Soft99 Fukupika Wipe Gloss İncelemesi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Hakan bu mendilden bendede vardı biri motor biri boyalı yüzey için bende kurumadan kullanıp bitireyim sonuç gayet iyi görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Emeğine sağlık Hakan bu mendilden bendede vardı biri motor biri boyalı yüzey için bende kurumadan kullanıp bitireyim sonuç gayet iyi görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağolasın Süleyman, bence de kullan, çöp olmasın. Bende kaldı geriye 8 mendil. Onları da kısa sürede bitireceğim. Validenin otomobiline uygulayabilirim. Onun otomobile garanti 2 mendil tuketirim. Belki jantlara da kullanırım. Böyle böyle açtığım gibi kısa sürede tuketirim. :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Uygulama yaptığım günden beri otomobil kapalı otoparkta muhafaza ediyorum. 2 defa yağışlı havada kullandım. İkisi de kısa sürüşlerdi.
Bugün dışarıda bir fotoğrafını çektim. Yüzeyde belli belirsiz toz ve kapıların alt kısımlarında belli belirsiz kir var.
Herhalde bu gidişle 1 ay'lık süreyi rahat rahat yakalayabileceğim :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hakan hocam eline sağlık kesene bereket
Video izlendi
Bu tarz ürünleri Ülkemiz şartlarında ya da benim yaşadığım bölgede kullanamıyorum malesef :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan hocam eline sağlık kesene bereket
Video izlendi
Bu tarz ürünleri Ülkemiz şartlarında ya da benim yaşadığım bölgede kullanamıyorum malesef :)
Bu tip ürünlere karşı belkide boyayı çizer ön yargısı da vardır bilemem ama bana mesela pratik geliyor :) Tabi, birde sürekli araç kirleniyorsa da bu tip ürünleri kullanmak mantıklı olmayabilir :(
Mikrofiber bez yıkama derdi yok. Kullan mendili çöpe at :) Bunun tarzında birkaç tane daha ürün var elimde. Mesela, deri, jant, dashboard, cam, motor ve tekstil için mendiller var. Açıkçası ben öyle pratik ürünleri çok seviyorum. Jant mendili yüzeyi hidrofobik hale getiriyor :) Deri mendilini boyasız plastiklerde de kullanabiliyorsun....vs
Bunun etkisi azalsın diğerlerini de deneyeceğim :) Yeni ürünler çıkarmışlar, bütçeyi doğrultup onlardan da alacağım. Artık battı balık yan gider :)

Desteğin ve güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)

Not: Gerçi daha önce deneyip videoya çektiklerim de var ama hepsi sessiz video olmuştu o nedenle de yayınlamamıştım :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Abi ellerine sağlık inceleme çok güzel olmuş. Ben bu kadar güzel sonuç vereceğini düşünmemiştim. Ama kendimi self yıkama istasyonunda şu mendille aracıma uygulama yaptığımı düşündüm çok farklı bakışlara maruz kalabilirim. :sırıtan1:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi ellerine sağlık inceleme çok güzel olmuş. Ben bu kadar güzel sonuç vereceğini düşünmemiştim. Ama kendimi self yıkama istasyonunda şu mendille aracıma uygulama yaptığımı düşündüm çok farklı bakışlara maruz kalabilirim. :sırıtan1:
Olm adam selpak mendil ile otomobili sildi. Sonra su tuttu her yer boncuk boncuk oldu. Koş gidip hemen selpak alalım :D :D

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Olm adam selpak mendil ile otomobili sildi. Sonra su tuttu her yer boncuk boncuk oldu. Koş gidip hemen selpak alalım :D:D
:smilex: abi leş gibi olmuş artık çöpe atılası bezi ayağının bir ucu ile basıp tazyikli su ile yıkayıp arabasını kurulayan ölücü tipler var. Onlar selpak yerine carrefourdaki 2 liralık ıslak sabun esanslı ıslak mendili tercih eder :utandımx:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürünü ne zaman uyguladığımı unuttum :D
Bu süreçte hep kapalı otoparkta kaldı. Yıkama veya su tutma fırsatım hiç olmadı. Kısa mesafede olsa 4-5 defa yağışlı havada aracı kullandım. Kirli ve tozlu yüzeyde yağmur damlalarının yaptığı görüntüyü aşağıya bırakıyorum.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Vay be pikaçu'ya bak sen, 3 ay gitti demek :)
eline sağlık üstad umarım Türkiye'ye de gelir, harika iş çıkartmış,
bir kez daha eline sağlık

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Vay be pikaçu'ya bak sen, 3 ay gitti demek :)
eline sağlık üstad umarım Türkiye'ye de gelir, harika iş çıkartmış,
bir kez daha eline sağlık
Ben açıkçası bu kadar süreceğini beklemiyordum. Ha tabi araç az km yaptı, az yıkandı, hep kapalı otoparkta kaldı. Bunların da etkisi illaki vardır. Sürekli nemli bir ortamda olsaydı 1 ay sonra yüzeyde birşey kalmayabilirdi.
Ben bunu bitirir üzerine luxury gloss sürerim diyordum yine yattı o iş. Çünkü gözlemlemeye devam edeceğim.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Ben bunu bitirir üzerine luxury gloss sürerim diyordum yine yattı o iş. Çünkü gözlemlemeye devam edeceğim.[/QUOTE' Alıntı:
Hakan katı wax üzerine luxury gloss kullanımını tavsiye eder misin, parlaklık katması açısından, gerçi uğraştırıcı ürünleri sevmediğini biliyorum ama :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@usurer Katı wax carnauba içerikli ise luxury gloss'u tazeleme amaçlı kullanabilirsin. Luxury Gloss tek başına da harikalar yaratabilen bir ürün :)
Ya bu sıcaklarda kapalı mekanda bile ter içinde kalıyorum. Bir an önce bitsin gitsin moduna geçiyorum.
Bugün otomobil yıkarsam ne kullanırım derdine düştüm zira İstanbul çok nemli ve çok sıcak hissettiriyor :(