Soft99 iron terminator incelemesi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
test için çok teşekkür ederim. bence ilk test için hayli verimli olmuş.   sen bu işi kotarırsın. ;) 

ben ürünü kullanmadım . pek fazla demir tozu ürünlerinide sevmem lakin bazı aşamalarda zorumluluktan kullanmak gerekiyor. test resimlerinden gördügüm kadarıyla ürünün köpürme yetenegi de var. bu çok hoşuma gitti . köpürmesi sıvı kıvamdaki ürünün daha fazla yüzeyde kalmasını ve görevini daha iyi, daha az  kullanımla gerçekleştirmesi demek. bu reaksiyonu uzattsada sönüm sonrası daha başarıla sonuçlara imza atacaktır. gerçi reaksiyon süresi benzer ürünlere göre daha az olmasıda bunu ekarte etmekte.
 ph 7 degeri ürünün kaporta üzerinde de gönül rahatlıgıyla kullanılmasına olanak tanıyor. ürün bence gayet başarılı. 
en kısa zamanda bende alım gerçekleştirip denemek istiyorum.  test için tekrar teşekkürler eline saglık.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
ege' Alıntı:
test için çok teşekkür ederim. bence ilk test için hayli verimli olmuş.   sen bu işi kotarırsın. ;) 

ben ürünü kullanmadım . pek fazla demir tozu ürünlerinide sevmem lakin bazı aşamalarda zorumluluktan kullanmak gerekiyor. test resimlerinden gördügüm kadarıyla ürünün köpürme yetenegi de var. bu çok hoşuma gitti . köpürmesi sıvı kıvamdaki ürünün daha fazla yüzeyde kalmasını ve görevini daha iyi, daha az  kullanımla gerçekleştirmesi demek. bu reaksiyonu uzattsada sönüm sonrası daha başarıla sonuçlara imza atacaktır. gerçi reaksiyon süresi benzer ürünlere göre daha az olmasıda bunu ekarte etmekte.
 ph 7 degeri ürünün kaporta üzerinde de gönül rahatlıgıyla kullanılmasına olanak tanıyor. ürün bence gayet başarılı. 
en kısa zamanda bende alım gerçekleştirip denemek istiyorum.  test için tekrar teşekkürler eline saglık.
İyi dileklerin için teşekkürler
Tespitler gayet yerinde Benim açıklamalarda değinmediğim noktaları resimlerden çıkarmışsın maaşallah
Tecrübe böyle bir şey olsa gerek :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Açıkcası merak ettiğim bir üründü. Fiyatı pek makul olmayınca almadım. İnceleme için teşekkürler. Koch chemie fiyat performans olarak önde benim gözümde

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
multispace' Alıntı:
Açıkcası merak ettiğim bir üründü. Fiyatı pek makul olmayınca almadım. İnceleme için teşekkürler. Koch chemie fiyat performans olarak önde benim gözümde
Aynen öyle
Gerçi 5 lt lik satılsa makul olabilir ama maalesef soft99 da ben daha böyle bir şey görmedim

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hazır konu varken buraya ekleme yapayım. @‘Dragstar’ ın gönderdiği deneme ürününü bugün test etme fırsatı buldum. VP Dragons Breath, AF Iron Out, Nigrin ile kıyasladım. Kokusu kötü olmakla birlikte diğer ürünler kadar rahatsız edici değil. Şişeden köpürerek çıkıyor ancak nigrin bu konuda daha iyi. Yüzeyde tutunması dragons breathden sonra ikinci diyebilirim. Reaksiyon hızı epey iyi. Özellikle sıcak dönem kullanımlarında avantajlı. Gelelim temizlik gücüne. Temizlik konusunda Vp ve Af’nin gerisinde. Nigrine göre ise ıslak kullanımda daha iyi iken kuru kullanımda eşit gibiler. Uygulama yaptığım jant epey kirliydi ve uygulama sonunda kirli yerler kaldı. Fiyatının yüksek olması göz önüne alındığında bir daha almak konusunda tereddüt oluşturdu bende.
Bir kaç fotoğraf ekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler. Ürün 5lt lik ambalajda satılsa daha avantajlı olabilir.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İnceleme için çok teşekkürler, benim fikrimdir bana göre bu ürünler içerisinde en geride olan af ıron out.Ben hiç ısınamadım bu ürüne.Bu listedeki ürünlerden en son tercihim olur.Şunu da söyleyeyim daha terminatör kullanmadım.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler.

Ceviz pre wash varken gerek yok böyle şeylere :D

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
İnceleme için teşekkürler. Ürün 5lt lik ambalajda satılsa daha avantajlı olabilir.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Aynen öyle. Fiyat makul seviyeye gelebilir o vakit.

İnceleme için çok teşekkürler, benim fikrimdir bana göre bu ürünler içerisinde en geride olan af ıron out.Ben hiç ısınamadım bu ürüne.Bu listedeki ürünlerden en son tercihim olur.Şunu da söyleyeyim daha terminatör kullanmadım.
Açıkçası artıları ve eksileri ortaya koyduğunda iron out almak için de bir sebep kalmıyor. Yani ne temizlik konusunda en iyi, ne f/p açısından, ne de koku, sulandırma ve sair kıstaslar bakımından. Ve fakat ilk onu almıştım o sebeple bitene kadar kullanıyorum.

İnceleme için teşekkürler.

Ceviz pre wash varken gerek yok böyle şeylere :D
Ben fırça ve eldiven kullanmaya üşenmediğim için ilkin ön yıkama aşamasında jantlara ön yıkama ürünü sıkıyorum ve duruluyorum. Yıkama sonunda ise jant eldiveni vasıtasıyla şampuanlı su ile temizlik yapıyorum. O sebeple ceviz olur başka bir apc olur benim de işimi görüyor. İncelemeyi yine de yaptım ki adı deneme ürünü yolladık üzerine yattı olmasın :kop:.

Son düzenleme: