünü valla gelse alırım zaten soft 99 sevdiğim marka )) finaller de çok güzel... ellerine sağlık..
Tesekkurler Hocam :) Ürün güzel Tr ye gelirse daha da uygun olabilir 150 160 tl bandinda gelir diye dusundum bir urunle rahat 4/5 arabaya tamamen uygulama yapilabilir.