Soft99 Fusso coat & fusso speed barrier

arsen90

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ön yıkama ve gyeon bathe sonrası fusso wax
Detail35 ‘e çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Araca yapılanları özetlemek gerekirse
Ceviz on yikama
Bathe essence cift kova
Shiny garage D-tox demirtozu temizliği
Kil yapmadık çünkü harelenme çok azdı Polisaj yapmayacağım icin daha fazla çizmek istemedim.
gyeon prep ile yüzle temizligi
Fusso light
Fusso barrier
Lastiklere perl 1:3
Bende bir final bırakayım.
8039BC6E-7CA6-4A7A-9159-8F2E9AE1589F.jpeg

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Ceviz on yikama
Bathe essence cift kova
Kil yapmadık çünkü harelenme çok azdı Polisaj yapmayacağım icin daha fazla çizmek istemedim.
Fusso light
Fusso barrier
Ekli dosyayı görüntüle 15942
Eline saglik abi, kış icin güzel olmus :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ceviz on yikama
Bathe essence cift kova
Fusso light
Fusso barrier
Ekli dosyayı görüntüle 15942
Kutay eline sağlık beyazları parlatmaya başlıyorsun yavaş yavaş sen de. ;) Kil çizmez kaliteli soft kullan ya da eldiven. ihmal etme iyi temizlik yapar beyazda renk açar ;)
Shiny garage d-tox yorumunu merak ettim böyle konuları detaylı yazım resimlendirin üşenmeyin;) Ellerine sağlık güzel bir detay olmuş.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Kutay eline sağlık beyazları parlatmaya başlıyorsun yavaş yavaş sen de. ;) Kil çizmez kaliteli soft kullan ya da eldiven. ihmal etme iyi temizlik yapar beyazda renk açar ;)
Shiny garage d-tox yorumunu merak ettim böyle konuları detaylı yazım resimlendirin üşenmeyin;) Ellerine sağlık güzel bir detay olmuş.
Teşekkür ederim abi :) Kil konusunda haklısın ama yaza doğru başka bir uygulama yapma düşüncemiz var o yüzden yapmayalım dedik şimdilik... Shiny D-tox baya güzel bi ürünmüş @Tonyukuk07 abim sağolsun denemem için verdi. Hızlı çalışıyor etkili çalışıyor fiyatı da uygun. Hız demişken Autofinesse kadar hızlı değil ama fb ve rrr den hızlı. Kokuya gelecek olursak standart demirtozu temizleyici kokusunda.
Jantlarda fırçalamadan kir sökme yetisi az. Zaten jant temizleyici değil o yüzden 8/10 puan veririm bu ürüne

Güzel olmuş eline sağlık.

Fusso barier için yorumun nedir ?!
Teşekkür ederim abi :) Yumuşaklık ekliyor yüzeye başarılı dayanım konusunda pek bişey söyleyemeyeceğim. Beading başarılı değil Sheeting başarılı. Fusso adı altında olan bir üründen daha sıkı beading beklerdim...

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
@Detail 35 üstad bir tavsiye yıkama dan önce demir tozunu yap üstüne cevizi sık demir tozunu temiz yüzeyde yapma benden tavsiye daha etkili oluyor üstüne ama kesinlikle ceviz yada kostik at ne var ne yok tertemiz çıkacak tersten etkisi azalıyor.
Birsey sormak istiyorum, denediginiz yöntem acaba kuru araç oldugundan daha iyi bir tutunmami sagliyor

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Birsey sormak istiyorum, denediginiz yöntem acaba kuru araç oldugundan daha iyi bir tutunmami sagliyor
Kesinlikle ve kurumaya başlarken üstüne köpük attığınızda çözme performansıda artıyor bu şekilde daha etkili bir temizlik sağlanıyor özellikle korumasız araç temziliğinde yapılacak yöntem budur
istenirse ekstra yorulma garantili ama en detaylısı bu
Araç ön yıkama yapılır kuruması beklenir bezle silmeden bekleyebilirsiniz üstüne demir tozu yapılır eldivenlenir demirtozu kurumaya başlarken kostiklenip ön yıkama köpüğü basıp tekrar eldivenlenip tazyikle yıkadınız mı farkı görürsünüz

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Kesinlikle ve kurumaya başlarken üstüne köpük attığınızda çözme performansıda artıyor bu şekilde daha etkili bir temizlik sağlanıyor özellikle korumasız araç temziliğinde yapılacak yöntem budur
istenirse ekstra yorulma garantili ama en detaylısı bu
Araç ön yıkama yapılır kuruması beklenir bezle silmeden bekleyebilirsiniz üstüne demir tozu yapılır eldivenlenir demirtozu kurumaya başlarken kostiklenip ön yıkama köpüğü basıp tekrar eldivenlenip tazyikle yıkadınız mı farkı görürsünüz
Gene ön yikamayi yapiyomuyuz ben yapmiyoruz sanmistim:D