Soft99 Glaco Glass Cleaner

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Fırsat bulup nihayet denediğim bir ürünü hemen paylaşayım sizlerle, yeni kobay aracım @Muratcan ın arabasında tabii ki.
Ürün aerosol bir ürün, ilk defa bu tip bir cam temizleyi kullandım. Uygulaması oldukça basit, çalkala, cama uygula, bez ile sil, temiz tarafıyla kurula şeklinde.
Uyguladığım cam oldukça tozlu ve pis sayılır, kolaylıkla ve arkasında hiç tortu, hav falan bırakmadan gayet pürüzsüz ve parlak bir finiş bıraktı.
Buraya kadar tamam. Üründen beklediğimizi aldık, fakat fazlası varmış ürün aynı zamanda yağmur kaydırıcı olarak da işlev görüyor. Videoda da görüleceği üzere 70 km gayet güzel suyu itiyor.
Bu arada camda daha önceden gram kaydırıcı yoktu.
Üründen bir koku almadım, yani kokusuz bir ürün, kokuyorsa da ben hiç almadım.

Nihayetinde ben ürünü çok beğendim, Ahmet Abi indirim yaparsa bu ürüne mutlaka alırım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık :)
Bir anlamda destekleyici bir üründür kendisi :)

P.S: Kokusundan da aslında yağmur kaydırıcı özelliği olduğunu hissettiriyor :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık :)
Bir anlamda destekleyici bir üründür kendisi :)

P.S: Kokusundan da aslında yağmur kaydırıcı özelliği olduğunu hissettiriyor :)
Benim bu yağmur kaydırıcı olayıyla hiç alakam olmuyor, bu detay dünyasında ne uygulamadın dersen, bir tek yağmur kaydırıcı, gyeon view aldım, 2 senedir kullanmadım duruyor. Hiç ihtiyaç duymadım çünkü, benim camlar hep su kaydırıyor. Anlamadım gitti arkadaş, benim camlar fabrika çıkışlı kaydırıcılı ellam:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Benim bu yağmur kaydırıcı olayıyla hiç alakam olmuyor, bu detay dünyasında ne uygulamadın dersen, bir tek yağmur kaydırıcı, gyeon view aldım, 2 senedir kullanmadım duruyor. Hiç ihtiyaç duymadım çünkü, benim camlar hep su kaydırıyor. Anlamadım gitti arkadaş, benim camlar fabrika çıkışlı kaydırıcılı ellam:)
Araca o kadar çok ürün kullanıyoruz ki kokusu camda su kaydırmaya yetiyor.

DENİZLİ