Soft99 Fusso Hızlı cila

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Konu acmak yerine burdan sormak istedim tabiki polisaj önemli ama gri aracta parlaklığı maximum vericek wax sorsam hangisi ürünü soylerdiniz?
Babamda Gri Subaru Levorg vardı.Aracta kalan Soft99 Fusso coat uygulamistim.Araba ayna gibi olmuştu

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hazır konusu açılmışken sorayım Fukupika yada Fusso Coat Speed&Barrier gibi ürünler Fussoyu destekleyici ürünlerdir diyebilir miyiz?
Ben iki urunde de fusso uzerine kullanılabilir diye okudum. Ama ikisi de türkçe kaynakti bu sebeple emin degilim.

Kendim fukupikanin 3 ve 6 ayliklarini denedim fusso ustune. Bir fayda alamadim. Pw daha iyi geldi bana. Bir de %100 @Mentalfeed 'e katiliyorum. Fusso kirli kalmayi hic sevmiyor. Siradan bir waxa donusuyor kirli kaldikca.

Temiz birakilirsa zaten desteklik bir ihtiyaci da kalmaz :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
@toygar68 Gadasını aldığım paylaşımlarını tek bir başlıkta toplasan nasıl olur ? :)

Bu arada eline emeğine sağlık Lancer severim seninki de çok ateşli duruyor, allah nazarlardan saklasın.

Aksarayın neresindensin ? Bende yılda iki kez giderim ? Vatan 68 Mekan 59

Aksaray - Gülağaç
Aksaray Bölcek merkezdenim

South

Çaylak Detaycı
Üye
Soft99 konusu diye girip aniden karsima cikan kirmizi lancera cok sevindim, iyi gunlerde kullanin, soft99 fussoui bir sure kullandim gercekten dayanım ve boncuklanma acisindan harika bir urun,

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Soft99 konusu diye girip aniden karsima cikan kirmizi lancera cok sevindim, iyi gunlerde kullanin, soft99 fussoui bir sure kullandim gercekten dayanım ve boncuklanma acisindan harika bir urun,
Teşekkür ederim.Sizinki de bayağı güzelmiş.İkiside Ralliart tampon kardeşi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Bugün aracı güzelce yıkadım cumartesi günü sağanak yağışta Maltepeden Bağdat caddesine arkadaşımın garajına gittim.Araba leş gibi oldu.Bugunde Gyeon Wet Coati denedim.Sonuctan o kadar memnun kaldım ki anlatamam insanın yüzünde anlamsız bir gülüş sağlıyor

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bugün aracı güzelce yıkadım cumartesi günü sağanak yağışta Maltepeden Bağdat caddesine arkadaşımın garajına gittim.Araba leş gibi oldu.Bugunde Gyeon Wet Coati denedim.Sonuctan o kadar memnun kaldım ki anlatamam insanın yüzünde anlamsız bir gülüş sağlıyor

toygar çok yıkıyorsun havlu öneririm silmemen için. maşallah nazar değmesin

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Evet yeni bir sıkıntı çıktı Wet coatta sıktigim yerlerde beyaz beyaz lekeler oluştu.Neden olabilir.Karcher K5 ile uyguladım.Leke bıraktı nedendir acaba bezlede çıkmadı mecbur polisaj IPA Fusso yaptım.Ne önerirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@toygar68 merhaba, wet coat güzel üründür zaten size fusso üzerine tavsiye ettiğimi hatırlıyorum.
İz konusuna gelince bunu konularımda iki defa altını çizmiştim, iki sebebi var.
Birincisi uyguladığınız ürün kuruduğu için leke kalmış olabilir. Ki gördüğüme göre öyle olmuş.

İkincisi ürünün ıslak yüzeye uygulanması gerekiyor. Sizde fusso olduğu için ıslanınca boncuklanma oluyor. Yani boncuk dışındaki alanlar kuru kalıyor. Kuru kalan alanlara temas eden wet coat hızlı durulanmazsa iz yapar. Bu sorunu wet coata çok az su katarak uygularsanız çözersiniz.
Kolay gelsin :)

Düzenleme: wet coatı suda bekletirseniz bozulur, kullanmadan hemen önce su ile karıştırılması gerekiyor.
Kalan izleri de qd ile alabilirsiniz polisaja ihtiyaç yok.

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
@toygar68 merhaba, wet coat güzel üründür zaten size fusso üzerine tavsiye ettiğimi hatırlıyorum.
İz konusuna gelince bunu konularımda iki defa altını çizmiştim, iki sebebi var.
Birincisi uyguladığınız ürün kuruduğu için leke kalmış olabilir. Ki gördüğüme göre öyle olmuş.

İkincisi ürünün ıslak yüzeye uygulanması gerekiyor. Sizde fusso olduğu için ıslanınca boncuklanma oluyor. Yani boncuk dışındaki alanlar kuru kalıyor. Kuru kalan alanlara temas eden wet coat hızlı durulanmazsa iz yapar. Bu sorunu wet coata çok az su katarak uygularsanız çözersiniz.
Kolay gelsin :)

Düzenleme: wet coatı suda bekletirseniz bozulur, kullanmadan hemen önce su ile karıştırılması gerekiyor.
Kalan izleri de qd ile alabilirsiniz polisaja ihtiyaç yok.
Teşekkür ederim yorum için Sıktiktan 5-10 sn içinde duruluyorum. Fusso üstüne hızlı cila ne önerirsiniz yani pw pek istemiyorum BSD de çok tozlaniyor.Secenekler arasında en uygunu wet coat mu

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkür ederim yorum için Sıktiktan 5-10 sn içinde duruluyorum. Fusso üstüne hızlı cila ne önerirsiniz yani pw pek istemiyorum BSD de çok tozlaniyor.Secenekler arasında en uygunu wet coat mu

Toz çekme ve pratiklik açısından wet coat. Zaten çoğu hızlı cilada temizleyici var bu yüzden seçenekler kısıtlı. Pw de kullanabilirsiniz ama wet coat kadar dayanım parlaklık beklemeyin.

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Doğru karar vermişim yanlış uygulama yapmışım teşekkür ederim bilgilendirme için