Elinize sağlık. Teşekkür ederim :)
SubaruOutback Konu Sahibi ✔ Profesyonel Detaycı Moderator Test Uzmanı 15 Oca 2022 #21 Katılım 10 Mar 2018 Mesajlar 5,189 Beğeniler 13,337 Yaş 44 İl istanbul 15 Oca 2022 #21 Mrt' Alıntı: Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
MagicofOz Usta Detaycı Üye 15 Oca 2022 #22 Katılım 19 Oca 2021 Mesajlar 685 Beğeniler 1,458 Yaş 26 İl Samsun 15 Oca 2022 #22 hakan abi gene cıncık gibi uygulama olmuş abi yapıyorsun bu sporu eline sağlık.
architect_baki Tecrübeli Detaycı Üye 15 Oca 2022 #23 Katılım 30 Eyl 2020 Mesajlar 320 Beğeniler 721 Yaş 26 İl İstanbul 15 Oca 2022 #23 Bu ürünü çok sevdim. Bana cok hızlı tepkimeye giriyor direk söküyor gibi geldi. kızarmayı izlemekte ayrı keyif teşekkürler
Bu ürünü çok sevdim. Bana cok hızlı tepkimeye giriyor direk söküyor gibi geldi. kızarmayı izlemekte ayrı keyif teşekkürler
A Ayazkahraman Amatör Detaycı Üye 15 Oca 2022 #24 Katılım 25 Eyl 2020 Mesajlar 214 Beğeniler 418 Yaş 35 İl Ankara 15 Oca 2022 #24 Elinize saglik.ustadim guzel urun
SubaruOutback Konu Sahibi ✔ Profesyonel Detaycı Moderator Test Uzmanı 16 Oca 2022 #25 Katılım 10 Mar 2018 Mesajlar 5,189 Beğeniler 13,337 Yaş 44 İl istanbul 16 Oca 2022 #25 MagicofOz' Alıntı: hakan abi gene cıncık gibi uygulama olmuş abi yapıyorsun bu sporu eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Denemedik bir şey kalsın istemiyorum. architect_baki' Alıntı: Bu ürünü çok sevdim. Bana cok hızlı tepkimeye giriyor direk söküyor gibi geldi. kızarmayı izlemekte ayrı keyif teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Evet, özellikle boyadaki tepkimesi oldukça hızlı Ben teşekkür ederim Ayazkahraman' Alıntı: Elinize saglik.ustadim guzel urun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
MagicofOz' Alıntı: hakan abi gene cıncık gibi uygulama olmuş abi yapıyorsun bu sporu eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Denemedik bir şey kalsın istemiyorum. architect_baki' Alıntı: Bu ürünü çok sevdim. Bana cok hızlı tepkimeye giriyor direk söküyor gibi geldi. kızarmayı izlemekte ayrı keyif teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Evet, özellikle boyadaki tepkimesi oldukça hızlı Ben teşekkür ederim Ayazkahraman' Alıntı: Elinize saglik.ustadim guzel urun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
L lazo Çaylak Detaycı Üye 2 Oca 2025 #26 Katılım 29 May 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 3 Yaş 35 İl turkey 2 Oca 2025 #26 bu ürünü kaportaya uygulamadan nelere dikkat edilmeli ve kaporta boya üzerinde profesyonel kullanımı nasıl yapılmaktadır.
bu ürünü kaportaya uygulamadan nelere dikkat edilmeli ve kaporta boya üzerinde profesyonel kullanımı nasıl yapılmaktadır.
SubaruOutback Konu Sahibi ✔ Profesyonel Detaycı Moderator Test Uzmanı 6 Oca 2025 #27 Katılım 10 Mar 2018 Mesajlar 5,189 Beğeniler 13,337 Yaş 44 İl istanbul 6 Oca 2025 #27 lazo' Alıntı: bu ürünü kaportaya uygulamadan nelere dikkat edilmeli ve kaporta boya üzerinde profesyonel kullanımı nasıl yapılmaktadır. Genişletmek için tıkla ... Janta sıktığınız gibi boyalı yüzeye de sıkıyorsunuz, yüzey kırmızı olunca su ile duruluyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken kısım, güneş altında yapmayın, renk dönüşümü oluşunca bekletmeye devam etmeyin yani ürün yüzeyde kurumasın.
lazo' Alıntı: bu ürünü kaportaya uygulamadan nelere dikkat edilmeli ve kaporta boya üzerinde profesyonel kullanımı nasıl yapılmaktadır. Genişletmek için tıkla ... Janta sıktığınız gibi boyalı yüzeye de sıkıyorsunuz, yüzey kırmızı olunca su ile duruluyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken kısım, güneş altında yapmayın, renk dönüşümü oluşunca bekletmeye devam etmeyin yani ürün yüzeyde kurumasın.