Soft 99 Smooth Egg Platinum Liquid Quick Detailer İncelemesi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim eline koluna sağlık. Yine harika bir inceleme olmuş. Ürünün bir kaç ürün ile karşılaştırmasını daha önce @Muratcan ın otomobilinde yapmıştım. Parlaklık ve dayanım olarak da beğenmiştim gerçekten. Konuya katkımız olması açısından bende çorbaya tuzumu ekleyeyim :)

21 Quick Wax Karşı Karşıya Büyük Test

Konunun içinde de (5. Sayfada heralde) karşılaştırma ın yorumları vardı.

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kardeşim eline koluna sağlık. Yine harika bir inceleme olmuş. Ürünün bir kaç ürün ile karşılaştırmasını daha önce @Muratcan ın otomobilinde yapmıştım. Parlaklık ve dayanım olarak da beğenmiştim gerçekten. Konuya katkımız olması açısından bende çorbaya tuzumu ekleyeyim :)

O zaman seninde eline saglik abi ben farketmemisim :) Dedigin gibi güzel ürünmüş.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

Bin tane ürün deneyince unutmuşum ben bunu. Yeni görmüş gibi şaşırdım hahaha :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sefa46, bey test için teşekkürler. üründen vakti zamanında bende kullanmıştım. ismiyle müsemma bir ürün. soft şaşırtmadı. ellerinize saglık.

iyi detaylar.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bin tane ürün deneyince unutmuşum ben bunu. Yeni görmüş gibi şaşırdım hahaha :D
Bugun biraz kulagini cinlattik cok hos bir sohbet olmustu Onur Hocam la :komik::komik:

@Sefa46, bey test için teşekkürler. üründen vakti zamanında bende kullanmıştım. ismiyle müsemma bir ürün. soft şaşırtmadı. ellerinize saglık.

iyi detaylar.
Tesekkur ederim hocam bende ilk defa Soft99 ürünü kullandim gayet basariliydi :)

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Elinzie sağlık parlaklığı arttırmak adına bende kullanıyorum sprey waxlardan shine wax var elimde onund parlaklığı tatminkar seviyede bu ürününde parlaklıgı tatmin edici gözlükler işe yaradı :cool: finaller gerçekten ışıltılı
Birde tw bu kadar hare alabiliyor mu m700le silince tekrar geri gelmedi degil mi benm araçta da hafif harelenme var orbtial makinam yok rotary var hiç olmadı bundan alıp geçeyim kendimi tatmin ederim orbital alana kadar :terlisırıtan:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinzie sağlık parlaklığı arttırmak adına bende kullanıyorum sprey waxlardan shine wax var elimde onund parlaklığı tatminkar seviyede bu ürününde parlaklıgı tatmin edici gözlükler işe yaradı :cool: finaller gerçekten ışıltılı
Birde tw bu kadar hare alabiliyor mu m700le silince tekrar geri gelmedi degil mi benm araçta da hafif harelenme var orbtial makinam yok rotary var hiç olmadı bundan alıp geçeyim kendimi tatmin ederim orbital alana kadar :terlisırıtan:
Tesekkur ederim hocam Uygulamadan sonra M700 le silince herhangi bir geri dönüs olmadi zaten her iki üründe silikonsuz,parafinsiz yalniz Elle uygulamadan bu kadar sonuc alamazsiniz Orbital ile de biraz ugrasmaniz gerekir ben rotary makina ile uyguladim ürünü sonuc tatminkar :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Guncelleme bekliyoruz sonucu merak.ettim iyi cikarsa benim arabaya uygulayalim bayram gunu :sırıtan1::sırıtan1::terlisırıtan:
Bayramdan sonra guncelleme cekeriz eger hala yasam belirtisi varsa cunku gunluk yikaniyor suana kadar 6 kez yikanmis olmasi gerekir:)