Soft99 Iron Terminator - Demir Tozu Temizleyici Özellikli Jant Temizleyicisi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese merhabalar,

Bu konuyu 1-2 hafta önce de açabilirdim ama sindire sindire test etmek istedim ve iyice emin olduktan sonra videoları birleştirip upload ettim. Efem, ürünün içeriğinde tam olarak neler var neler yok öğrenemedim, sadece sayfalarında yazdığına göre ilk defa duyduğum uzun isimli bir kimyasal barındırıyormuş. Kafa yapacak bir kokusu yok, pH değeri gayet uygun bir ürün.

Bu ürünü hem jant temizliğinde hem de boyalı yüzeylerde kullanabiliyorsunuz ama ben başlangıcı jantlarda yaptım. İlerleyen günlerde sağlık sıhhat yerinde olursa boyalı yüzeylerde de denemesini yapıp bu konu altında sizlere bilgi paylaşımını yapacağım.

Videoyu izlemek istemeyenler için özet; ürün çok kirli jantlarda illa fırça, sünger, kese...vs istiyor. Az kirli yüzeylerde ise daha iyi sonuçlara imza atıyor. Sonuç olarak ben beğendim, neden beğendim çünkü pH değeri tam istediğim seviyede :) Şimdilik Duster ve Volvo'nun balataları da ötmüyor. (Sonax'ın eski ambalajlı bir ürününde sorun yaşamıştım, balatalar ötmeye başlamıştı)

Videoyu izlemek isteyenler için ahanda video :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Hakan abi, ürün bencede gayet başarılı bencede, böyle x in 1 ürünler bana daha keyifli gelmiştir her zaman :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürün güzel bende begendim hocam Eline saglik :)
Gecen bi videoda reklamına denk gelip merak etmiştim ilaç gibi geldi. Bence gayet başarılı bir ürün. Emeğe sağlık
Eline sağlık hakan hocam :)
Test için teşekkürler
Elinize sağlık inceleme için teşekkürler.
Eline sağlık Hakan abi, ürün bencede gayet başarılı bencede, böyle x in 1 ürünler bana daha keyifli gelmiştir her zaman :)
Arkadaşlar cümleten teşekkür ederim :) Sizlerin de desteğine sağlık :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler Detay adamı Bundan bir şişe bitirmiştim fena ürün değildi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
elinize emeğinize sağlık. dragon kadar etkili terminatörde :) adından belli

doğru mu yapıyorum bilmem ama ben genelde jantlara demirtozu sıkmadan evvel fairy ve yumuşak pelüş fırçayla iyice temizleyip sonra kullanıyorum .

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
elinize emeğinize sağlık. dragon kadar etkili terminatörde :) adından belli

doğru mu yapıyorum bilmem ama ben genelde jantlara demirtozu sıkmadan evvel fairy ve yumuşak pelüş fırçayla iyice temizleyip sonra kullanıyorum .
Açıkçası jant için çok uğraşmıyorum ama boya üzerinde kullanılacaksa tabiki öncesinde yüzeyi tertemiz yapmak lazım :)